• MerKaBa

  merkaba.jpgMerKaBa är ordet av Mer= ljus, Ka= Själ och Ba= Ande, En helhet som ansågs viktig bland de forntida Egyptier.

  En Merkaba i Bergskristall som du kan använda som pendel eller smycke. Detta är en av renaste energierna som finns av den formen. Suverän till att ha i handen vid meditation för att få kontakt med sitt högre jag.

  En Merkaba har åtta spetsar vilket bland annat visar på karma, återspegling och skapande energi och i det kontakt med ditt högre jag. Dessa åtta poler står även för alla riktningarna, Öster, sydost, söder, sydväst, väst, nordväst, nord, nordost viket visar på att helheten är samlad.

  Den stärker din aura, ditt energifält och ökar din energi vilket gör det lätlare för dig att få kontakt med högre energier.  Merkaba på bilden har formen av en pendel vilket du kan använda den som för att få svar och komma i kontakt med ditt högre jag.

  Den kan också bäras som ett energiskydd då den stöter bort alla negativ energi, renar den energi som kommer till dig ifrån alla håll.

  Perfekt att meditera med eller använda när du gör andligt arbete, som meditatiton, healing eller en andlig läsning.

  Denna symbol kallas även Metatrons kub, och Metatron är Guds ängel och skrivare som vet om allt som finns och som blivit skapat. Denna symbol ses som en enhet av kropp, själ och ande och förbinder helheten av dig med universum. Det är även en bra symbol att använda när du vill göra stjärnresor eller komma i kontakt med högre väsen.