190505 Mässa i Köping
Ylva Trollstierna
Sunday May 5 2019, 7:51 PM
190505 Mässa i Köping

Hemma efter en supertrevlig mässa i Köping. En välorganiserad mässa med ett suveränt urval av utställare. Det är nästan så att jag tycker synd om alla städer som missar detta fantastiska tillfälle av att möta varierade utställare. Det var ett nöje att ta en tur omkring bland montrar vilket jag annars efter så många år av mässor, även egna blivit övermätt på. Men här fanns en bra kompott, några tolkare, några healers, terapeuter, trummor, extensions (jag har två nu, en turkos och en magenta). Indiska prylar, kristaller, smycken, naturgodis, ja hur mycket som helst, en öppen plats där utställare kunde berätta om sitt, som inte ens störde fast jag satt nästan mitt emot, även det ovanligt. Cafe inne i lokalen, flera toaletter, vipinsläpp och de flesta kom väl för Terry Evans (som jag inte ens sett varken live eller på tv). 

Hälsa var en stor del av mässan, för det är det nya, hade jag ingen aning om när jag började min resa för att må bättre. Två föredragsrum, jag hade ett föredrag sist på lördagen om spirituell inspiration. 

För min egen del hade jag några helt fantastiska möten, med medlemmar, gamla vänner jag inte träffat på år, trevliga kunder som bläddrade i böcker, de drog några Yiangkort och alla böckerna av Yiang tog slut. 

Jag är helt välmående efter en två dagars mässa som för min egen del blev den planerade sista mässan i Sverige. 
Tacksam och tipsar dig att hålla ögonen öppna för nästa års mässa i Köping, ta en ledig helg, boka in dig på hotell (Bishops Arms var riktigt trevligt det med). www.sjalensharmoni.com


Tipsar dig även om att en brevkurs i Kristaller startar den 10/5, endast 200:- om du inte är medlem på Vipstar, då ingår medlemskap. 100:- för medlemmar. Läs mer på denna länk.

Annika Kucharski
@annika-kucharski   last year
You May Also Like