Ylva Trollstierna

Latest Followers:

Elisabet Månsson Marie Eriksson Tarotlinjen Annika Kucharski

En sak i taget


Av Ylva Trollstierna, 2019-05-25
En sak i taget

Nu har jag tagit tag i min sida här inne, för jag kan begripa att en del inte vill vara medlem på min egen sida även om den typ erbjuder allt inom spirituell inspiration.

Men jag fick en kick av att det snart är sommar, en tid som är för vila men även utveckling, mitt mål har alltid varit att inspirera även på badstranden, de stunder någon inte är i vattnet utan bara vill ligga och vrida tårna i sanden, eller de dagar det regnar, någon kanske sitter ute under tak eller ligger i soffan. Jag startade med sommarerbjudanden på min egen sida, sedan kom som den perfekta synkroniseringen av mycket svordomar, för de brevkurser jag startat vill inte som mig, hur gärna jag än kämpat bakom kulisserna på sidan för att få det att fungera, jag gav upp, istället skapade jag grupper under min profil. Då kom idén, detta kan jag göra med allt som jag har på min egen sida, för där har jag Inspirit som är 9 delar av spirituell inspiration, massor av texter, ljudfiler, webinars och så vidare. Men även typ kursbrev i olika ämnen. 

De kursbreven kommer här som självstudiekurser, jag är själv himla nöjd med resultatet och tycker att priset är löjligt lågt, men helt ok. Som medlem på Vipstar (medlemsavgift engångsumma är 100:-) kan du sedan boka in dig på den självstudiekurs som passar dig. Kanske bäst att passa på med Runor ifall de nu blir förbjudna, för då vet jag inte vad som händer med mig, jag som har tatuerade runor på kroppen får kanske inte visa mig ute?

Om du inte  har skrivit på för att vi ska få behålla runorna här i Sverige, ett förslag som Morgan Johansson (S) har kommit med, beslutet ska tas i veckan. 
Här kan du läsa på mer, namninsamlingen är avslutad.

Regeringen tillsätter en utredning som ska se över straffansvaret för rasistiska symboler.
https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2018/07/straffansvaret-for-rasistiska-symboler-ses-over/
https://www.regeringen.se/49f2a7/contentassets/8fc9e77e14264537bc2a50f4001b7e31/rasistiska-symboler-dir-2018-61.pdf

Artikel i SVD: Fler rasistsymboler kan bli förbjudna
Fler symboler som förknippas med nazism och rasism kan bli förbjudna. 
https://www.svd.se/lagforslag-om-datalagring-i-september

Vårt öppna brev till Morgan Johansson när han först började tala om att förbjuda Tyr-runan från 2017:
https://www.asa-samfundet.se/tyr-runan/

Mina självstudiekurser är texter och material bland annat från tidigare studiematerial samt böcker, delat upp så du kan ta en del i taget, som det passar dig. Massor att läsa, både i sol och regn.
Runtexterna är unika, de kom till under den tiden jag bodde i Ukraina, då jag umgicks dagligen med en runmagiker.
Det är inte futharken eller utharken utan helt enkelt skapandet av runor från grunden, med bindrunor, motpolsrunor, ja, faktiskt det mesta om vad en runa har för betydelse samt hur du kan bruka den.

Nu ska jag faktiskt gå utomhus och lägga lite runor, full av inspiration.

Vill du bli medlem på Vipstar? Klicka här http://vipstar.nu/medlemskap
Det gäller även för dig som kanske redan tolkar i runor, eller lägger Tarot, ger massage eller vad du vill ha en egen profil för att synas och få reklam. 

Självstudiekurserna finner du information om på första sidan.
Må runan Feh vara med dig.
/Ylva

190505 Mässa i Köping


Av Ylva Trollstierna, 2019-05-05
190505 Mässa i Köping

Hemma efter en supertrevlig mässa i Köping. En välorganiserad mässa med ett suveränt urval av utställare. Det är nästan så att jag tycker synd om alla städer som missar detta fantastiska tillfälle av att möta varierade utställare. Det var ett nöje att ta en tur omkring bland montrar vilket jag annars efter så många år av mässor, även egna blivit övermätt på. Men här fanns en bra kompott, några tolkare, några healers, terapeuter, trummor, extensions (jag har två nu, en turkos och en magenta). Indiska prylar, kristaller, smycken, naturgodis, ja hur mycket som helst, en öppen plats där utställare kunde berätta om sitt, som inte ens störde fast jag satt nästan mitt emot, även det ovanligt. Cafe inne i lokalen, flera toaletter, vipinsläpp och de flesta kom väl för Terry Evans (som jag inte ens sett varken live eller på tv). 

Hälsa var en stor del av mässan, för det är det nya, hade jag ingen aning om när jag började min resa för att må bättre. Två föredragsrum, jag hade ett föredrag sist på lördagen om spirituell inspiration. 

För min egen del hade jag några helt fantastiska möten, med medlemmar, gamla vänner jag inte träffat på år, trevliga kunder som bläddrade i böcker, de drog några Yiangkort och alla böckerna av Yiang tog slut. 

Jag är helt välmående efter en två dagars mässa som för min egen del blev den planerade sista mässan i Sverige. 
Tacksam och tipsar dig att hålla ögonen öppna för nästa års mässa i Köping, ta en ledig helg, boka in dig på hotell (Bishops Arms var riktigt trevligt det med). www.sjalensharmoni.com


Tipsar dig även om att en brevkurs i Kristaller startar den 10/5, endast 200:- om du inte är medlem på Vipstar, då ingår medlemskap. 100:- för medlemmar. Läs mer på denna länk.

190308


Av Ylva Trollstierna, 2019-03-08
190308

Så äntligen för min egen del är det aktuellt med en hälsomässa i helgen. 
Jag har tidigare inte besökt en mässa av denna arrangör men hört mycket gott.
Länge sedan jag var i Västerås, det ska även bli en upplevelse.

Jag har packat alla mina böcker, alla produkter, fixat alla broschyrer samt annat som behövs i min monter. med följer även min bärbara laptop då jag har som plan att under tiden det kanske är lite tomt på besökare (ofta sista timmen) eller när besökarna är upptagna i andra montrar, då ska jag fortsätta att korrigera på min kommande bok, Tarot, korten på bordet, som kommer i en helt ny version.

Känns lite lyxigt att kombinera en mässa med kanske lite korrigering av en bok, men med mässor kan vad som helst hända. Jag har tidigare varit på en mässa i Västerås, min sämsta någonsin, så denna kan inte bli annat än trevlig. Det är säkert 15 år sedan, två besökare samt en massa vilsna utställare, jag gav upp efter halva dagen. 

Jag har själv arrangerat mässor som varit mindre lyckade, men jag vet av erfarenhet att oftast är alla utställare besvikna på något, lätt hänt då förväntningarna är stora, som utställare har man köpt in produkter, skapat produkter, rest ofta en hel del mil, bokat hotell, lagt ut för mässplats, allt ska gå runt, i ivern av att dela med sig av det man har att erbjuda eller sin kunskap.

Jag har slutat spå på mässor, något jag gjorde innan, men prestationsångesten gjorde att det blev bedrövligt, endera var jag fullbokad, fick panik att hinna med, göra mitt bästa, jag fick inte ens fick tid att äta (dricka kaffe) eller så var bara någon inbokad, vilket då fick mig att fundera på om jag var bedrövlig ;) Nu ska jag bara marknadsföra mina böcker samt Zinzino och CBD-olja, det som blivit mitt stora intresse sedan jag började bry mig om min hälsa.

Tyvärr fanns det inte plats för mig för ett föredrag på denna mässa då jag anmälde mig sent, men allt har en mening.
Kanske du är en av dem som kommer på mässan i Västerås, kom gärna fram och säg hej!

Önskar dig en trevlig helg/Ylva