Ylva Trollstierna

Latest Followers:

Green Angel Healing Marie Eriksson Vita Vingar Kundalini Yoga - Pia Margareta Donosa Annika Kucharski Ylva Trollstierna

Mässa på Gotland

user image 2019-07-20
Av: Ylva Trollstierna
Postad i: Blogg från Ylva
Mässa på Gotland

Nu i helgen befinner jag i Visby, den årliga mässan som jag bara missat två år, detta är en lisa för min själ. Det är inte en av de största mässorna med utställare eller besökare, men det är den allra största i kärlek.

Igår när jag åkte färjan över funderade jag på detta med Gotland, det är en speciell ö, men jag insåg att det speciella är inte ön, utan dess innevånare. Dessa underbara gotlänningar som år efter år välkomnat mig. Vänner som betyder mycket som jag träffar varje år, magiska möten.

Idag skiner solen på ön, +25, blå himmel, ser cyklister överallt precis som den bild de flesta har av ön. Jag sitter i en lokal en liten bit utanför stan, tillsammans med ca 13 andra utställare som alla har sitt att erbjuda, det finns healing, bonitolgi, kristaller, spådomar och det mesta som hör till även om det inte är de allra mest fyllda montrar av prylar så genomsyras glädjen, omtanken.

Jag känner en tacksamhet över att vara här, jag har med mina böcker, Essanté organics samt några mer personliga saker som jag har i min monter. Jag har dessutom ett framträdande på scenen kl 14 - Ylvas mix. Namnet är för att det alltid blir efter vad jag känner för.

Men idag för dig som inte är här tänkte jag presentera en av de utställares saker som jag själv inte kommit i kontakt med tidigare, kanske för att jag inte själv är så intresserad vilket är lite ledsamt.

Bilden är från den montern.
Energimåling - Änglarna omkring dig.

"En personlig ängel är verkligen unik då de endast fins i dem exemplar du beställer. Det är en magisk gåva tat ge bort och ett underbart sätt att påminna oss om att änglar finnns med oss omkring oss och på ett fins tätt att stärkan kontakten med dem.

En ängel i sin energi är inget man med fysiska ögon kan e när dem träder in i rumhttp://lightworker.dinstudio.se/met, men aser dem intuitivt t e x i tanken och då vi människor gillar att se saker fysisikt så är en tavla ett fantastiskt sätt att få kontakt med änglarnas helande energier.

Oavsett vilken tavla du väljer så är tavlorna laddade med änglaljus healing för att allti sända dig och alla som ser tavlan healing och höja vibrationerna i ditt hem.

Mer om mässan finner du här
http://lightworker.dinstudio.se/

Lördag och söndag 20-21/7 kl. 10-18 Fri entré

Dislike 0

Tags