• 1

  Har du ett par tärningar till hands? Då kan du ställa frågor och kasta tärningarna och läsa tolkning av dem här. Två tärningar är allt som behövs.

  Du tänker på din fråga eller gör en allmän läsning. Varje sifferkombination ger vägledning utifrån allmän tolkning, arbete, ekonomi, kärlek eller hälsa. Du kan även tolka efter den numerologiska betydelsen för varje siffra och i kombination.

  1+1
  Du kan nu börja ta tag i saker, lita till din egen kraft, du är mer driven samt säker, finner mer inre ambition, vet vad du klarar av. En bra tid för att starta med nya projekt och arbeten. Även för att investera i nya områden men pengarna lär rinna igenom dina fingrar. Nya möten kan komma din väg, nya kärleksgnistor kan tändas även i redan befintliga relationer. Du finner nu mer ork, eventuellt ett intresse inom nya hälsomedvetna områden.

  1+2
  Du kan nu börja fokusera på det som är viktigt för dig, du känner mer säkerhet i det som du gör, har lite extra energi. Du går gärna din egen väg, gör det som faller dig in, har lite svårt att lyssna till andra, även om du kanske borde stanna upp lite för att finna ut om du är på rätt väg. Det är nu du får kämpa lite extra för det som du tror på, andra kan kräva mycket av dig, men visst fixar du det. Pengar är väl sådant som du ser som investeringskapital, att de ska snurra runt för att komma tillbaka. Du kan bli förälskad eller finna nya aspekter eller känslor för en partner, men har kanske lite svårt att stanna upp. Din hälsa kan vara lite till och från, du unnar dig säkert saker du borde låta bli, kan säkert bara ta det lite för lugnt mellan varven, kanske ändå dags för en lat period?

  1+3 
  Det är nu som du kan börja med en massa nya saker, söka nya områden, var vaksam, alert för möjligheterna finns kanske där du inte ens letar. Det finns nya chanser, nya äventyr som du kan aktivera, hoppa rakt in i, möjligheten att du skulle tveka är inte stor. Ta allt som det kommer, använd din charm. Du kan nu hålla flera bollar i luften, se till att saker blir gjorda, säker samt nyfiken på det mesta. Pengar, vad är det? De lär försvinna lika fort som de kommer in och ingen kan nog anklaga dig för att spara, och vaddå? Du investerar i det som är viktigt för dig. Du kan endera stunden vilja vara själv för att i nästa satsa vidare på en relation, men vilken av dem? Du mår nog prima, laddad med energi, se bara upp så du inte snubblar på dina egna fötter.

  1+4 
  Du är nog i en fas av stillhet där du funderar ut nästa steg i livet. Det är nu du kan börja planera, ta nästa steg framåt i det som du längtar efter. Du har en klar fokusering som du bör ta tillvara på, skapa den struktur som passar dig. Du kan nu stabilisera projekt, se till att du får ta lite mer ansvar, du fixar det mesta, har ork till att stå stadigt oavsett vad. Du är noga med vad dina pengar går till, den som spar han har. Relationer flyter på, det finns väl ingen anledning att ändra något nu i alla fall. Du sköter om dig själv, ger dig utrymme, ser till att du mår bra, tar säkert en extra runda bara för säkerhets skull.

  1+5
  Du kan nu känna dig lite pressad, ha svårt att vänta in, har säkert brist på tålamod. Släpp, slappna av, ta det lugnt, avvakta tills det du finner ro i dig själv igen. Du kan behöva en tid av stillhet, komma underfund med vad som är din väg. Du bör nog bara göra det du ska göra, inte ta på dig något extra, se till att du får mer ledighet än i vanliga fall. Dags att börja tänka på dig själv lite mer. Du bör hålla i dina pengar, det är nog inte din bästa period just nu att göra några investeringar. Du bör ta det lugnt med allt som har med känslor att göra, inte ta några större beslut eller sätta igång några diskussioner, stanna upp i det som är, vänta in lugnare stunder. Du kan känna dig stressad eller lätt stressa upp dig, meditera eller lär dig att koppla av, världen lär inte gå under idag.

  1+6
  Du verkar ha läget under kontroll, vet hur du ska planera dina nästa steg. Du kan ha en del nya projekt på gång, men även vara i en fas att slutföra andra. Mer motivation samt en inre säkerhet som får dig att göra det som du längtar efter. Du har nu all kraft med dig för att ta tag i de projekt som tilltalar dig, i det får du respons ifrån andra, nya idéer kan utvecklas mycket bra, du är din största tillgång just nu. Det kan nu komma in mer pengar än vad du väntat dig, du kan unna dig att slösa lite extra, passa på att investera i det som du vill ha, men tänk på att det kanske är en tillfällig förstärkning. Kärleken utvecklas, du kan nu satsa vidare, våga gå ett steg längre, utveckla en relation. Är du singel så är det nog nu som du drabbas av förälskelsen. Du verkar vara i fin form, ha extra ork men ha lite svårt att vara stilla.

 • 2

  2+1
  Du kan nu börja fokusera på det som är viktigt för dig, du känner mer säkerhet i det som du gör, har lite extra energi. Du går gärna din egen väg, du gör det som faller dig in, har lite svårt att lyssna till andra, även om du kanske borde stanna upp lite för att finna ut om du är på rätt väg. Det är nu du får kämpa lite extra för det som du tror på och andra kan kräva mycket av dig, men visst fixar du det. Pengar är väl sådant som du ser som investeringskapital, att de ska snurra runt för att komma tillbaka. Du kan bli förälskad eller finna nya aspekter eller känslor för en partner, men har kanske lite svårt att stanna upp. Din hälsa kan vara lite till och från, du unnar dig säkert saker du borde låta bli, kan säkert bara ta det lite för lugnt mellan varven, kanske ändå dags för en lat period?

  2+2= Allt som har med samarbete samt utveckling att göra är det viktigaste som påverkar dig, du kan nu bygga vidare på idéer och samarbeten som blir stabila samt lyckade. Du är inne i en självutvecklande fas där du får stöd i din planering. Du kan satsa på dina arbetsprojekt, förverkliga dina drömmar, dina ambitioner, du får den support som du behöver för att ta dig framåt. Du har läget under kontroll, men se upp att du inte stannar upp i det som är perfekt, i det missar en utveckling. Pengar investeras, de är inte det viktigaste ändå för dig just nu, utan du har din balans, din säkerhet, du kan bara ta det lugnt i det du står i. Kärleken faller på plats, det blir mer harmoni, mer gemensam utveckling eller så lägger du ner din energi på andra saker utan att kärleken blir lidande. Du bör trots allt, peppa upp dig själv lite mer, försöka att utmana dig själv lite mer så du inte blir allt för bekväm.

  2+3
  Du bör nog bara ta det lugnt och andas ut, ta lite paus i livet, det sker inte så mycket som du vill men det du vill verkar ändå inte bli som du tänkt dig. Du kan möta oväntat motstånd, vet inte riktigt hur du ska komma vidare, kanske dags att bara stanna upp? Planerar inget nytt utan stanna i det du är, försök att ta lite ledigt om möjligt, pressa inte dig själv. Pengar kan vålla dig en del bekymmer, kan det vara att det inte finns det som du tänkt dig? Lägg då ner energin på att planera om, se över hur du vill att ekonomin ska se ut. Kärleken har sina egna vägar, kanske dags att släppa något eller helt enkelt stanna upp med dig själv? Du kan nu känna dig stressad, begränsad, i det så bör du bara ta det lugnt, forcera inget utan stanna bara upp, lär dig att ”go with the flow”.

  2+4
  Det är nu som allt bara sker som det ska, saker faller på plats och du vet var du står i allt. Du kan bara njuta av tillvaron, se till att njuta av livet. Du har gemenskap samt framgångar i det som du har tänkt dig av livet. Ditt arbete kan avancera, du finner kanske mer struktur, mera möjligheter i det som redan finns, du blir säkert en del av något som utvecklas till din fördel. Pengar finns till det som är viktigt och du kan tänka, planera igenom hur du vill ha din ekonomiska situation. En bra tid att investera,  att köpa större saker eller satsa på något eget som du verkligen vill ha. Du kan få ut mer än vad du väntat dig. Kärleken blir mer stilla, mer närvarande, du bygger på en relation på allvar. Du är stabil och trygg, sköter om dig, mår bra, njut av din inre styrka, stanna upp i det som är.

  2+5
  Du kan nu känna dig pressad, ha svårt att fokusera på det som ska göras. Men om du bara tar det lugnt, stannar upp då kommer allt med tiden att falla på plats. Du bör bara göra det som ska göras, inget bra läge för förändringar. Däremot en bra tid för att bara vara i det som är för att lära känna dig själv. Låt allt med arbete eller studier bara flyta på som det gör, försök att avvakta med all ekonomiska transaktioner till dess du har läget under kontroll. Andas ut i kärleken, kanske det sker något som du inte väntat dig? Du vinner mest på att bara vara cool, vänta in att allt ska falla på plats. Du behöver extra energi just nu, finner nog den bäst genom att bara vara i stillhet.

  2+6
  Nu börjar det bli lite mera fart på livet. Du kan nu förverkliga en del av dina planer. Du är tryggare, stabilare, du har förmågan att stanna upp se vad som sker innan du agerar. Arbete kan förändras till det bättre, du finner troligast en ny insikt, du kan förändra som det passar dig, mer samarbete, mer utveckling, du får en självklar roll i det som du vill förverkliga. Pengar verkar vara i balans, du kan säkert kosta på dig ett och annat utöver det vanliga. Du är mer fokuserad på vad du vill samt hur du ska få det. Kärleken bjuder in till positiva överraskningar, du kan förverkliga en och annan kärleksdröm, du möter mer glädje samt harmoni än tidigare, kanske det är så att du knyter starkare band? Du verkar vara i fin form, tar en dag i taget, sköter om dig själv, unnar dig mer än vanligt, ser till att du själv är i balans.

 • 3

  3+1
  Det är nu som du kan börja med en massa nya saker, söka nya områden, var vaksam, alert för möjligheterna finns kanske där du inte ens letar. Det finns nya chanser, nya äventyr som du kan aktivera, hoppa rakt in i, möjligheten att du skulle tveka är inte stor. Ta allt som det kommer, använd din charm. Du kan nu hålla flera bollar i luften, se till att saker blir gjorda, säker samt nyfiken på det mesta. Pengar, vad är det? De lär försvinna lika fort som de kommer in och ingen kan nog anklaga dig för att spara, och vaddå? Du investerar i det som är viktigt för dig. Du kan endera stunden vilja vara själv för att i nästa satsa vidare på en relation, men vilken av dem? Du mår nog prima, laddad med energi, se bara upp så du inte snubblar på dina egna fötter.

  3+2
  Du bör nog bara ta det lugnt och andas ut, ta lite paus i livet, det sker inte så mycket som du vill men det du vill verkar ändå inte bli som du tänkt dig. Du kan möta oväntat motstånd, vet inte riktigt hur du ska komma vidare, kanske dags att bara stanna upp? Planerar inget nytt utan stanna i det du är, försök att ta lite ledigt om möjligt, pressa inte dig själv. Pengar kan vålla dig en del bekymmer, kan det vara att det inte finns det som du tänkt dig? Lägg då ner energin på att planera om, se över hur du vill att ekonomin ska se ut. Kärleken har sina egna vägar, kanske dags att släppa något eller helt enkelt stanna upp med dig själv? Du kan nu känna dig stressad, begränsad, i det så bör du bara ta det lugnt, forcera inget utan stanna bara upp, lär dig att ”go with the flow”.

  3+3
  Du är i händelsernas centrum, det händer något mest hela tiden. Men du är öppen, nyfiken, alert, verkligen på gång i att våga expandera inom alla områden. Du kastar dig in i projekt med ett öppet sinne, ger allt. Du vågar prova på saker som du inte ens har tänkt på innan. Du engagerar dig i nya ämnen. Du kan ha lite svårt att vara still i en arbetssituation, rädd att missa någon möjlighet för du vet nu att det finns så mycket mer bara du uppmärksammar samt vågar. Pengar kan komma in men de försvinner troligen lika fort, du kan impulshandla i alla områden bara för att en inre längtan driver dig. Du vågar även mer när det gäller kärleken, du vill uppleva allt, i det ger du allt. Du har en rastlöshet med dig som får dig att röra på dig mer, ständigt på språng. Försök att ta dig tid att varva ner med en god kost emellanåt, nu när du ändå vill prova på nya saker.

  3+4
  Vilket bra läge du har just nu, full fart framåt, det ena efter det andra sker. Du får fördelar samt förmåner du planerat för. Du är mycket medveten om dig själv, vad som är viktigt för att du ska må bra för att skapa bättre förutsättningar för framtiden. Du avancerar, kanske går din egen väg, stark, beslutsam, har all energi samt fokusering med dig. Du lyckas finna en bra balans, mer fördelar i dina projekt. Pengar samt ekonomiskt stöd kan komma från oväntade håll, det är en bra tid att satsa på det som du vill ha, planera om lån, ta lån, köpa större saker, förverkliga det som du vill ha. Kärleken finns, den fungerar, den är som du önskar, men du lägger ner mer tid samt fokusering på dig själv nu utan att vara egoistiskt. Du mår bra helt enkelt, stark, motiverad och självsäker.

  3+5
  Du är påhittig, har många olika alternativ som du väljer mellan men kan också lätt stressa upp dig. ha svårt att ta beslut på vad som är rätt för dig. Du kan nu prova på andra saker än de som du vanligen gör men var beredd på lite motstånd, men det är dags för utveckling. Du bör bara ta saker som det kommer när det gäller arbete, kan vara en del strul men också mycket utveckling men vidare kommer du, får på sikt mer fördelar. Pengar? Något som du säkert inte har koll på, ena stunden kommer det in kanske mer än väntat, i andra stunden far allt ut. Kärleken kan erbjuda en och annan överraskning, du kan fundera en hel del över dina känslor, det kan vara rena berg och dalbanan med allt som du upplever. Du verkar ha kraft att hamna i det mesta, du har kanske till och med överskottsenergi.

  3+6
  Nu leker livet, du verkar ha tur med det mesta, många fördelar som kommer oväntat bara så där. Du når framgångar inom de flesta områdena som du engagerar dig i. Du är nyfiken på det mesta, du har fullt upp med att hinna med allt som du vill få fart på. Du kan nu börja med nya projekt eller satsa på nya områden för att få ut det mesta av den energi som du har. Du kanske är spendersam, men varför inte? Unna dig det som du vill ha, du har energier i omlopp, det finns säkert resurser till att det även blir över. Du kan nu vara aktiv, känna dig full av energi.

 • 4

  4+1
  Du är nog i en fas av stillhet där du funderar ut nästa steg i livet. Det är nu du kan börja planera, ta nästa steg framåt i det som du längtar efter. Du har en klar fokusering som du bör ta tillvara på, skapa den struktur som passar dig. Du kan nu stabilisera projekt, se till att du får ta lite mer ansvar, du fixar det mesta, har ork till att stå stadigt oavsett vad. Du är noga med vad dina pengar går till, den som spar han har. Relationer flyter på, det finns väl ingen anledning att ändra något nu i alla fall. Du sköter om dig själv, ger dig utrymme, ser till att du mår bra, tar säkert en extra runda bara för säkerhets skull.

  4+2
  Det är nu som allt bara sker som det ska, saker faller på plats och du vet var du står i allt. Du kan bara njuta av tillvaron, se till att njuta av livet. Du har gemenskap samt framgångar i det som du har tänkt dig av livet. Ditt arbete kan avancera, du finner kanske mer struktur, mera möjligheter i det som redan finns, du blir säkert en del av något som utvecklas till din fördel. Pengar finns till det som är viktigt och du kan tänka, planera igenom hur du vill ha din ekonomiska situation. En bra tid att investera,  att köpa större saker eller satsa på något eget som du verkligen vill ha. Du kan få ut mer än vad du väntat dig. Kärleken blir mer stilla, mer närvarande, du bygger på en relation på allvar. Du är stabil och trygg, sköter om dig, mår bra, njut av din inre styrka, stanna upp i det som är.

  4+3
  Vilket bra läge du har just nu, full fart framåt, det ena efter det andra sker. Du får fördelar samt förmåner du planerat för. Du är mycket medveten om dig själv, vad som är viktigt för att du ska må bra för att skapa bättre förutsättningar för framtiden. Du avancerar, kanske går din egen väg, stark, beslutsam, har all energi samt fokusering med dig. Du lyckas finna en bra balans, mer fördelar i dina projekt. Pengar samt ekonomiskt stöd kan komma från oväntade håll, det är en bra tid att satsa på det som du vill ha, planera om lån, ta lån, köpa större saker, förverkliga det som du vill ha. Kärleken finns, den fungerar, den är som du önskar, men du lägger ner mer tid samt fokusering på dig själv nu utan att vara egoistiskt. Du mår bra helt enkelt, stark, motiverad och självsäker.

  4+4
  Struktur, ordning och reda är ditt motto. Du vet vad du har kämpat för, den struktur som du har byggt upp vårdar du ömt, kanske till och med så mycket att du fastnar lite i vad som är. Ingen kan beskylla dig för att vara impulsiv, utan du tar en sak i taget, noggrant. Du vet vad du har, det räcker för dig, men samtidigt är du medveten om att det finns mer av allt. Det kan skapa ett velande samtidigt som du även i det kan bli mer beslutsam. Du styr upp din arbetsroll, kräver att bli tagen på allvar, perfekt tid att avancera, men du lär inte ta första steget själv, men å andra sidan visar du hur trygg du är. Pengar kan vara viktigt, men mer att ha dem, spara dem, för att sedan investera klokt när du tänkt igenom allt för att finna en perfekt struktur. Kärleken är allvarlig, endera bestämmer du dig för att vara singel, styra upp allt omkring dig. Eller så går du helhjärtat in i att bygga på en relation, skapa starkare band. Bra mår du, för du förhastar dig inte, du stressar inte utan du har en perfekt ordning i tillvaron vilket skapar en bra grund.

  4+5
  Du tar nog det mesta på allvar nu, stannar upp, reflekterar, du är funderar över vad du egentligen vill med det mesta, men du har många insikter som hjälper dig framåt som får dig att lyckas med det som du vill. Försök bara att släppa alla krav, skippa prestationsångest. Du kan nu gå vidare med redan påbörjade projekt, du lyckas mycket bra med det som du gör. Du är mer sparsam, du tänker efter innan du använder pengar till något annat än det gamla vanliga. Du är allvarligare när det gäller känslor, du vill fördjupa, att det ska vara på allvar, stannar upp, fördjupar en relation. Du kan känna dig lite trött, mycket som tar på dina krafter, en period av vila kan vara på plats.

  4+6
  Du är harmonisk, lycklig, tar allt som det kommer, du är nöjd med livet som det är. Du kan nu finna din egen kraft, se de möjligheter som du har tillgång till. Du är mer fokuserad, mer allvarlig, medveten om vem du är samt vad som är viktigt för dig. Du tar ditt arbete seriösare än vanligt, försöker att få allt att fungera perfekt, för att du ska kunna släppa kontrollen lite, bara låta allt utveckla sig som det ska. Du vet vad du har när det gäller pengar samt investeringar, ska det investeras i något då väljer du nöje framför annat, kanske dags för en resa? Du stannar upp, är närvarande i en relation, vet vad du har, ser även de möjligheter som finns. Bra på att ta hand om dig själv, medveten om kost och motion samt allmänt välmående.

 • 5

  5+1
  Du kan nu känna dig lite pressad, ha svårt att vänta in, har säkert brist på tålamod. Släpp, slappna av, ta det lugnt, avvakta tills det du finner ro i dig själv igen. Du kan behöva en tid av stillhet, komma underfund med vad som är din väg. Du bör nog bara göra det du ska göra, inte ta på dig något extra, se till att du får mer ledighet än i vanliga fall. Dags att börja tänka på dig själv lite mer. Du bör hålla i dina pengar, det är nog inte din bästa period just nu att göra några investeringar. Du bör ta det lugnt med allt som har med känslor att göra, inte ta några större beslut eller sätta igång några diskussioner, stanna upp i det som är, vänta in lugnare stunder. Du kan känna dig stressad eller lätt stressa upp dig, meditera eller lär dig att koppla av, världen lär inte gå under idag.

  5+2
  Du kan nu känna dig pressad, ha svårt att fokusera på det som ska göras. Men om du bara tar det lugnt, stannar upp då kommer allt med tiden att falla på plats. Du bör bara göra det som ska göras, inget bra läge för förändringar. Däremot en bra tid för att bara vara i det som är för att lära känna dig själv. Låt allt med arbete eller studier bara flyta på som det gör, försök att avvakta med all ekonomiska transaktioner till dess du har läget under kontroll. Andas ut i kärleken, kanske det sker något som du inte väntat dig? Du vinner mest på att bara vara cool, vänta in att allt ska falla på plats. Du behöver extra energi just nu, finner nog den bäst genom att bara vara i stillhet.

  5+3
  Du är påhittig, har många olika alternativ som du väljer mellan men kan också lätt stressa upp dig. ha svårt att ta beslut på vad som är rätt för dig. Du kan nu prova på andra saker än de som du vanligen gör men var beredd på lite motstånd, men det är dags för utveckling. Du bör bara ta saker som det kommer när det gäller arbete, kan vara en del strul men också mycket utveckling men vidare kommer du, får på sikt mer fördelar. Pengar? Något som du säkert inte har koll på, ena stunden kommer det in kanske mer än väntat, i andra stunden far allt ut. Kärleken kan erbjuda en och annan överraskning, du kan fundera en hel del över dina känslor, det kan vara rena berg och dalbanan med allt som du upplever. Du verkar ha kraft att hamna i det mesta, du har kanske till och med överskottsenergi.

  5+4
  Du tar nog det mesta på allvar nu, stannar upp, reflekterar, du är funderar över vad du egentligen vill med det mesta, men du har många insikter som hjälper dig framåt som får dig att lyckas med det som du vill. Försök bara att släppa alla krav, skippa prestationsångest. Du kan nu gå vidare med redan påbörjade projekt, du lyckas mycket bra med det som du gör. Du är mer sparsam, du tänker efter innan du använder pengar till något annat än det gamla vanliga. Du är allvarligare när det gäller känslor, du vill fördjupa, att det ska vara på allvar, stannar upp, fördjupar en relation. Du kan känna dig lite trött, mycket som tar på dina krafter, en period av vila kan vara på plats.

  5+ 5
  Nu kan du vara i en period där mycket ställs upp och ner, där du ifrågasätter dig själv, inte vet riktigt vad du ska göra av allt. Det sker förändringar omkring dig, du kan själv längta efter att befria dig från sega energier för att istället ta tag i nya saker och områden i ditt liv. Du får tänka efter på vad som är mer viktigt för dig än de gamla vanliga rutinerna som inte alls verkar fungera nu. Det är dags att ta ställning till vad du vill förverkliga. Vad det är som du vill göra av din situation, vad vill du förändra, vad vill du släppa och vad vill du uppleva framöver? Du kan uppleva prövningar men allt leder dig till det som du verkligen måste uppleva för att växa som den individ du är.

  5+6
  Du känner krav ifrån alla håll och kanter, svårt att stanna upp för att ta det lugnt, stressar upp dig själv i onödan, ställer krav på både dig själv samt andra. Du vill att allt ska vara perfekt, du kan bli lätt stressad över allt som du inte får att fungera efter dina villkor.  Du kan känna en längtan efter att ändra din arbetssituation, få göra något annat. Tänk efter om det är en flykt för att det mesta känns besvärligt, löser det din situation? Om, förändra, men ta en sak i taget. Pengar kan få dig orolig nu, mycket vill ha mer, du vet inte hur du ska få allt det som du vill ha. Kärleken ger dig både glädjestunder samt en del av oro, kanske för att du är rädd att mista något att du inte är dig själv, du bör stanna upp, bara vara i det som är. Du kan känna stress samt oro, ha svårt att koppla av för att ta allt i sin takt, du bör varva ner.

 • 6

  6+1
  Du verkar ha läget under kontroll, vet hur du ska planera dina nästa steg. Du kan ha en del nya projekt på gång, men även vara i en fas att slutföra andra. Mer motivation samt en inre säkerhet som får dig att göra det som du längtar efter. Du har nu all kraft med dig för att ta tag i de projekt som tilltalar dig, i det får du respons ifrån andra, nya idéer kan utvecklas mycket bra, du är din största tillgång just nu. Det kan nu komma in mer pengar än vad du väntat dig, du kan unna dig att slösa lite extra, passa på att investera i det som du vill ha, men tänk på att det kanske är en tillfällig förstärkning. Kärleken utvecklas, du kan nu satsa vidare, våga gå ett steg längre, utveckla en relation. Är du singel så är det nog nu som du drabbas av förälskelsen. Du verkar vara i fin form, ha extra ork men ha lite svårt att vara stilla.

  6+2
  Nu börjar det bli lite mera fart på livet. Du kan nu förverkliga en del av dina planer. Du är tryggare, stabilare, du har förmågan att stanna upp se vad som sker innan du agerar. Arbete kan förändras till det bättre, du finner troligast en ny insikt, du kan förändra som det passar dig, mer samarbete, mer utveckling, du får en självklar roll i det som du vill förverkliga. Pengar verkar vara i balans, du kan säkert kosta på dig ett och annat utöver det vanliga. Du är mer fokuserad på vad du vill samt hur du ska få det. Kärleken bjuder in till positiva överraskningar, du kan förverkliga en och annan kärleksdröm, du möter mer glädje samt harmoni än tidigare, kanske det är så att du knyter starkare band? Du verkar vara i fin form, tar en dag i taget, sköter om dig själv, unnar dig mer än vanligt, ser till att du själv är i balans.

  6+3
  Nu leker livet, du verkar ha tur med det mesta, många fördelar som kommer oväntat bara så där. Du når framgångar inom de flesta områdena som du engagerar dig i. Du är nyfiken på det mesta, du har fullt upp med att hinna med allt som du vill få fart på. Du kan nu börja med nya projekt eller satsa på nya områden för att få ut det mesta av den energi som du har. Du kanske är spendersam, men varför inte? Unna dig det som du vill ha, du har energier i omlopp, det finns säkert resurser till att det även blir över. Du kan nu vara aktiv, känna dig full av energi.

  6+4
  Du är harmonisk, lycklig, tar allt som det kommer, du är nöjd med livet som det är. Du kan nu finna din egen kraft, se de möjligheter som du har tillgång till. Du är mer fokuserad, mer allvarlig, medveten om vem du är samt vad som är viktigt för dig. Du tar ditt arbete seriösare än vanligt, försöker att få allt att fungera perfekt, för att du ska kunna släppa kontrollen lite, bara låta allt utveckla sig som det ska. Du vet vad du har när det gäller pengar samt investeringar, ska det investeras i något då väljer du nöje framför annat, kanske dags för en resa? Du stannar upp, är närvarande i en relation, vet vad du har, ser även de möjligheter som finns. Bra på att ta hand om dig själv, medveten om kost och motion samt allmänt välmående.

  5+6
  Du känner krav ifrån alla håll och kanter, svårt att stanna upp för att ta det lugnt, stressar upp dig själv i onödan, ställer krav på både dig själv samt andra. Du vill att allt ska vara perfekt, du kan bli lätt stressad över allt som du inte får att fungera efter dina villkor.  Du kan känna en längtan efter att ändra din arbetssituation, få göra något annat. Tänk efter om det är en flykt för att det mesta känns besvärligt, löser det din situation? Om, förändra, men ta en sak i taget. Pengar kan få dig orolig nu, mycket vill ha mer, du vet inte hur du ska få allt det som du vill ha. Kärleken ger dig både glädjestunder samt en del av oro, kanske för att du är rädd att mista något att du inte är dig själv, du bör stanna upp, bara vara i det som är. Du kan känna stress samt oro, ha svårt att koppla av för att ta allt i sin takt, du bör varva ner.

  6+6
  Det är nu som du mår bra, har allt som du kan önska dig, vet med dig att allt är perfekt som det är. Du ger dig tid att stanna upp, bara njuta av tillvaron, du är närvarande, sprider glädje. Du ser möjligheter i det mesta, du har en positiv inställning till livet. Du är inne i en period av lycka samt tur. Dina projekt går som på räls, du vet att du gör rätt, du får stöd, du kan nu utveckla, satsa vidare på det som är viktigt för dig. Ekonomin har sina lyft,  det kan komma in mer pengar än vad du väntat dig. Du har alla möjligheter att skapa det som du vill ha. Kärleken är i balans och harmoni, du är lycklig, har inga funderingar över vad som är. Du mår bra, tar allt som det kommer, är i perfekt balans och harmoni.

   

 • Ladda ner i PDF

  dices.jpg