Ylva Trollstierna

Latest Followers:

Green Angel Healing Marie Eriksson Vita Vingar Kundalini Yoga - Pia Margareta Donosa Annika Kucharski Ylva Trollstierna

Vänd blad?


Av Ylva Trollstierna, 2020-09-14
Vänd blad?

De orden kan ha olika betydelser beroende på hur de tolkas, som en metafor eller något annat!
För mig så vände jag blad nu då jag uppdaterade en del sidor på Vipstar, men jag klickade även på ett blomkort "vänd blad", lite full i skratt över detta med synkronicitet.

Kaktus.jpg

För taggar har jag haft sista tiden, en viss irritation över att saker och ting inte har fungerat som jag önskat, det är då jag får dra in dem, väl medveten om min asc i Skorpionen. Men lite prövningar kan peppa upp tillvaron.

Jag har precis avslutat en Reikivecka hemma hos mig i Spanien, suveräna deltagare, massa energi, sol, bad, lite sangria, tapas, filosofiska samtal. Det innebär att jag är mer laddad med energi vilket jag nu försöker att styra upp denna nya vecka. Jag har en lååång lista med "behov" alltså inte måsten, utan sådant som jag behöver göra för att må bra, finna inre frid men även ge respons till dem som vill ha svar på mail eller en tolkning.

Nu ska jag fokusera mig på att gå vinnande ut ur det ;)

19 år :D


Av Ylva Trollstierna, 2020-08-04
19 år :D

Idag fyller vipstar som hemsideadress 19 år, fyra år som ny sida. Något jag skulle ha skrivit om redan i morse, men förutom Tarotkort, numerologi, astrologi, kraftdjur, runor, kristaller samt alla andra andliga verktyg så finns det en vardag även för den som använder dessa metoder, som för mig.

Fram till söndag kan du som vill bli medlem utan kostnad för att fira dessa år.

Du som är terapeut, passa på att marknadsföra dig, event (även online), blogg (alltid poppis) eller kanske en podcast eller en film? Det finns många möjligheter för dig att visa vem du är, låta andra ta del av din kunskap. Därför får du en prova på månad. Maila mig ylvatrollstierna@gmail.com.

Visionen är att vipstar är den portal där du finner information om olika metoder, även butiker men kanske främst terapeuter inom olika områden. Att du som besökare får ta del av vad de erbjuder. Som medlem lite extra samt "symbolmappen" för dig som är intresserad av symboltolkning.

Så istället för att läsa mer här, surfa runt på sidan.
Kram Ylva 
(www.ylvatrollstierna.se)

Åren går...


Av Ylva Trollstierna, 2020-08-01
Åren går...

Om några dagar firar adressen vipstar.nu 19 år! Alltså som rubriken säger, åren går. Svårt för mig att förstå att det gått så många år sedan jag bodde i Kalmar, arrangerade mässor, hemsidor var inte det mest aktuella, men jag trodde att det skulle ge något i längden. Men kanske inte som jag tänkt, meningen var att det skulle vara en samlingssida för de utställare som var med på mässorna. Sedan har det varit en massa svängar, sidan har varit nere, uppe, vilande, uppe, men en sak är klar vipstar består.

Jag har precis haft sidan i offläge för att gå igenom den, men nu är vipstar redo för att fira 19 år, jag firar också för som skrivet, åren går, men jag har fortfarande tanken att vipstar är en bra portal för terapeuter att samlas på, dela erfarenhet, presentera sig själva. Det finns så många bra terapeuter runt om i Sverige, vore tråkigt om någon inte får uppmärksamhet.

Själv bor jag i Spanien numera men ändå svensk i hjärtat, alla år att minnas med möten med de som tolkar Tarot, tolkar andra andliga verktyg, de som ger andra en kroppslig avkoppling, eller som har något att erbjuda av alla produkter som skapar glädje, energi samt harmoni.

Men nu har jag fixat den allra bästa medhjälparen till att hålla vipstar igång, som är närvarande i Sverige. Detta med internet är så fantastiskt, att avstånd inte har någon betydelse, fast just i år har det betydelse, vilket gör allt med hemsidor så ännu mer fantastiskt, jag ser fram emot att få presentera någon profil på ett webmöte, närvarande men ändå på distans.

Det viktigaste med närvaro är kanske inte att vara bredvid någon utan helt enkelt att vara närvarande i mötet som är. Att bekräfta att den andra finns, att den syns, att den är viktig, för vi alla är en, vi behöver varandra, endera för att ge, eller för att få. För eller senare kan ett spännande möte ske. Ibland kan en stjärnor droppa ner där vi minst anar dem.

Påskens symboler


Av Ylva Trollstierna, 2020-04-10
Påskens symboler

Har du en lugn påsk? Sitter du inne, undviker resor, familjeträffar samt liknande?
För många, även för mig, är detta en påskhelg som inte är som tidigare, fördelar kan vara att det ger mer eftertankar, reflektioner, mer stillhet, sådant som påsken enligt tradition bör handla om. En annan fördel är att du troligen uppskattar tidigare påskhelger samt kan se framemot kommande.

Påsken har många symboler, som häxor, ägg, kvastar, ris, fjädrar, den lila och gula färgen, kors som då är den symbol jag skrev om idag, igår var det kvast. 

Har du koll på att du som medlem har tillgång till symbolmappen, en sida där jag samlar symboler från A till Ö, 86 symboler finns tolkade idag, med symbolik samt till drömtydning. Det finns även en grundtext om detta med symboler.

Jag kan tycka att symboler är en av de viktigaste verktygen när det kommer till andlig utveckling, symboler finns i allt omkring dig, som stolen som du sitter på till kanske mobilen som du läser detta på, i maten som du äter, solen, regn, kaffekoppen ock så vidare.

Jag ämnade en gång skriva en bok om symboler men insåg att allt är symboler, när en bok var klar skulle det fattas tusentals med symboler. Det var då jag kom på att jag kunde lägga upp det istället i det som jag kallar "symbolmappen". Meningen är att du som medlem skickar ett meddelande till mig vilken symbol du vill veta mer om, jag skriver den, lägger ut den på symbolmappen. 

Just nu i coronatider kan du bli medlem gratis, utan kostnad, annars är priset 100:- för att vara medlem så länge du önskar. 

Vill du läsa om dagens symbol som passande idag handlar om symbolen -kors, då skapar du en medlemsprofil. Tycker du att det ser besvärligt ut, skicka mig ett mail till ylvatrollstierna@gmail.com där du skriver medlem vipstar, då skapar jag en profil till dig. Det finns andra fördelar med medlemskapet förutom symbolmappen, som att du kan följa olika profiler, se när de lägger upp en ny blogg (som denna). 

Önskar dig en stilla harmonisk långfredag. 
Kram Ylva

Inställda mässor= öppet vipstar


Av Ylva Trollstierna, 2020-03-13
Inställda mässor= öppet vipstar

Det är ledsamt att läsa hur corona ställer till det, jag har många vänner som har betalt Harmonimässan som nu blir utan möjlighet att marknadsföra sig, möta kunder, kontakter då den är inställd. Alla besökare som längtat efter att få inspiration. Jag anar att det blir så med alla andra mässor runt om i Sverige.

Jag har alltid haft tanken att allt har en mening, att det går att finna något positivt i allt negativt, nu är inga mässor aktuella för mig eftersom jag bor i Spanien, men som tidigare mässarrangör och deltagare samt att jag tycker det är givande med alla kontakter har jag funderat. I ett tidigare inlägg erbjöd jag terapeuter att få halva priset på en profil här men nu erbjuder jag det gratis under ett halvår.

Ja, du läste rätt, så många terapeuter som jag känner som förlorar pengar, kontakter, vad kan jag bistå med? Där kan du som terapeut skapa en profil gratis innan den 31 mars. Klicka i högra hörnet på skapa profil. Välj profil. Sedan får du mail av mig med hur du går vidare. 

När du är klar med grunden på din profil kan du presentera dig, erbjuda kanske det som du skulle göra på en mässa, blogga, visa vem du är. Om du inte visste det så startades vipstar i början på 2000-talet då jag arrangerade mässor för just motivet att marknadsföra alla terapeuter även utanför mässan, så vad passar inte bättre än att göra det nu? 

Dessutom kommer jag att presetentera din profil här i mail till medlemmar samt på vipstars sida på Facebook. 

Jag tycker det är en hysteri omkring corona, det innebär inte att jag tycker att det inte ska tas på allvar, tvärtom, speciellt de som är i riskgrupper, däremot använda sunt förnuft, göra något bra av situationen. Kanske du som terapeut kan erbjuda vipstars besökare en PDF bok, gratis eller billigare? Kanske en distanskurs eller ett föredrag via Zoom.

Jag har planer på att en dag sätta upp en Zoommässa för medlemmar på vipstar, där det är olika föredragstider för terapeuter att hålla ca 45 minuter föredrag. Kontakten mellan dig som terapeut och dig som kund kan ske via internet, ingen fysisk kontakt= ingen smitta.

Men även du som besökare kan skapa ett gratiskonto fram till 31 mars. Det är på livstid, du är kvar så länge som du själv vill. Det är mitt bidrag till alla besvikelser på inställda mässor.

Jag hoppas att du är frisk, mår bra.
Kram Ylva

På denna sida skapar du ditt konto >>>

Nyfiken på vad du har att erbjuda


Av Ylva Trollstierna, 2020-03-05
Nyfiken på vad du har att erbjuda

Vill du synas som terapeut på vipstar? (Vill du bli medlem, få svar på en fråga, längre ner läser du om det)

Det vill säga, som terapeut, din bild här på första sidan, din blogg först av alla när du skrivit den?
Dina aktuella händelser, kurser, distanskurser, bilder med mera.

Du kanske inte ens har besökt vipstar? Du kanske inte heller vet att jag en gång i tiden skapade nyandliga mässor runt om i Sverige (Luleå, Umeå, Karlstad, Gävle, Jönköping, Visby, Kristianstad var några av dem)?

Det finns så många terapeuter samt butiker runt om i Sverige som inte alltid kommer fram eller syns, samt mässor, en del personer som missar att det är en hälsomässa i deras område.

Jag har alltid ”samlat på folk”, det som bra att ha när någon frågar, men även för mig är det svårt att veta vem som finns där ute, vem som har något att erbjuda. Det är där du som erbjuder någon form av en nyandlig tjänst kommer in, kanske du som mig tolkar Tarot, eller ger massage, kontaktar andar, tyder astrologi, ger healing, kanske den person som besöker vipstar eller som är medlem här söker efter just dig?

Hemsideadressen skapade jag i början på 2000-talet, med tanken bakom att det skulle vara ett kort namn men ändå innehålla någon symbolik, V=very, I=important, P= person. Star= stjärna då inte än fanns att få i hemsideadresser. För det är vad jag ser varje människa vara, mycket speciell samt en stjärna. Sidan skapades för mässdeltagera samt besökare, där alla kunde finna varandra. Mässorna lades ner från min sida, men hemsidan fanns kvar, var min egen i några år, innan jag skapade min egen hemsideadress. Denna blev vilande tills jag en dag beslöt att jag via nätet fortfarande kunde skapa kontakter. Men, jag var själv inte ute på mässor samt hade saker i mitt liv som tog upp min tid.

Tiden går alltid för fort, för vi är ofta stressade, även jag som skapar förändringar i mitt liv hela tiden, som att jag flyttat till Spanien i slutet av 2019, men det betyder inte att vipstar slutar existera, jag önskar fortfarande förmedla kontakter, själv läsa om alla spännande personligheter, ha koll på var det är mässor.

Igår stannade min tid, eller egentligen sista dagarna då vi hade vår andra storm här där jag bor nu, inget internet igen! Vad gör vi utan internet då det för de flesta är en del av vårt dagliga liv? Jag landade, tänkte, funderade, tog på mig myskläder, landade i mitt nya hem. Idag är en ny dag, en fantastisk dag, det blåser fortfarande men just nu har jag wifi. Vad har jag missat dessa dagar via nätet? Troligen allt som var meningen men nu har jag ett val att vara öppen, öppen för att erbjuda dig som terapeut halva priset för ett års medlemskap (450:- ) där du har tillgång till en egen sida för att presentera dig. Där kunder, mässarrangörer kan finna dig, säkert andra också, kanske någon som är ute efter ett reportage?

Ta en titt på min profil, http://vipstar.nu/ylva-trollstierna  Du får tillgång till en profil med dina texter som terapeut att presentera dig via. Där även jag kan skicka ut meddelande till medlemmar samt dela på Facebookssidan när du har något nytt på gång.

Dessutom jag bor i Spanien, strax utanför Alicante i en härlig bergsdal, hit kan du även komma för att några dagar koppla av, fundera tillsammans med mig på dina nästa steg, vi gör även en inspelning för att presentera dig.

Är det vipstars besökare och medlemmar som har förmånen att läsa din nästa blogg? Skicka mig ett mail, bli terapeut här idag. ylvatrollstierna@gmail.com

Vipstar har även ett medlemskap, där terapeuter kan erbjuda medlemmar något extra, men inte bara det, som medlem har du tillgång till bland annat symbolmappen där du kan läsa om symboler och drömmar (jag har dessutom en veckas retreat hemma i Spanien för ämnet) http://ylvatrollstierna.se/ylva/event/301/retreatvecka-symboler-23-29-4

Medlemskap på livstid har ett pris av 100:- dels för att sortera bort ”troll” men även för att visa på att du är intresserad. Blir du medlem nu, innan den 10/3 ingår även svar på en fråga (via medialt eller Tarot av mig).
Läs mer här >>> http://vipstar.nu/medlemskap

Skapa nu en fantastisk torsdag, här skiner solen, det blåser lite men det är en helt ny dag fylld med möjligheter, en del av dem här inne på vipstar.

Kram Ylva

Tid!


Av Ylva Trollstierna, 2020-01-27
Tid!

Tid är en märklig energi, den räcker till men samtidigt inte, men allt det som vi vill göra eller ibland måste det prioriteras ofta med varannan. Jag försöker få min tid att komma i balans, jag är i ett nytt hem, andra rutiner, det har varit en del utmaningar på vägen, men nu har jag datorn på plats, jag är på plats. Har precis möblerat om var min dator bör vara, vilket känns fantastiskt bra, just nu. För energier, att finna sin plats är något som även det tar tid, då inte bara i planeringen utan även den tid som ges på den platsen. 

Först satt jag vid bardisken, det var okej, men ändå inte, flyttade sedan nedanför bardisken, in i hörnet, mysigt men för mörkt, samt att det tog tid av mig, jag kände inte flytet. Nu mitt i smeten av fönster omkring mig men med en vägg bakom, med ljus som flödar in, samt rätt plats för stolen känns det som tiden kommer att vara i balans.

Men efter en kurshelg som inte var enligt min förutfattade meningen, där tiden blev ett aber har jag inte fått allt det som tidsmässigt ska göras, det blev inga uppdateringar från kursen, ingen inspelning, ingen blogg inget. Ibland när saker inte blir som tänkt eller enligt önskan då kan det vara bra att låta tiden få vara där den är, vänta in, reflektera för att ta nya tag.

Jag känner ett behov av tid, planering, nya energier. Men idag ska jag bara vara i flödet av ny energi, nya insikter, omedvetet landa i de energier som är, jag åker till Sverige några dagar, anar att jag efter det är i flödet av tiden, när allt är på plats, då även mitt nya spejs som jag redan nu anar ger mig mer tid.

Men du, läser du bloggar, är du som mig, jag som både kollar in bloggar, lyssnar på podcast och följer en del på Youtube? Alla de bör vara inspirerande. Tipsa mig gärna om vad du vill ha inspiration i. Tack.
Följ mig gärna, prenumerera på min Youtubekanal, det är gratis. Just nu lägger jag upp korta snuttar på Tarotkort för att ge inspiration om hur enkelt det kan vara. Kommer om olika områden framöver. Men även från Casa las estrellas.

Sedan om du är eller har en vän som gillar att blogga eller podcasta, tipsa om Vipstar, vore det inte kul om du eller de var en profil här inne. Bloggen är anpassad för att komma upp först i din mobil, vilket bör göra det till ett intressant sätt att ta några minuter till att få lite inspiration.

Idag kanske du kan skapa insikter i varje möte, vad ett möte ger dig? 

Tillbaka till internet


Av Ylva Trollstierna, 2020-01-13
Tillbaka till internet

Nu är jag på plats i verkligheten även om det känns som en dröm. Jag har dessutom nu min dator :)
Vilket innebär att jag sakta men säkert tar mig tillbaka till internetvärlden.

Men Rom byggdes inte på en dag! 
Nästa vecka är det kurs på Casa las estrellas. Du som medlem kommer att få en del uppdateringar samt en del inspelningar. Känner du någon som du tycker borde vara profil här inne, kanske du? Tipsa. Själv så vill jag läsa fler bloggar av profiler, alla har mycket att dela med sig av.

Har du följt mitt äventyr till mitt nya hem i Spanien?
Äventyret fortsätter, dock inte lika intensivt, men definitivt mer positivt. Uppdateringar sker via min YouTubekanal -
www.youtube.com/ylvatrollstiernas
Tips! Prenumerera för att få notis om senaste inlägget.

 / 2