• Bli medlem nu

  Varför betala för medlemskap? 
  Avgiften är för att det finns de som gärna blir medlem i allt möjligt, även i områden som de inte är intresserade av utav en positiv anledning. Typ "troll" undviker avgifter vilket skapar seriösa medlemmar. Det är en investering, en gång för att ge dig mer nyheter, bättre fördelar och mer kontakt med likasinnade. Dessutom får du tillgång till symbolmappen.


  För att bli medlem betalar du in 100 kronor, engångsavgift.
  Swish 073 063 1657  Paypal order@vipstar.nu


  I ditt medlemskap ingår:

  Förutom din egen personliga medlemssida se nedan så får du tillgång till:

  > Symbolmappen
  Inne på symbolmappen finner du tolkning av symboler och drömmar ifrån A-Ö. Texter skrivna av Ylva Trollstierna. Fattas en symbol som du vill ha svar på? 

  > Presentationssida
  En egen sida där du kan lägga upp bild, en presentation, skapa kontakter, se vilka du följer, skicka meddelanden inom nätverket.

  > Gästbok
  Dina besökare kan skriva några rader till dig.

  > Följare, d v s du kan skapa kontakter både där du är och runt om i landet. 
  Du har koll på vilka som följer dig, det är endast andra medlemmar som kan se din sida men inte allt förrän du godtagit dem som följare. Du kan också följa dem du tycker är intressant, kanske någon med liknande intressen eller på samma ort. 

  > Du kan följa de *profiler som du vill ta del av och få tips på aktiviteter i ditt område.
  Med *profiler menar jag de terapeuter, författare, andliga vägledare, butiker och liknande som du finner här inne. De har alla en presentationssida med aktiviteter som blogg, fotogalleri, sidor, kanske någon grupp och en presentation  där du får veta mer om dem och vad de erbjuder.

  > Extra erbjudande till dig.
  De *profiler som finns här inne erbjuder ibland något extra för dig som är medlem och även i samband med deras presentation.

  > Uppdateringar på nya händelser, produkter, presentationer och annat.
  Du får mail, ganska regelbundet, presentationer av nya *profiler, nya produkter, kurser och aktiviteter. 

  > Rabatt på vipstars engagemang.

  > Webinars i olika ämnen och med olika presentatörer

 • Vipstars bokklubb

  bok.jpegFör medlemmar. 
  En ny bok, du kan läsa boken online (i dator, surfplatta eller mobil). Du kan kommentera under varje sida du läser, funderingar, frågor, samtal med andra. Du kan köpa boken till bättre pris. 

  Som medlem klickar du på rubriken "Medlemstart", inne på sidan finner du hur du kommer vidare till bokklubben, du klickar på follow. Sedan är det bara att börja läsa.

  Har du skrivit en bok? Vill du att den ska vara nästa bok, hör av dig!

 • Profil?

  Vill du som terapeut eller butik, författare eller liknande inom nyandlighet eller hälsa presenteras här inne.
  Skicka då ett mail till ylva@vipstar.nu för mer information.

  Tag en titt på min sida, du har samma grund, du kan lägga in podcast, filmer, blogg, bilder, texter, pdf, skapa distanskurser med mera. http://vipstar.nu/ylva-trollstierna