• Bli medlem nu

  Varför betala för medlemskap? 
  Avgiften är för att det finns de som gärna blir medlem i allt möjligt, även i områden som de inte är intresserade av utav en positiv anledning. Alltså "troll" undviker avgifter vilket skapar seriösa medlemmar. Det är en investering, en gång för att ge dig mer nyheter, bättre fördelar och mer kontakt med likasinnade. Dessutom får du tillgång till symbolmappen.


  För att bli medlem betalar du in 100 kronor, engångsavgift.
  Swish 073 063 1657 Bg 5025-4606 Paypal order@vipstar.nu


  I ditt medlemskap ingår:

  Förutom din egen personliga medlemssida se nedan så får du tillgång till:

  > Symbolmappen
  Inne på symbolmappen finner du tolkning av symboler och drömmar ifrån A-Ö. Texter skrivna av Ylva Trollstierna. Fattas en symbol som du vill ha svar på? 

  > Presentationssida
  En egen sida där du kan lägga upp bild, en presentation, skapa kontakter, se vilka du följer, skicka meddelanden inom nätverket.

  > Gästbok
  Dina besökare kan skriva några rader till dig.

  > Följare, d v s du kan skapa kontakter både där du är och runt om i landet. 
  Du har koll på vilka som följer dig, det är endast andra medlemmar som kan se din sida men inte allt förrän du godtagit dem som följare. Du kan också följa dem du tycker är intressant, kanske någon med liknande intressen eller på samma ort. 

  > Du kan följa de *vipstars som du vill ta del av och få tips på aktiviteter i ditt område.
  Med *vipstars menar jag de terapeuter, författare, andliga vägledare, butiker och liknande som du finner här inne. De har alla en presentationssida med aktiviteter som blogg, fotogalleri, sidor, kanske någon grupp och en presentation  där du får veta mer om dem och vad de erbjuder.

  > Extra erbjudande till dig.
  De *vipstars som finns här inne erbjuder ibland något extra för dig som är medlem och även i samband med deras presentation.

  > Uppdateringar på nya händelser, produkter, presentationer och annat.
  Du får mail, ganska regelbundet, presentationer av nya *vipstars, nya produkter, kurser och aktiviteter. 

  > Rabatt på vipstars engagemang.

  > Webinars i olika ämnen och med olika presentatörer


   När du skapar din profil här nedan så efter du har tryckt på skicka händer inget mer, du behöver inte trycka en gång till utan din epost checkas av mot din inbetalning och efter godkännande så loggar du in. 

 • Brevkurser

  Som medlem på Vipstar kan du förutom tillgång till Symbolmappen följa terapeuter samt joina olika brevkurser. Du får ett brev (mail) om dagen i brevkurserna, under tiden samt när brevkursen är slut har du tillgång till breven i en egen mapp.

  Att bli medlem kostar 100:- (engångsavgift) sedan kan du välja bland de olika brevkurserna.
  Aktuellt är Tarotbrev, 80 brev. 200:- Start 1 juni
  78 brev, ett för varje kort. 
  Kristallbrev, 80 brev, 100:- Start 15 juni
  Ett brev för varje kristall.
  Runmagi brev 25 brev 100:- Start 6/6.
  Du läser en runa åt gången, skapar runmagi, gör bindrunor samt får din egen bindruna av mig, Ylva.

  Swish 073 063 1657 skriv runor samt din epostadress.


 • Synas som terapeut

  Här inne på vipstar kan du få en egen presentationssida. Jag vill verkligen lyfta fram alla duktiga terapeuter, konsulenter och butiker som finns runt omkring i Sverige.

  Kanske du inte vet att jag en gång i tiden fram till år 2000 organiserade "newage" - hälsomässor runt om i Sverige från Luleå i Norr till Malmö i söder. Det var då första versionen av vipstar skapades. Jag har verkligen saknat detta att organisera, jag hänvisar ofta till personer runt om som jag känner till personligen men anar att det finns så många fler som är seriösa, duktiga och som har mycket att ge. Troligen är du en av dem. :)

  Vad får du ut av vipstar?

  Du får en egen presentations sida som innehåller följande:
  Timeline
  > Blogg
  > Galleri
  > Grupper
  > Events (Kalender)
  > Filer
  > Följare
  > Gästbok
  > Sidor
  > Enkäter

  Besök gärna min sida för att ta en titt hur det kan se ut
  http://vipstar.nu/ylva-trollstierna

  På dina sidor kan du skapa mer av dig själv och naturligtvis hänvisa även till din personliga websida. 
  Bloggen kan du ha som reklamsida med vad som är aktuellt ifrån dig.

  Galleri, perfekt för att lägga upp bilder för att ge en bild av dig eller det som du gör, bilder är viktiga, inte minst sett via Instagram.

  I grupper kan du skapa olika grupper endera öppna eller med tillgång bara för de som du önskar dela något med. Du kanske vill ha någon distanskurs eller återkommande information som du kan lägga in där. Du får ta betalt för att "släppa in" dina intressenter där. 

  På dina events fyller du vad du har på gång, ett föredrag, ett webinar, en kurs eller liknande, när du lägger den under dina events så syns den den direkt under kalendern.

  Filer är där du lägger upp PDF eller word dokument som du vill dela med dig av.

  Följare syns automatiskt och är de medlemmar som väljer att klicka på "follow" för att de är intresserade av dig och vad du har att erbjuda. Naturligtvis så kan du ha många fler besökare som inte är medlemmar.

  Gästbok är för att dina vänner och kunder ska kunna skriva en hälsning.

  Sidor är som en vanlig websida där du kan lägga in flera sidor med texter, bilder och så vidare.

  Enkäter är där du kan ställa frågor för att få information om av vad dina kunder tycker om dig, eller någon produkt eller tjänst.

  Dessa sidor sköter du själv, jag visar du hur och du kan alltid fråga mig om hjälp om du blir lite vilse. De är typ lika enkla som när du lägger in ett status på Facebook.
  Jag skickar ut nyhetsbrev regelbundet med allt nytt som finns, nya terapeuter, nya produkter och så vidare.

  Du kan presentera dig via ett zoommöte.

  Mitt mål är presentera seriösa personer, vilket då innebär det vanliga med rasistiska, sexuella och våld ska utebli från sidan, om du marknadsför något av det så utesluts du omgående.

  Medlemmar är de som vill följa dig och någon annan, som vill ha en egen sida där de kan spara information, skapa kontakter och få ta del av erbjudanden som workshop till rabatterat pris och någon produkt som erbjuds till bättre pris till medlemmar. Du bör alltså ha något speciellt som du bara erbjuder medlemmar och som gillar din sida.

  Naturligtvis har detta ett pris, då sidan och min tid är värd pengar. Men, nu från en början så erbjuder jag rabatterat pris även om du får tillgång till allt detta. Min prisidé är 900:- per år.  Men för dig som är bland de första 400:- för ditt första år. När du bokar din plats så swishar du 400 kr till 073 063 1657 

  Du får då inloggning av mig och vi bokar en tid (snarast) för att du ska komma igång samtidigt som du också finner en film med hur det fungerar. Vår tid sker över webinar så att jag kan visa dig och du kan fråga under tiden. 

 • Vipstars New age guide

 • Vipstars New age guide

  vipstarsnewageguide.jpgHär är boken för dig som är nyfiken på det som kallas new age.

  Är du en sökare? Kanske du har svaren här. Detta är en introduktion till flera olika ämnen som vi i dagligt tal nämner som new age- nyandlighet. I boken finner du texter om:
  ACIM
  Andlig guide
  Ayur Veda
  Affirmationer
  Asatro
  Astrologi
  Aura och färger
  Blomsterspråk
  Deja vú
  Djurkontakt
  Drömmar
  Feng Shui
  Kaffesump
  Karma och dharma
  Kristaller
  Mandala
  Martinus Kosmologi
  Medialitet
  Meditation
  Mindfulness
  Numerologi
  Orber
  Pendel
  Quika
  Reiki
  Runor
  Shamanism
  Symboler
  Spelkort
  Tarot
  Telepati
  Tidigare liv
  Totems
  Tvillingsjälar
  Yoga
  New age wannabe (ängla och healer wannabe)

  www.vipstar.nu
  En sida som nu byggs upp med presentationer av olika terapueter, i första hand vänner till Ylva (som också skrivit texterna). Du kommer så småningom att ta del av vad de har att erbjuda och som medlem extra förmåner. Du får brev med events och annat som är på gång.

 • Profil?

  Vill du som terapeut eller butik, författare eller liknande inom nyandlighet eller hälsa presenteras här inne.
  Skicka då ett mail till ylva@vipstar.nu för mer information.

 • Skapa medlemskap (ej vipstar-profil)