• Tack för ditt intresse att vilja synas på www.vipstar.nu

  Jag vill verkligen lyfta fram alla duktiga terapeuter, konsulenter och butiker som finns runt omkring i Sverige.

  Kanske du inte vet att jag en gång i tiden fram till år 2000 organiserade "newage" - hälsomässor runt om i Sverige från Luleå i Norr till Malmö i söder. Det var då första versionen av vipstar skapades. Jag har verkligen saknat detta att organisera, jag hänvisar ofta till personer runt om som jag känner till personligen men anar att det finns så många fler som är seriösa, duktiga och som har mycket att ge. Troligen är du en av dem. :)

  Jag kommer att begränsa min tid på egna konsultationer framöver och istället marknadsföra andra då det är något som ger mig glädje. Tyvärr är det mest min profil nu i starten som är den som syns men det ändras fort, intresset var större än vad jag förväntade mig.

  Vad får du ut av vipstar?

  Du får en egen presentations sida som innehåller följande:
  Timeline
  > Blogg
  > Podcast
  > Galleri
  > Grupper
  > Events (Kalender)
  > PDF
  > Följare
  > Gästbok
  > Sidor
  > Enkäter

  Besök gärna min sida för att ta en titt hur det kan se ut
  http://vipstar.nu/ylva-trollstierna

  Klicka på follow inne på mina grupper där det står Vipstars, det är en grupp för er som alla är anslutna här inne.

  På dina sidor kan du skapa mer av dig själv och naturligtvis hänvisa även till din personliga websida. 
  Bloggen kan du ha som reklamsida med vad som är aktuellt ifrån dig. Dessutom kommer alla bloggar upp på Vipstars första sidan, vilket gör att desto mer du bloggar, desto mer syns du.

  Podcast blir mer och mer aktuellt, skapa din egen, jag ger dig verktygen till att spela in och lägga upp eller så länkar du via Soundcloud inne på din profil.

  Galleri, perfekt för att lägga upp bilder för att ge en bild av dig eller det som du gör, bilder är viktiga, inte minst sett via instagram.

  I grupper kan du skapa olika grupper endera öppna eller med tillgång bara för de som du önskar dela något med. Du kanske vill ha någon distanskurs eller återkommande information som du kan lägga in där. Du får ta betalt för att "släppa in" dina intressenter där. 

  På dina events fyller du vad du har på gång, ett föredrag, ett webinar, en kurs eller liknande, när du lägger den under dina events så syns den den direkt under kalendern.

  Filer är där du lägger upp PDF eller word dokument som du vill dela med dig av.

  Följare syns automatiskt och är de medlemmar som väljer att klicka på "follow" för att de är intresserade av dig och vad du har att erbjuda. Naturligtvis så kan du ha många fler besökare som inte är medlemmar.

  Gästbok är för att dina vänner och kunder ska kunna skriva en hälsning.

  Sidor är som en vanlig websida där du kan lägga in flera sidor med texter, bilder och så vidare.

  Enkäter är där du kan ställa frågor för att få information om av vad dina kunder tycker om dig, eller någon produkt eller tjänst.

  Dessa sidor sköter du själv, jag visar du hur och du kan alltid fråga mig om hjälp om du blir lite vilse.
  Jag skickar ut nyhetsbrev regelbundet med allt nytt som finns, nya terapeuter, nya produkter och så vidare.

  Du kan presentera dig via ett zoommöte eller en gång i månaden ha ett zoommöte, presentation via Vipstars zoomkonto.

  Mitt mål är presentera seriösa personer, vilket då innebär det vanliga med rasistiska, sexuella och våld ska utebli från sidan, om du marknadsför något av det så utesluts du omgående.

  Medlemmar är de som vill följa dig och någon annan, som vill ha en egen sida där de kan spara information, skapa kontakter och få ta del av erbjudanden som workshop till rabatterat pris och någon produkt som erbjuds till bättre pris till medlemmar. Du bör alltså ha något speciellt som du bara erbjuder medlemmar och som gillar din sida.

  Du får då inloggning av mig och vi bokar en tid (snarast) för att du ska komma igång samtidigt som du också finner en film med hur det fungerar. Vår tid sker över webinar så att jag kan visa dig och du kan fråga under tiden. Vi bokar även upp en tid för presentationen av dig, jag ska först bara läsa in mig på vad du jobbar med, vem du är för att få till de rätta frågorna.

 • Hur du skapar din sida

 • Skapa Facebookssida

  Text och film kommer

 • Ändra namn på Facebookssida

 • Hur du skapar en podcast

  kommer

 • Hur du skapar en film

  Kommer

 • Hur du publicerar en egen bok

  Kommer