Ylva Trollstierna

Latest Followers:

Marie Eriksson Vita Vingar Kundalini Yoga - Pia Margareta Donosa Annika Kucharski Ylva Trollstierna
 

Tarot grundkurs distans

Tarot grundkurs distans

Sunday September 27 2020, 9:00 PM
@ Via internet

Är du nyfiken på Tarot, kanske har en lek liggandes hemma, du kanske spår dig någon gång?
Oavsett om du aldrig hållit i en lek, tolkat i många år, funderar på om du kan lära dig eller tror att det är jättesvårt, nu har du möjligheten att lägga korten på bordet.

Vill du ha svar på frågor, funderar du på hur du ska välja, få vägledning av korten?

Denna distanskurs är även för dig som funderar på hur korten tolkas tillsammans samt i frågor. Inför varje webinar skicka in en fråga som jag lägger tre kort för samt tolkar så att du kan hänga med i utläsningen av korten. Dina frågor får bara handla om dig, ingen annan. Jag lägger tre kort för det som du är i eller första alternativet, samt tre kort för frågan eller alternativet i dina frågor men vi ser även svar via Elementstjärnan. Du lär dig enormt mycket genom att följa med i frågorna även om det är andras frågor. 

Du får ett kursbrev med text samt frågor inför varje webinar. I varje webinar går jag igenom några kort, se under webinartider. De spelas även in (inte dina frågor eller kommentarer), du kan se dem om och om igen inne på kurssidan. Du har tillgång till materialet i ett år. 

Webinar  27/9 kl. 20:00 Stora Arkanan 0 - 11
Webinar 4/10 kl. 20:00 Stavar Ess-5, Mynt Ess - 5
Webinar 11/10 kl. 20:00 Pager + Damer
Webinar 18/10 kl. 20:00 Stavar 6 -10 Bägare Ess - 5
Webinar  25/10 kl. 20:00 Knektar - Kungar
Webinar  8/11 kl. 20:00 Mynt 6-10 Svärd Bägare 6-10
Webinar  22/11 kl. 20:00 Svärd Ess-10
Webinar  29/11 kl. 20:00 Stora Arkanan 12-22
Webinar  6/12 kl. 20:00 Korten i tolkning, 3 kort, 5 kort.

När du bokat din plats får du tillgång till profilen där kursen finns med texter, ljudfiler och filmer (webinar) som kommer upp allt eftersom.  Den 27/9 startar kursen med ett webinar.

Kurspris 1100:- Medlemspris 900:-
Du bokar din plats genom att betala in aktuell summa.

Swish 073 063 1657 Revolut 073 063 1657
Paypal order@ylvatrollstierna.se

Blogg- Hur Tarotkurserna började >>>

Kursdeltagare tycker:

Tycker att jag lärt känna korten på ett bättre sätt än jag trodde jag skulle hinna på 9 ggr. Jag har pluggat på egen hand ca 6 månader genom att läsa din bok korten på bordet en gång i ett svep och flera ggr till i kapitlen om sviter etc. Jag har skrivit ner alla kort i form av minnesanteckningar för mig själv. Lagt kort på mig själv och för mina närmaste. Din kurs och ditt upplägg och din personlighet hr hjälpt mig att våga, tolka mellan raderna, runt omkring, sammanfatta budskap, utföra de rätta frågeställningarna, lärt mig om moral och hur viktig min roll som tarotläsare är- att jag visar respekt mot mig själv och andra människor. Har tystnadsplikt som jag använder med tillit och vördnad. Att välja mina ord men ej för den skull kringgå sanningen,allt för att hjälpa den som vill ha vägledning och stöd. 

Jag vill tacka dig av hela mitt hjärta/Gina

Jag tycker att kursen var superbra. För under dom här veckorna så lärde jag mig några grunder i tarot och jag har börjat att lägga en stjärna varje dag och nån gång för en vecka. Jag känner en tillit till korten efter din kurs. Det var så här att jag för första g skulle köra hästtransporten till tävling med min dotter( och då ska du veta att jag är urkass på att backa🤣

Jag ställde frågan om hur det blir om jag kör dit och om hur det blir om jag inte kör dit med tre kort på varje fråga. Helt solklart visade korten att jag skulle åka och jag backa två gånger själv under den resan . Så nu frågar jag korten och går på de svaren jag får.

Tack för en inspirerande kurs./Maria

Dislike 0

Tags