Ylva Trollstierna
Ylva Trollstierna
@ylva-trollstierna
  About
  • Followers 4
  • Following 23
  • Updates 8
  Vara   www.ylvatrollstierna.se   Joined July 19, 2017
  Bio

Mobil 073 063 1657

  Followers
Tarotlinjen Annika Kucharski

171223


Av Ylva Trollstierna, 2017-12-22

Så äntligen börjar mitt projekt att ta fart efter en höst som varit seg.

Boken till sidan finns nu att beställa - Vipstars new age guide som inkluderar medlemskap här inne.

Presentation av Pehr Trollsveden och Margareta Donosa finns nu att se, ett bra sätt att lära känna de olika terapeuterna som jag vill presentera här inne.

170721


Av Ylva Trollstierna, 2017-07-21
170721

År 2000, den 4 Augusti var det datum då vipstar.nu startades, min egen hemsida men då inte bara om mig utan för information om mässor och deltagare, terapeuter och butiker runt om i Sverige. Men mässorna lades ner och sidan blev mer min egen. Tills jag 2016 inte ville förknippas med ett annat namn än mitt eget. Ibland är det svårt att släppa så väl namn som visioner. Hemsidenamnet skulle förnyas, jag har haft kvar det ett år ifall någon gammal kund skulle skriva in vipstar.nu istället för min adress. 

Jag valde att inte förnya tills dess jag lyssnade och fick vägledningen att det var till denna planerade sida som namnet skulle vara, en slags omstart efter alla processer. 

Nu är sidnamnet mitt igen, men sidan ska inte vara för mig utan för alla de (andra) fantastiska terapeuter som finns runt omkring.

Jag älskar att marknadsföra andra, skapa kontaktnät och bygga broar, så nu blir det så, fokus på att presentera alla spännande, intressanta, magiska, spirituella personligheter för dig. Där jag gör en intervju, en presentation och där de skapar sin egen sida här inne så att du finner dem här och kan gå vidare ifall de har en egen hemsida.

Här för varje profil en möjlighet att visa sig efter namn, område och tema. En sida med blogg, galleri, events (som syns i den allmänna kalendern), sidor, filer, gästbok och grupper och lite mer.

Jag pysslar lite nu och då och lägger in vänner till att börja med och den 4 Augusti är sidan offentlig, för idag ser du inte sidorna som jag har lagt osynliga här inne. Välkommen tillbaka och bli gärna medlem för att få tillgång till lite extra och erbjudanden.