Pehr Trollsveden
Pehr Trollsveden
@pehr-trollsveden
  About
  • Followers 4
  • Following 0
  • Updates 0
  Sverige   www.trollsveden.nu   Joined October 05, 2017
  Bio

Jag är född i Fiskarnas tecken i Boden 1970. Jag bor för närvarande i Munkfors.
Jag arbetar idag som Helhetsterapeut, efter en del utbildningar som startade 1992 med Reikihealing. Blev Reiki Master 1996, Karuna Master 1997.

Jag utbildade mig i klassisk massage 1992 och samma år startade intresset för Tarot och i Nummerologi, med kurser hos Tomas Jönsson. Sedan fortsatte det med Kristall och pendelhealing, Regressionsterapi (Tidigare Liv), Kristallterapi och Metamorfos hos bland annat Regnbågscentret. Zonterapi hos Kairon blev nästa steg och 1995 Astrologi. 1995 blev jag även klar med den ettåriga Andningspedagogutbildningen för Wäxthuset som är en av de utbildningar som präglat mig mest. Jag har under hela mitt liv varit öppen för det som inte alltid ögat kan se och med en ständig kommunikation med andliga väsen (Änglakontakt). Andra intressen som jag har är kraftdjur, meditationer i alla dess former samt lusten till livet, naturen, under och mirakler.

Kontakt med djur och healing av djur har blivit något som tar upp mer av min nutid, där jag bland annat ser djurens tidigare liv och hur det påverkas till ägaren. Idag är mitt största arbetsområde Tidigare liv/regressioner, både som vägledande konsult och som lärare på mina utbildningar.

1996 skrev jag min första bok – ”Meditera till inre harmoni”, och efter det ”Lilla Pendelboken”. Samt två böcker till tillsammans med Ylva; ”Själsenergi, från tidigare liv till ängel” och ”Reiki, ett, två…

Lilla Pendelboken finns i nytryck. Meditera till inre harmoni kommer ut i omgångar på CD´s, där jag istället vägleder ner dig i meditation.
Min senaste bok ”
Lär dig tala med djur” kom ut 2006, och den kan du beställa direkt av mig.

Jag vill att du i en kontakt med mig ska frigöra dina blockeringar, släppa mönster och leva i harmoni med hela din kropp, själ och ande. Jag vägleder dig gärna igenom tidigare liv eller genom en spådom eller kanske att vi träffas på en kurs där jag får dela med mig av min erfarenhet.

  Followers
Ylva Trollstierna
  Profile Stats
 

Regression- reinkarnationskurs

Regression- reinkarnationskurs

Friday February 2 2018, 10:00 AM
@ Hjärtrumsgården, Lilla Edet

2 - 4 Februari

Pehr Trollsveden är vår kunniga kursledare med mångårig erfarenhet. Du lär dig via lätthypnos/avslappning guida ner klienter till barndomen eller tidigare liv för att bearbeta rädslor, fobier, trauman mm. Du kommer att jobba med dig själv, utvecklas som människa och frigör dig enormt, en fantastisk möjlighet att fortsätta ditt liv utan tungt bagage.


Du lär dig också att medialt se tidigare liv.
Du kommer också att arbeta med och bearbeta jobbiga saker från din egen barndom.
Efter genomförd godkänd utbildning blir du certifierad och kan börja ta emot kunder.
Inga förkunskaper krävs.

En utbildning som lär dig se tidigare liv, att få uppleva, förstå och tolka dem.
Tillsammans med de andra i gruppen gör du mediala övningar för att öppna upp ditt mediala seende.
Du får sedan tillsammans med andra kursdeltagare se egna liv och där efter gör ni tvärt om,
du hjälper och guidar ner den andra deltagaren till sina tidigare liv.
Olika metoder används under kursen för att hitta den bästa för dig.
Kursen innebär även en utveckling för dig att förstå en del mönster, beteenden och att frigöra dem.
Jag går igenom hur man tolkar vissa situationer och hur du hjälper de personer du guidar ner på bästa sätt
för att de ska få det bästa resultatet av sin upplevelse.
I kursen ingår: Mediala övningar, Meditationer, Guidad regression, Hur du guidar i regressioner. Förståelse för erfarenheter, mönster och uppfattningar samt hantering av skrämmande upplevelser. Vi bär alla på minnen av tidigare liv, ofta väljer vi att de mest skrämmande, dvs. de negativa, styr vårat liv och skapar de mönster vi har med oss i vardagen. Kanske trassliga relationer, ensamhet, dålig ekonomi, något som gör att vi inte lever i vår bästa potential. Genom att gå igenom trauman så kan vi frigöra minnen som vi inte orkade bearbeta då de skedde men nu när vi är bättre rustade både med erfarenhet och genom tillbakablick så kan vi få förståelse, förlåtelse och mod att frigöra oss från de begränsningarna.
Du kan också behöva komma ihåg något du har med dig , en talang eller liknande. Regression är en metod som kan ge dig
en enorm potential och du ska komma ihåg att det är inte bara elände som kommer upp! 
Denna kurs kan hjälpa dig at ge dig en frigörelse, med dig själv, att lättare ta fram och förstå dina mönster samt att även använda kunskapen till att hjälpa andra.
Efter denna kurs ska du ha så mycket hjälpmedel med dig att du som terapeut
kan ta emot och hjälpa andra som behöver komma vidare.
Efter godkänt prov erhålls certificat.

Utbildningen lär dig se tidigare liv, att få uppleva, förstå och tolka dem. 
Efter genomförd och godkänd kurs erhåller du certifikat och kan börja arbeta med egna klienter. Inga förkunskaper krävs. Kursen är uppdelad i två steg förlagda på 2 helger, pris per steg 3250 kr delbetalning är möjligt. Gör din anmälan via mail lillaharmoniboden@outlook.com eller via pm på fb 💗💗💗
Anmälningsavgift 320 kr ej återbetalningsbar.
Övernattning går att ordna. 
Steg 2 sker i maj

Tags