• Vipstars bloggare

  19 år :D


  Av Ylva Trollstierna, 2020-08-04
  19 år :D

  Idag fyller vipstar som hemsideadress 19 år, fyra år som ny sida. Något jag skulle ha skrivit om redan i morse, men förutom Tarotkort, numerologi, astrologi, kraftdjur, runor, kristaller samt alla andra andliga verktyg så finns det en vardag även för den som använder dessa metoder, som för mig.

  Fram till söndag kan du som vill bli medlem utan kostnad för att fira dessa år.

  Du som är terapeut, passa på att marknadsföra dig, event (även online), blogg (alltid poppis) eller kanske en podcast eller en film? Det finns många möjligheter för dig att visa vem du är, låta andra ta del av din kunskap. Därför får du en prova på månad. Maila mig ylvatrollstierna@gmail.com.

  Visionen är att vipstar är den portal där du finner information om olika metoder, även butiker men kanske främst terapeuter inom olika områden. Att du som besökare får ta del av vad de erbjuder. Som medlem lite extra samt "symbolmappen" för dig som är intresserad av symboltolkning.

  Så istället för att läsa mer här, surfa runt på sidan.
  Kram Ylva 
  (www.ylvatrollstierna.se)

  Att gå framåt genom att gå bakåt


  Av Marie Eriksson, 2020-08-02
  Att gå framåt genom att gå bakåt

  När man vill utvecklas behöver man ibland gå tillbaka till grunden. Så är det för mig just nu.
  Är i en period då jag vill tillbaks till grunden och därigenom hitta kraften att komma vidare i min utveckling.

  Ibland är det bra att sätta sig i skolbänken och lära sig på nytt, även om man som jag varit medial i alla mina 46 år. Jag kände att det fattades lite struktur då jag går mycket på känslan.
  Bad då min vän och mentor Ylva Trollstierna om att jag önskade att hon körde en medial kurs då hon inte hade någon i sitt kursutbud.
  Till min glädje gjorde hon det, och det var en upplevelse där jag fick lära mig nya saker och finslipa på det jag redan kunde. Vi var en fantastisk grupp och i det fann vi tryggheten i varandra att våga. För det var inte alltid så lätta uppgifter vi fick. 😊

  Efter kursen har jag märkt att min medial sida har blivit säkrare och skarpare. Har redan haft flera fantastiska mediala upplevelser, bl.a. på en av de mest hemsökta platserna i Sverige; Borgvattnets Prästgård. 
  Men vill nu utvecklas ännu mera så bad på nytt Ylva att skapa en kurs som ännu inte fanns hos henne.
  Och återigen fick jag min önskan uppfylld.
  Så snart börjar jag med lite skräckblandad förtjusning en utmanande resa mot att bli certifierad som medium.
  Det kommer inte att bli lätt, även om jag kan en del redan så är det en hel del nytt, så ser jag fram emot att få återigen lära mig av denna fantastiska människa. 😊

  Och inte nog med det så ska jag fördjupa mig i runornas magi. Jag har alltid tyckt att de är fascinerande och kunde flytande runskrift som barn, har alltid haft en koppling till den tiden och har minnen av tidigare liv under vikingatiden.
  Så det är speciellt intressant att se vad som händer under den kursen.
  Snubblande över kursen på Ylvas sida av en slump, lustigt var att jag precis ett par dagar tidigare messat med en underbar person om att vi båda hade våra runor hemma och ville fördjupa oss i dem. Så ibland blir även ens omedvetna önskningar beviljade.

  Under tiden så har jag hoppat på och går just nu en Grundkurs i Tarot för Ylva för att bli inspirerad av hennes sätt att se och tolka korten.
  Riktig givande och intressant, trots att jag hållit på med Tarot i 25 år och redan är Certifierad Tarottolkare. 😊

  Blessed Be
  /Marie


  Foto: Emma Eriksson (min dotter)

  Postad i: Blandat | 0 kommentarer

  Förändring


  Av Annika Kucharski, 2020-08-02
  Förändring

  Såg att det var länge sen jag skrev något här - i november förra året.

  Det har hänt mycket sedan dess.
  I slutet på året så började jag och chefen på jobbet prata om att jag skulle sluta på jobbet till våren. Efter funderingar över årsskiftet så sa jag upp mig i januari och slutade den 30 april - då hade jag också hunnit med att vara anställd i 40 år.
  Mina sista 6 veckor blev också annorlunda än vad som var tänkt då vi blev permitterade, så jag var bara inne på jobbet 1 dag för att städa av arbetsplatsen och hämta mina privata saker och så en dag för att träffa chefen.

  Nu kommer jag till det jag tänkte på med titeln på detta blogginlägg - förändring.
  Jag hade ju sedan länge tillbaka planerat för att kunna sluta tidigare, dvs inte jobba till 65 år eller mer.
  Då var beslutet inte så svårt, jag visste att jag skulle klara ekonomin.
  Så det råder jag alla till att börja fundera på sådant här långt innan det är dags, det är alltid bra att ha koll.

  Den största förändringen är, som jag tror många upptäcker, att rutinerna med att gå till jobbet försvinner. Då känns det viktigt att skapa nya egna rutiner. Den jag började med direkt var att cykla en mil 3 dagar i veckan. Viktigt att inte bara stanna inne och inte göra något alls. 
  Det har också blivit en hel del rensning/städning som var lättare att hinna med nu.

  Men hur tänker man om en sån här förändring, vad ska man ta sig för på dagarna. Jag hade inte några problem med detta men har förstått att det är många som inte skulle kunna tänka sig att sluta då de känner att de inte har något att göra hemma. Frågade en som fortfarande jobbade och var nästan 70 varför han fortfarande jobbade, om det inte skulle vara skönt att vara hemma nu. Nä sa han - vad skulle jag göra hemma? Finns massor att göra sa jag, t ex promenader och gå och träna. Träna kan jag göra efter jobbet sa han....

  Förändring är inte farligt - det kan vara hur bra som helst - man måste våga - göra något annat - man kan upptäcka mycket nytt.

  Så ut och leta förändringar, var inte rädd för dom och hitta din inre fjäril joyful-2

  Postad i: default | 0 kommentarer

  Åren går...


  Av Ylva Trollstierna, 2020-08-01
  Åren går...

  Om några dagar firar adressen vipstar.nu 19 år! Alltså som rubriken säger, åren går. Svårt för mig att förstå att det gått så många år sedan jag bodde i Kalmar, arrangerade mässor, hemsidor var inte det mest aktuella, men jag trodde att det skulle ge något i längden. Men kanske inte som jag tänkt, meningen var att det skulle vara en samlingssida för de utställare som var med på mässorna. Sedan har det varit en massa svängar, sidan har varit nere, uppe, vilande, uppe, men en sak är klar vipstar består.

  Jag har precis haft sidan i offläge för att gå igenom den, men nu är vipstar redo för att fira 19 år, jag firar också för som skrivet, åren går, men jag har fortfarande tanken att vipstar är en bra portal för terapeuter att samlas på, dela erfarenhet, presentera sig själva. Det finns så många bra terapeuter runt om i Sverige, vore tråkigt om någon inte får uppmärksamhet.

  Själv bor jag i Spanien numera men ändå svensk i hjärtat, alla år att minnas med möten med de som tolkar Tarot, tolkar andra andliga verktyg, de som ger andra en kroppslig avkoppling, eller som har något att erbjuda av alla produkter som skapar glädje, energi samt harmoni.

  Men nu har jag fixat den allra bästa medhjälparen till att hålla vipstar igång, som är närvarande i Sverige. Detta med internet är så fantastiskt, att avstånd inte har någon betydelse, fast just i år har det betydelse, vilket gör allt med hemsidor så ännu mer fantastiskt, jag ser fram emot att få presentera någon profil på ett webmöte, närvarande men ändå på distans.

  Det viktigaste med närvaro är kanske inte att vara bredvid någon utan helt enkelt att vara närvarande i mötet som är. Att bekräfta att den andra finns, att den syns, att den är viktig, för vi alla är en, vi behöver varandra, endera för att ge, eller för att få. För eller senare kan ett spännande möte ske. Ibland kan en stjärnor droppa ner där vi minst anar dem.

  HUR LÄNGE BEHÖVER DU FÖRBEREDA DIG?


  Av Susatya (Ellen), 2020-05-18
  HUR LÄNGE BEHÖVER DU FÖRBEREDA DIG?

  HUR LÄNGE BEHÖVER DU FÖRBEREDA DIG?

  På sidan 158 i Fake it til you make it står det:

  " En sak som livet har lärt mig är att jag aldrig kommer att kunna förbereda mig nog, jag kan leva med en massa idéer, föreställningar och eventuellt kommer jag lindrigt undan, men med ganska stor sannolikhet, har jag upptäckt att medan jag förbereder mig så passerar livet förbi".

  Senaste nymåne hade jag tagit beslutet att avsluta min karriär som vårdbiträde. 

  När jag började med det 2011 skulle bli något tillfälligt jag gjorde i väntan på något annat, något nytt... det var 9 år sedan! Något som de som känner mig väl har hört mig säga i snitt 1 gång i veckan och ännu oftare sista halvåret ... 

  Nu var beslutet taget. Sista maj skulle bli min sista dag... jag passade då på att så en hel del nya frön... och bad samtidigt att få kraften att inte svika mig själv och stå kvar i min intention...

  Jag känner mig... har fått kalla fötter förut.

  Jag tänkte att jag hade tid på mig att vänja mig vid tanken och god tid på mig att öppna för det nya som komma skulle...

  Ungefär som när du ska städa hemma inför fin besök, typ... du bestämmer dig för att passa på att totalrenovera hela rummet där finbesöket ska "bo" , när du har sagt det i flera års tid...så där står du med de gamla tapeterna borta, golvbrädorna upprivna medan en rad nya tapetrullar och de nya golvbrädorna ligger på rad...

  Du är mycket nöjd och tillfreds med ditt beslut och börjar med liv och lust och sätta dit tapetrulle efter tapetrulle...

  Det blir riktigt bra konstaterar du förnöjt när du börjar ana slutresultatet... att du inte gjorde det tidigare va!

  Tänk dig nu att när halva rummet är klart kommer in din granne för att skåda underverket  som nu tycker att det var de fulaste tapeter på denna halvklotet... samma kväll kommer en annan grannen som säger att mönsterpassningen stämde inte riktigt och visar dig vart det diffar på 2 millimeter ... dagen efter kommer din kompis med bullar för att muntra upp dig och plötsligt minns hur det gick när hon renoverade sist och berättar med allvarsam röst att det blev ett helvete när limmet visade sig vara bara shit och tapeterna började lossna och blev förstörda... de fick bråka med affären de köpte limmet men fick ingen ersättning för de hade inget kvittot,  och försäkringsbolaget täckte inte för sånt och nu var allt förstört... 

  Klart du blir lite nedstämd men du är fast besluten i ditt så du väljer att strunta i alla dessa människor  som har en massa åsikter som inte har med dig o göra... och fortsätter gladeligen...

  Tänk dig nu att när du är nästan klar med tapeterna och konstaterar att du är riktigt duktig och stolt över ditt arbete med tanke på att du aldrig gjort mönsterpassning förr så ringer telefonen och ditt finbesök meddelar att det kommer redan om 1 dag istället för 1 vecka... 3 rullar kvar, hela golvet, slipdamm enda in på toasitsen, och inte städat nånstans eftersom du valde att satsa på renoveringen först och ta städningen sist...

  Ja, ungefär så blev det när jag tog beslutet att sluta på bemanningen, sista maj.

  Många var de röster i mitt huvud som hade många åsikter om många saker...

  Men jag var fast besluten i mitt så jag la mer fokus på mina framtida projekt än rösterna...

  Tills torsdag kväll...

  Fullmåne (avslut), bastu och jag som passar på att förbereda mig ännu mer, tänker stolt på hur bra broschyren blev, drömmer mig bort en stund när verksamheten är i full blom och känner det där pirret som barn på julafton... känner mig någorlunda lugn och trygg med vetskapen att jag hinner nog få ihop det jag behöver även denna månad,  bara jag jobbar några pass till sista veckan.

  Så plötsligt från ingenstans när jag ligger där, naken och med svetten som rinner hör jag samma röst som sa att du är klar med vården,  säga NU, inte 31 maj. NU! Du är klar nu. Varsågod och ler förnöjt med hela ansiktet. 

  Synkroniseringen i händelserna de senaste veckorna talar om att denna "röst" till skillnad från alla andra är att lita på och när jag kommer ut på baksidan fredag morgon och hittar en död huggorm utan huvudet så bara vet jag,

  Tackar universum, skriver under mitt själsliga kontrakt och ännu en gång fullt i tårar deklarerar jag att jag är skitskraj men visst... jag förstår att det inte längre finns någon återvändo och gör klart att jag ändå tänker jobba sommarperioden som redan var bestämt, punkt slut därför att min arbetsmoral tillåter inget annat och känns som vi nöjer oss med den överenskommelse.

  Ormen är död. Den kan inte längre skada mig.

  Kan inte längre förgifta mig.

  Det enda den står för är transformation.

  Och jag är inte rösterna i mitt huvud. Jag är så mycket mer än så och världen bara väntar på mig. 

  JAG ÄR REDO... Eller nej förresten det kanske jag inte är men jag tänker inte vänta tills jag blir det...

  Finbesöket får helt enkelt stå ut med röran när den kommer...

  ÄR DU REDO? HUR LÄNGE BEHÖVER DU FÖRBEREDA DIG?

  Med kärlek från en utan manual ❤🙏❤

  Postad i: default | 0 kommentarer

  Påskens symboler


  Av Ylva Trollstierna, 2020-04-10
  Påskens symboler

  Har du en lugn påsk? Sitter du inne, undviker resor, familjeträffar samt liknande?
  För många, även för mig, är detta en påskhelg som inte är som tidigare, fördelar kan vara att det ger mer eftertankar, reflektioner, mer stillhet, sådant som påsken enligt tradition bör handla om. En annan fördel är att du troligen uppskattar tidigare påskhelger samt kan se framemot kommande.

  Påsken har många symboler, som häxor, ägg, kvastar, ris, fjädrar, den lila och gula färgen, kors som då är den symbol jag skrev om idag, igår var det kvast. 

  Har du koll på att du som medlem har tillgång till symbolmappen, en sida där jag samlar symboler från A till Ö, 86 symboler finns tolkade idag, med symbolik samt till drömtydning. Det finns även en grundtext om detta med symboler.

  Jag kan tycka att symboler är en av de viktigaste verktygen när det kommer till andlig utveckling, symboler finns i allt omkring dig, som stolen som du sitter på till kanske mobilen som du läser detta på, i maten som du äter, solen, regn, kaffekoppen ock så vidare.

  Jag ämnade en gång skriva en bok om symboler men insåg att allt är symboler, när en bok var klar skulle det fattas tusentals med symboler. Det var då jag kom på att jag kunde lägga upp det istället i det som jag kallar "symbolmappen". Meningen är att du som medlem skickar ett meddelande till mig vilken symbol du vill veta mer om, jag skriver den, lägger ut den på symbolmappen. 

  Just nu i coronatider kan du bli medlem gratis, utan kostnad, annars är priset 100:- för att vara medlem så länge du önskar. 

  Vill du läsa om dagens symbol som passande idag handlar om symbolen -kors, då skapar du en medlemsprofil. Tycker du att det ser besvärligt ut, skicka mig ett mail till ylvatrollstierna@gmail.com där du skriver medlem vipstar, då skapar jag en profil till dig. Det finns andra fördelar med medlemskapet förutom symbolmappen, som att du kan följa olika profiler, se när de lägger upp en ny blogg (som denna). 

  Önskar dig en stilla harmonisk långfredag. 
  Kram Ylva

  Inställda mässor= öppet vipstar


  Av Ylva Trollstierna, 2020-03-13
  Inställda mässor= öppet vipstar

  Det är ledsamt att läsa hur corona ställer till det, jag har många vänner som har betalt Harmonimässan som nu blir utan möjlighet att marknadsföra sig, möta kunder, kontakter då den är inställd. Alla besökare som längtat efter att få inspiration. Jag anar att det blir så med alla andra mässor runt om i Sverige.

  Jag har alltid haft tanken att allt har en mening, att det går att finna något positivt i allt negativt, nu är inga mässor aktuella för mig eftersom jag bor i Spanien, men som tidigare mässarrangör och deltagare samt att jag tycker det är givande med alla kontakter har jag funderat. I ett tidigare inlägg erbjöd jag terapeuter att få halva priset på en profil här men nu erbjuder jag det gratis under ett halvår.

  Ja, du läste rätt, så många terapeuter som jag känner som förlorar pengar, kontakter, vad kan jag bistå med? Där kan du som terapeut skapa en profil gratis innan den 31 mars. Klicka i högra hörnet på skapa profil. Välj profil. Sedan får du mail av mig med hur du går vidare. 

  När du är klar med grunden på din profil kan du presentera dig, erbjuda kanske det som du skulle göra på en mässa, blogga, visa vem du är. Om du inte visste det så startades vipstar i början på 2000-talet då jag arrangerade mässor för just motivet att marknadsföra alla terapeuter även utanför mässan, så vad passar inte bättre än att göra det nu? 

  Dessutom kommer jag att presetentera din profil här i mail till medlemmar samt på vipstars sida på Facebook. 

  Jag tycker det är en hysteri omkring corona, det innebär inte att jag tycker att det inte ska tas på allvar, tvärtom, speciellt de som är i riskgrupper, däremot använda sunt förnuft, göra något bra av situationen. Kanske du som terapeut kan erbjuda vipstars besökare en PDF bok, gratis eller billigare? Kanske en distanskurs eller ett föredrag via Zoom.

  Jag har planer på att en dag sätta upp en Zoommässa för medlemmar på vipstar, där det är olika föredragstider för terapeuter att hålla ca 45 minuter föredrag. Kontakten mellan dig som terapeut och dig som kund kan ske via internet, ingen fysisk kontakt= ingen smitta.

  Men även du som besökare kan skapa ett gratiskonto fram till 31 mars. Det är på livstid, du är kvar så länge som du själv vill. Det är mitt bidrag till alla besvikelser på inställda mässor.

  Jag hoppas att du är frisk, mår bra.
  Kram Ylva

  På denna sida skapar du ditt konto >>>

  Nyfiken på vad du har att erbjuda


  Av Ylva Trollstierna, 2020-03-05
  Nyfiken på vad du har att erbjuda

  Vill du synas som terapeut på vipstar? (Vill du bli medlem, få svar på en fråga, längre ner läser du om det)

  Det vill säga, som terapeut, din bild här på första sidan, din blogg först av alla när du skrivit den?
  Dina aktuella händelser, kurser, distanskurser, bilder med mera.

  Du kanske inte ens har besökt vipstar? Du kanske inte heller vet att jag en gång i tiden skapade nyandliga mässor runt om i Sverige (Luleå, Umeå, Karlstad, Gävle, Jönköping, Visby, Kristianstad var några av dem)?

  Det finns så många terapeuter samt butiker runt om i Sverige som inte alltid kommer fram eller syns, samt mässor, en del personer som missar att det är en hälsomässa i deras område.

  Jag har alltid ”samlat på folk”, det som bra att ha när någon frågar, men även för mig är det svårt att veta vem som finns där ute, vem som har något att erbjuda. Det är där du som erbjuder någon form av en nyandlig tjänst kommer in, kanske du som mig tolkar Tarot, eller ger massage, kontaktar andar, tyder astrologi, ger healing, kanske den person som besöker vipstar eller som är medlem här söker efter just dig?

  Hemsideadressen skapade jag i början på 2000-talet, med tanken bakom att det skulle vara ett kort namn men ändå innehålla någon symbolik, V=very, I=important, P= person. Star= stjärna då inte än fanns att få i hemsideadresser. För det är vad jag ser varje människa vara, mycket speciell samt en stjärna. Sidan skapades för mässdeltagera samt besökare, där alla kunde finna varandra. Mässorna lades ner från min sida, men hemsidan fanns kvar, var min egen i några år, innan jag skapade min egen hemsideadress. Denna blev vilande tills jag en dag beslöt att jag via nätet fortfarande kunde skapa kontakter. Men, jag var själv inte ute på mässor samt hade saker i mitt liv som tog upp min tid.

  Tiden går alltid för fort, för vi är ofta stressade, även jag som skapar förändringar i mitt liv hela tiden, som att jag flyttat till Spanien i slutet av 2019, men det betyder inte att vipstar slutar existera, jag önskar fortfarande förmedla kontakter, själv läsa om alla spännande personligheter, ha koll på var det är mässor.

  Igår stannade min tid, eller egentligen sista dagarna då vi hade vår andra storm här där jag bor nu, inget internet igen! Vad gör vi utan internet då det för de flesta är en del av vårt dagliga liv? Jag landade, tänkte, funderade, tog på mig myskläder, landade i mitt nya hem. Idag är en ny dag, en fantastisk dag, det blåser fortfarande men just nu har jag wifi. Vad har jag missat dessa dagar via nätet? Troligen allt som var meningen men nu har jag ett val att vara öppen, öppen för att erbjuda dig som terapeut halva priset för ett års medlemskap (450:- ) där du har tillgång till en egen sida för att presentera dig. Där kunder, mässarrangörer kan finna dig, säkert andra också, kanske någon som är ute efter ett reportage?

  Ta en titt på min profil, http://vipstar.nu/ylva-trollstierna  Du får tillgång till en profil med dina texter som terapeut att presentera dig via. Där även jag kan skicka ut meddelande till medlemmar samt dela på Facebookssidan när du har något nytt på gång.

  Dessutom jag bor i Spanien, strax utanför Alicante i en härlig bergsdal, hit kan du även komma för att några dagar koppla av, fundera tillsammans med mig på dina nästa steg, vi gör även en inspelning för att presentera dig.

  Är det vipstars besökare och medlemmar som har förmånen att läsa din nästa blogg? Skicka mig ett mail, bli terapeut här idag. ylvatrollstierna@gmail.com

  Vipstar har även ett medlemskap, där terapeuter kan erbjuda medlemmar något extra, men inte bara det, som medlem har du tillgång till bland annat symbolmappen där du kan läsa om symboler och drömmar (jag har dessutom en veckas retreat hemma i Spanien för ämnet) http://ylvatrollstierna.se/ylva/event/301/retreatvecka-symboler-23-29-4

  Medlemskap på livstid har ett pris av 100:- dels för att sortera bort ”troll” men även för att visa på att du är intresserad. Blir du medlem nu, innan den 10/3 ingår även svar på en fråga (via medialt eller Tarot av mig).
  Läs mer här >>> http://vipstar.nu/medlemskap

  Skapa nu en fantastisk torsdag, här skiner solen, det blåser lite men det är en helt ny dag fylld med möjligheter, en del av dem här inne på vipstar.

  Kram Ylva

  Lite upp och ner


  Av Katarina Lövelius, 2020-02-29
  Lite upp och ner

  Det går nog inte undvika att alla känner att det är något i luften den senaste tiden?! Det har det för visso gjort länge. Men det är nog lite mer annorlunda denna gång. Jag kan inte annat än säga att det är nog alltid energier i luften mer eller mindre. Paradigmskifte eller inte. Men vi alla står inför nya förändringar och dem är stora, härliga men också tunga. Tunga på det vis att vi alla ska/bör släppa på mycket från våra liv men också från gångna tider. De är mycket som står på spel och det är många som ska förändras. Ska alla förändras? Ja men inte på en gång, och inte samtidigt. Det måste/bör vara de som står i förgrunden först, visa vägen så att säga, så följer resten med. Det hastar, men vi har evigheten på oss.

  Man kan uppleva detta genom många saker. T ex huvudvärk, nackvärk, skelettvärk. Det finns fler “symptom” men det skulle nog bli onödigt lång lista. Många har säkert haft besvärliga förkylningar och dem kommer heller inte ensamma. Gång på gång kommer dem och de är besvärliga att bli friska ifrån. Enligt min observation är inte detta farligt på något vis eller oroväckande. Däremot kanske person från person se lite mer inåt och känna efter själva vad man bör göra med sig själv. Även se vad man inte ska göra. Det finns garanterat åtgärder för detta med konstens alla regler en hel del komplicerade tilltag ingen har varken tid eller lust att ta itu med. Säkert fungerar dem men jag tror på en lättare åtgärd: Ta de lugnt! Vila och rekreera dig på det vis du behöver och själsligt längtar efter. Huvudsaken det hjälper Dig och att du ska känna dig tillfreds med hur du vilar aktivt och till välbefinnande. Gör dig själv till din egen huvudperson i ditt eget liv.

  Det finns ett enda råd jag skulle vilja du provar om du har en besvärlig förkylning är att se över vad man stoppar i sig. Immunförsvaret i kroppen är vad alla kan förstå lågt och kroppen kämpar själv med att få bort alla baciller. Bör man kanske hjälpa kroppen på traven. Att smälta kött t ex tar väldigt mycket kraft och energi så kanske man ska undvika det under en period. Fokusera bara på lättsmält och nyttig mat och innehållsrik kost och dryck. Låt kroppen läka själv brukar vara ett bra husmorstips.

  Kanske det finns en röd tråd i detta, vad gäller energierna vi alla har runt oss är nog bara gilla läget för det mesta. Det är där, och inte mycket vi kan göra nåt åt. Det är Moder Jord som äger dem och vi följer med. VI är som lopporna på en hund, som det skämtsamt heter. Många har lärt sig dra nytta av energierna och faktiskt hittat “vortex” platser där dem hägrar som mest. Men även att tillkalla de energier som är här och faktiskt kunna bruka dem. Dem är ju för allt och alla, men alla förstår inte de är till nytta för alla. Nog om det. Kanske du själv som läser detta har något att ta till i detta kanske ger detta dig en bättre bild för dig själv och hur du kan komma vidare med dig själv och ditt eget fantastiska designade liv framöver.

  (Bilden är tagen i Sedona, AZ i USA. Här finns flera kraftplatser, bakom mig på bilden är en..)

  Postad i: Medium | 0 kommentarer

  Tid!


  Av Ylva Trollstierna, 2020-01-27
  Tid!

  Tid är en märklig energi, den räcker till men samtidigt inte, men allt det som vi vill göra eller ibland måste det prioriteras ofta med varannan. Jag försöker få min tid att komma i balans, jag är i ett nytt hem, andra rutiner, det har varit en del utmaningar på vägen, men nu har jag datorn på plats, jag är på plats. Har precis möblerat om var min dator bör vara, vilket känns fantastiskt bra, just nu. För energier, att finna sin plats är något som även det tar tid, då inte bara i planeringen utan även den tid som ges på den platsen. 

  Först satt jag vid bardisken, det var okej, men ändå inte, flyttade sedan nedanför bardisken, in i hörnet, mysigt men för mörkt, samt att det tog tid av mig, jag kände inte flytet. Nu mitt i smeten av fönster omkring mig men med en vägg bakom, med ljus som flödar in, samt rätt plats för stolen känns det som tiden kommer att vara i balans.

  Men efter en kurshelg som inte var enligt min förutfattade meningen, där tiden blev ett aber har jag inte fått allt det som tidsmässigt ska göras, det blev inga uppdateringar från kursen, ingen inspelning, ingen blogg inget. Ibland när saker inte blir som tänkt eller enligt önskan då kan det vara bra att låta tiden få vara där den är, vänta in, reflektera för att ta nya tag.

  Jag känner ett behov av tid, planering, nya energier. Men idag ska jag bara vara i flödet av ny energi, nya insikter, omedvetet landa i de energier som är, jag åker till Sverige några dagar, anar att jag efter det är i flödet av tiden, när allt är på plats, då även mitt nya spejs som jag redan nu anar ger mig mer tid.

  Men du, läser du bloggar, är du som mig, jag som både kollar in bloggar, lyssnar på podcast och följer en del på Youtube? Alla de bör vara inspirerande. Tipsa mig gärna om vad du vill ha inspiration i. Tack.
  Följ mig gärna, prenumerera på min Youtubekanal, det är gratis. Just nu lägger jag upp korta snuttar på Tarotkort för att ge inspiration om hur enkelt det kan vara. Kommer om olika områden framöver. Men även från Casa las estrellas.

  Sedan om du är eller har en vän som gillar att blogga eller podcasta, tipsa om Vipstar, vore det inte kul om du eller de var en profil här inne. Bloggen är anpassad för att komma upp först i din mobil, vilket bör göra det till ett intressant sätt att ta några minuter till att få lite inspiration.

  Idag kanske du kan skapa insikter i varje möte, vad ett möte ger dig?