Ylva Trollstierna

Latest Followers:

Green Angel Healing Marie Eriksson Vita Vingar Kundalini Yoga - Pia Margareta Donosa Annika Kucharski Ylva Trollstierna

Vipstar fyller år

user image 2019-07-29
Av: Ylva Trollstierna
Postad i: Blogg från Ylva
Vipstar fyller år

Nu på söndag den 4.e augusti fyller Vipstar år som hemsideadress. Men faktum är att jag är än så länge osäker på hur många år, startade jag sidan 2000 eller 2001, alltså blir sidan 19 eller 18 år, det är rätt många år ändå.

Det hela började med ett annat projekt som jag, Ylva startade, sedan kom idén om en hemsida för de utställare som deltog på de mässor jag på den tiden arrangerade. Jag började redan med att bygga min egen hemsida 1996 då jag insåg att Internet kommer att bli något stort, men min kunskap på den tiden samt de tekniker som fanns för att bygga en sida var inte lika utvecklat som idag. Så småningom när mässtiden var över blev den sidan mer min egen privata sidan då namnet redan var invant. För ca 3 år sedan bestämde jag mig för att släppa den adressen, skapa en sida med mitt eget namn. Men så mycket var knutet till Vipstar att jag inom kort köpte tillbaka adressen, skapade en grund men livet kom emellan två gånger. 

Tredje gången gillt, jag har nu skapat en bra grund, det blir fler medlemmar allt eftersom, nu väntar jag bara på alla fantastiska terapeuter som ska finna sin väg in hit för att jag ska få en möjlighet att marknadsföra dem. Det finns redan idag några av mina fantastiska vänner inom allt som Tarot, healing, massage, yoga och lite annat.

Jag har valt en engångsmedlemsavgift på 100:- i vilket du som medlem får tillgång till min "Symbolmapp" en sida där jag lägger in texter om symboler både i tolkning samt i drömmar, finns inte din symbol, maila mig, finns formulär på sidan så fixar jag en text. Och du, 100:- är det definitivt värt för symboler är grunden till all tolkning.


Hur ser en texten ut för en symbol ut (förutom två filmer, samt grundtexter om symboltolkning)?
Så här:

Citron som symbol
Citroner är sura, har du säkert hört, om inte annat smakat på.

Bara en bild eller ordet citron kan få de flesta att få vatten i munnen vid tanken på det sura.

Citron kan ses både som en symbol som skapar en upplevelse utan att du ens är involverad (äter). Citroner kan visa på det sura i livet, något som du biter ihop i, men det finns även dem som säger att får du citroner gör lemonad.

Citroner är trots sin surhet en av de nyttigaste frukterna dessutom en frukt som skapar basis i kroppen, med ont ska ont förgås.

Om du ser en citron kan du välja att se över vad du upplever som surt, men så länge du bara ser den är det en upplevelse.

Om du ser någon äta citron kan du se det som att de får bita i den sura citronen, något blir inte som tänkt.

Men...Du kan också se det som att någon, du behöver mer grundkraft, landa i dig själv, våga ta till medel som ingen har förväntat sig.

Citron som dröm
Om du drömmer att  någon serverar dig citroner kan det mycket väl vara så att de ger dig en möjlighet att stå upp för dig själv, finna din grund. Men det kan även visa på att du inte vill ha det som du erbjuds, att du ser det som ett tvång.

Om du drömmer att du äter en citron då vågar du gå utanför din säkra zon, visa att du kan ta vad som helst. Dessutom ger det dig mer kraft. 

Om du drömmer att du skär i citroner visar det på att du vill finna din inre grund.


Men som medlem får du även tillgång till kanske nya vänner i ditt område eller på distans, du får din egen profil, du kan följa alla profiler, få ta del av erbjudanden, får nyhetsbrev, information när det händer något i ditt område.


Nyfiken på hur en profil (terapeut) ser ut, besök min sida?


Den 4:e augusti erbjuder jag en annorlunda utmaning för dig, där du kan vinna något. :) Det kommer att återkomma varje månad.


Just nu så eftersöker jag någon som har skrivit en bok, Vipstars bokklubb är menat att presentera en bok varje månad som medlemmar kan läsa direkt på sidan (men inte ladda ner). Det ger dig som författare en möjlighet att skapa intresse, dela dina kunskaper, din historia. Intresserad, maila mig, ersättningen blir din profil på Vipstar.


Känner du till någon bra terapeut, webbutik eller liknande? Tipsa om Vipstar, så vi andra får ta del av den personens kunskap.

Du vet väl också att en del profiler bloggar, de syns alltid på första sidan (som denna).
Profiler kan även lägga upp podcast eller filmer, erbjuda zoommöten.


Jag lottar nu och då ut ett medlemskap utan kostnad på min fansida på Facebook, men tycker du att 100:- är värt det för att vara en del av vipstar, då swishar du 100:- till 073 063 1657 samt skapar en profil här inne (medlem).

Hoppas du ser fram emot söndagen den 4.e augusti, det gör jag. :)

Dislike 0

Tags

Annika Kucharski
07/30/19 04:01:29PM @annika-kucharski:

Utmaningen blir spännande, Kram