Ylva Trollstierna
Ylva Trollstierna
@ylva-trollstierna
  About
  • Followers 7
  • Following 25
  • Updates 5
  Vara   www.ylvatrollstierna.se   Joined July 19, 2017
  Bio

Mobil: 073 063 1657
E-post: ylvatrollstierna@gmail.com

Efter en upplevelsemässa

2018-07-25
Av: Ylva Trollstierna
Postad i: Aktuellt
Efter en upplevelsemässa

Nu har jag landat på fastlandet efter en vecka på Gotland. Det är som en tradition varje år att vara med på den mässa jag en gång startade för 20 år sedan. Jag har missat två år under hela den tiden, året jag var i Ukraina och förra året då det inte var någon mässa. Det är inte den mest välbesökta mässan i antalet besökare, men säkert en av de mest välbesökta i engagemang. Det är lite som med mässa i Norrland, få besökare, men varje besökare verkligen stannar upp i varje monter för att ta del av vad som erbjuds.

Det skulle vara trevligt om du som besökare på vipstar besökte sidan på det sättet, att stanna upp, se dig om kring, klicka runt, för ibland är det så lätt i allt att missa det som finns mitt framför ögonen på en. Men är du en öppen person som tänker synkroniseringar lär du inte missa så mycket. Det är då man ofta är vaken med alla sinnen. Lite som att om du läser detta är det en synkronisering, för hur fann du detta inlägg, bara av en slump? ;) Du kanske inte tidigare har sett att det finns en sida här inne för mässor också? Där du nu kan se lite bilder (Galleri)  ifrån mässan och läsa ett inlägg (Blogg).  Jag anar att du har missat det helt, för jag har precis skapat den. 

Meningen är att intressanta mässor kommer att synas här inne på Vipstar, först i reklam, sedan på mässsidan, innan och efter. Och att du sedan kan finna utställarna också här inne under terapeuter. 

Det som var nytt, uppfriskande och lite kul på denna mässa var att i en monter kunde besökarna spå sig i kaffesump, under alla dessa 20 år + av mässor är det faktiskt första gången jag är med om det. Under länken kaffesump i menyn kan du tolka din egen sump efter att du druckit ur din kopp, snurrat den tre gånger och vänt upp och ner på den. Det vill säga om du dricker "riktigt" kaffe, alltså inte brygg eller snabbkaffe. 

Men det fanns även healing, massage, mediala samtal och en hel del spännande produkter som det sig bör på en upplevelsemässa-

Tags