Ylva Trollstierna

Latest Followers:

Green Angel Healing Marie Eriksson Vita Vingar Kundalini Yoga - Pia Margareta Donosa Annika Kucharski Ylva Trollstierna

Åren går...

user image 2020-08-01
Av: Ylva Trollstierna
Postad i: Blogg från Ylva
Åren går...

Om några dagar firar adressen vipstar.nu 19 år! Alltså som rubriken säger, åren går. Svårt för mig att förstå att det gått så många år sedan jag bodde i Kalmar, arrangerade mässor, hemsidor var inte det mest aktuella, men jag trodde att det skulle ge något i längden. Men kanske inte som jag tänkt, meningen var att det skulle vara en samlingssida för de utställare som var med på mässorna. Sedan har det varit en massa svängar, sidan har varit nere, uppe, vilande, uppe, men en sak är klar vipstar består.

Jag har precis haft sidan i offläge för att gå igenom den, men nu är vipstar redo för att fira 19 år, jag firar också för som skrivet, åren går, men jag har fortfarande tanken att vipstar är en bra portal för terapeuter att samlas på, dela erfarenhet, presentera sig själva. Det finns så många bra terapeuter runt om i Sverige, vore tråkigt om någon inte får uppmärksamhet.

Själv bor jag i Spanien numera men ändå svensk i hjärtat, alla år att minnas med möten med de som tolkar Tarot, tolkar andra andliga verktyg, de som ger andra en kroppslig avkoppling, eller som har något att erbjuda av alla produkter som skapar glädje, energi samt harmoni.

Men nu har jag fixat den allra bästa medhjälparen till att hålla vipstar igång, som är närvarande i Sverige. Detta med internet är så fantastiskt, att avstånd inte har någon betydelse, fast just i år har det betydelse, vilket gör allt med hemsidor så ännu mer fantastiskt, jag ser fram emot att få presentera någon profil på ett webmöte, närvarande men ändå på distans.

Det viktigaste med närvaro är kanske inte att vara bredvid någon utan helt enkelt att vara närvarande i mötet som är. Att bekräfta att den andra finns, att den syns, att den är viktig, för vi alla är en, vi behöver varandra, endera för att ge, eller för att få. För eller senare kan ett spännande möte ske. Ibland kan en stjärnor droppa ner där vi minst anar dem.

Dislike 0

Tags

Annika Kucharski
08/09/20 05:18:56PM @annika-kucharski: