190308
Ylva Trollstierna
Friday March 8 2019, 7:29 PM
190308

Så äntligen för min egen del är det aktuellt med en hälsomässa i helgen. 
Jag har tidigare inte besökt en mässa av denna arrangör men hört mycket gott.
Länge sedan jag var i Västerås, det ska även bli en upplevelse.

Jag har packat alla mina böcker, alla produkter, fixat alla broschyrer samt annat som behövs i min monter. med följer även min bärbara laptop då jag har som plan att under tiden det kanske är lite tomt på besökare (ofta sista timmen) eller när besökarna är upptagna i andra montrar, då ska jag fortsätta att korrigera på min kommande bok, Tarot, korten på bordet, som kommer i en helt ny version.

Känns lite lyxigt att kombinera en mässa med kanske lite korrigering av en bok, men med mässor kan vad som helst hända. Jag har tidigare varit på en mässa i Västerås, min sämsta någonsin, så denna kan inte bli annat än trevlig. Det är säkert 15 år sedan, två besökare samt en massa vilsna utställare, jag gav upp efter halva dagen. 

Jag har själv arrangerat mässor som varit mindre lyckade, men jag vet av erfarenhet att oftast är alla utställare besvikna på något, lätt hänt då förväntningarna är stora, som utställare har man köpt in produkter, skapat produkter, rest ofta en hel del mil, bokat hotell, lagt ut för mässplats, allt ska gå runt, i ivern av att dela med sig av det man har att erbjuda eller sin kunskap.

Jag har slutat spå på mässor, något jag gjorde innan, men prestationsångesten gjorde att det blev bedrövligt, endera var jag fullbokad, fick panik att hinna med, göra mitt bästa, jag fick inte ens fick tid att äta (dricka kaffe) eller så var bara någon inbokad, vilket då fick mig att fundera på om jag var bedrövlig ;) Nu ska jag bara marknadsföra mina böcker samt Zinzino och CBD-olja, det som blivit mitt stora intresse sedan jag började bry mig om min hälsa.

Tyvärr fanns det inte plats för mig för ett föredrag på denna mässa då jag anmälde mig sent, men allt har en mening.
Kanske du är en av dem som kommer på mässan i Västerås, kom gärna fram och säg hej!

Önskar dig en trevlig helg/Ylva

Annika Kucharski
@annika-kucharski   last year
You May Also Like