Ylva Trollstierna
Ylva Trollstierna
@ylva-trollstierna
  About
  • Followers 7
  • Following 25
  • Updates 5
  Vara   www.ylvatrollstierna.se   Joined July 19, 2017
  Bio

Mobil: 073 063 1657
E-post: ylvatrollstierna@gmail.com

I väntan på ett nytt år


Av Ylva Trollstierna, 2018-12-23

Ett år har gått utan att mycket har hänt här inne, frånsett då symboler i symbolmappen som är den del som finns för medlemmar. En "mapp" med symboler, tolkade av mig, Ylva både som symbol och dröm. Dit alla medlemmar kan skriva vilken symbol de vill ha tolkat. 

Visionen är fortfarande att presentera vänner och utställare inom nyandlighet för alla, en samlingssida där du i kalendern kan finna vad som är aktuellt, artiklar, intervjuer, presentationer och erbjudanden.

Men plötsligt så händer det, finns det de som säger. Som i min Julkalender på min egen sida där jag idag, julafton, erbjuder medlemskap här inne utan avgift. I det så får du tillgång till symbolmappen och information för medlemmar. Erbjudandet gäller endast 181224 och du klickar uppe i högra hörnet på att skapa konto, väljer sedan medlem och väntar på att jag godkänner ditt medlemskap, efter det kan du surfa runt bakom kulisserna.

Önskar dig en glad God Jul/Ylva

Efter en upplevelsemässa


Av Ylva Trollstierna, 2018-07-25
Efter en upplevelsemässa

Nu har jag landat på fastlandet efter en vecka på Gotland. Det är som en tradition varje år att vara med på den mässa jag en gång startade för 20 år sedan. Jag har missat två år under hela den tiden, året jag var i Ukraina och förra året då det inte var någon mässa. Det är inte den mest välbesökta mässan i antalet besökare, men säkert en av de mest välbesökta i engagemang. Det är lite som med mässa i Norrland, få besökare, men varje besökare verkligen stannar upp i varje monter för att ta del av vad som erbjuds.

Det skulle vara trevligt om du som besökare på vipstar besökte sidan på det sättet, att stanna upp, se dig om kring, klicka runt, för ibland är det så lätt i allt att missa det som finns mitt framför ögonen på en. Men är du en öppen person som tänker synkroniseringar lär du inte missa så mycket. Det är då man ofta är vaken med alla sinnen. Lite som att om du läser detta är det en synkronisering, för hur fann du detta inlägg, bara av en slump? ;) Du kanske inte tidigare har sett att det finns en sida här inne för mässor också? Där du nu kan se lite bilder (Galleri)  ifrån mässan och läsa ett inlägg (Blogg).  Jag anar att du har missat det helt, för jag har precis skapat den. 

Meningen är att intressanta mässor kommer att synas här inne på Vipstar, först i reklam, sedan på mässsidan, innan och efter. Och att du sedan kan finna utställarna också här inne under terapeuter. 

Det som var nytt, uppfriskande och lite kul på denna mässa var att i en monter kunde besökarna spå sig i kaffesump, under alla dessa 20 år + av mässor är det faktiskt första gången jag är med om det. Under länken kaffesump i menyn kan du tolka din egen sump efter att du druckit ur din kopp, snurrat den tre gånger och vänt upp och ner på den. Det vill säga om du dricker "riktigt" kaffe, alltså inte brygg eller snabbkaffe. 

Men det fanns även healing, massage, mediala samtal och en hel del spännande produkter som det sig bör på en upplevelsemässa-

180718


Av Ylva Trollstierna, 2018-07-18
180718

Till helgen den 21-22 Juli är det Upplevelsemässa i Visby. :)
För 20 år sedan hade jag och Pehr den första mässan i Visby, på Borgen. Vi var spända av förväntan den dagen i februari som vi åkte över för att ta en titt på mässlokalen. Resan tog hela natten och vi kom fram till ett tomt Visby. När vi anlände i Juni var det typ överbefolkat och mässan var supertrevlig. Vi fick blodad tand och hade mässa året efter och året efter. Sedan skildes vi åt och mässtiden var över. Men May som bor i Visby återupplivade mässan, och jag har missat två ggr på över 20 år, 2013 och 2017. I år det som dags igen till min lycka.

Genom åren har jag fått vänner på ön, alltid lika trevligt att komma tillbaka och alla besökare är också bland de trevligaste. Mässor är lite speciellt, ett sätt att knyta kontakter och att uppleva mer utanför sig själv. Jag hoppas på att få presentera några av de fantastiska terapeuter som finns på ön efter helgen.

Är du på ön, kom och hälsa på, det är till och med fri entré, inte alla mässor som erbjuder det. :)
Eller så sätter du dig på färjan och gör Gotland över helgen, för jag kan lova att det är värt det.

Uppdateringar ifrån mässan kommer. Ha fina dagar /Ylva
Bilden är på May, mässarrangören som har fina erbjudanden mässdagarna.

170721


Av Ylva Trollstierna, 2017-07-21
170721

År 2000, den 4 Augusti var det datum då vipstar.nu startades, min egen hemsida men då inte bara om mig utan för information om mässor och deltagare, terapeuter och butiker runt om i Sverige. Men mässorna lades ner och sidan blev mer min egen. Tills jag 2016 inte ville förknippas med ett annat namn än mitt eget. Ibland är det svårt att släppa så väl namn som visioner. Hemsidenamnet skulle förnyas, jag har haft kvar det ett år ifall någon gammal kund skulle skriva in vipstar.nu istället för min adress. 

Jag valde att inte förnya tills dess jag lyssnade och fick vägledningen att det var till denna planerade sida som namnet skulle vara, en slags omstart efter alla processer. 

Nu är sidnamnet mitt igen, men sidan ska inte vara för mig utan för alla de (andra) fantastiska terapeuter som finns runt omkring.

Jag älskar att marknadsföra andra, skapa kontaktnät och bygga broar, så nu blir det så, fokus på att presentera alla spännande, intressanta, magiska, spirituella personligheter för dig. Där jag gör en intervju, en presentation och där de skapar sin egen sida här inne så att du finner dem här och kan gå vidare ifall de har en egen hemsida.

Här för varje profil en möjlighet att visa sig efter namn, område och tema. En sida med blogg, galleri, events (som syns i den allmänna kalendern), sidor, filer, gästbok och grupper och lite mer.

Jag pysslar lite nu och då och lägger in vänner till att börja med och den 4 Augusti är sidan offentlig, för idag ser du inte sidorna som jag har lagt osynliga här inne. Välkommen tillbaka och bli gärna medlem för att få tillgång till lite extra och erbjudanden.