Marita Nordin

Latest Followers:

Ylva Trollstierna
Lightworker
@marita-nordin2 years ago

Idag är det mitt 1a besök på Vipstargoofy-1Ny medlem alien

Kul! Hopps på att få interagera med flera andliga personer här.

Jag har jobbat på Måbra helg mässan lörd o sönd  denna helg i Visby. Det var på tok för varmt i går vilket genererade i få besökare. Men det var trevligt ändå, så många fina möten/utställare. Min monter var placerad nära Ylva Trollstiernas. Vi babblade om ditt och datt. Jag såg att hon hade en trumma med sig!in-love-3Satt bara och hoppades att hon skulle resa sig upp och spela på den. Vilket inte hände..

Idag däremot, vågade jag fråga Ylva om hon tänkt spela på den ( Jag kunde inte släppa trumman ut mitt system)

Då svarar hon - Nej! Jag säljer den!!! surprised-1 Hörde jag rätt..Jo. Jag tog ett stort kliv fram till trumman och tog ta i den. Det var som att vi valde varandra. Så jag köpte den, utan att blinka En underbar välgjord trumma med fina energier och historia.

Idag var det sämre väder med, och bygdegården i Västerhejde fylldes snabbt av besökare Jag var så fullbokad att jag inte tänkte på att äta lunch. Så roligt! Jag hade med mig mina små hjälpare- bergskristall och massa chakrastenar.  De gjorde ett unikt arbete. Vi lättade på sorg, stress, ångest och andra tunga känslor efter svåra sjukdomar. Det blev mycket energiarbe/ healing. Jag tar även hjälp av fina essenser, Aura-Soma, som stöttar upp före eller efter en healing. 

Väl hemma så har jag renat mina egna energier och såklart stenarna. För att orka igenom så mkt energier på en dag så är det A o O att vara djupt grundad/jordad. Att stå i balanserad och skyddad i sitt ljus. 

Jag slutar denna dag med att känna STOR tacksamhet och kärlek.in-love-2

Dislike 0

Tags