Marita Nordin

Latest Followers:

Ylva Trollstierna

2020 Kan vi socialisera oss?


Av Lightworker, 2020-08-09
2020 Kan vi socialisera oss?

2020...Vilket år! Märkligt på många sätt. På både gott och ont. Det är ett år för mig med STORT utropstecken på Distans och Nya intressen!! Jag som person är fysisk och rätt social så det har varit svårt i början att tvinga mig att hålla på de restriktionerna. Men av det kom ett lugn och ny sida hos mig som föll på god plats. Jag uppskattar verkligen inte att vara i stora folkmängder, jag trivs i mitt eget sällskap. Det har nog varit nyttigt för många, att vara mer med sig själv. Ur det kan man utvecklas vidare. Det som varit tuffast är distansen från mamma.in-love-2 Annat som varit positivt för mig är att jag tagit mig tid att skapa oljor och annat nyttigt med växter och bär från min trädgård. Jag valde att så frön som jag nu skördat. Det har saftats och syltats. Jag har inte velat lämnat något. Jag har till och med gjort min egen surdegsstart som jag döpt till Lelle. Idag ska jag ta vara på örterna som jag sått och som vuxit. De ska jag torka och spara. Jag skördar nu massor med tomater och planera göra chutney och såser. Hörde att det går jättebra att frysa in tomater om man inte hinner ta hand om de. Sen väntar jag på vildbjörnbär och äpplen att ta vara på! Love it! 

Jag har ingått i en liten cirkel med några kvinnor. Vi har träffats utomhus vid varje månskifte, men också för att hämta tillbaka kraft på vissa platser på ön. Vi stärker varandra och hämtar kraft hos olika Gudinnor. Nytt för mig men som jag märkt har gett mig mycket att ta fasta på i min vardag och som jag fått ett nytt intresse för. Det kommer jag utveckla. 

Som Bonitologisk Kinesiolog har inte mitt arbete blivit drabbad. Jag har kunnat arbeta med mina patienter på distans. Det fungerar precis lika bra. Jag har varit noga med att följa FHM regler.  

Idag är det söndag och sista dagen på min semester. Sista veckan har det varit mycket sol och bad varje dag så den här söndagen viger jag till att komma på "fötter" och ta fram min strukturerade sida hos mig. uppdaterar Vipstar, dammsuger all sand som kommit in. Tvättar och gör lite kontorsjobb inför kommande behandlingar. 

Min önskan är att vi här på Vipstar blir mer aktiva med varandra. Jag är kanske rätt ny här i förhållande till många av er och har missat en massa.. Jag önskar att vi kan socialisera oss mer med varandra när det är som det är, Corona tider. Hur har din sommar varit? Hur har Corona året varit och betytt för dig? Bor du på Gotland?  

Postad i: Blandat | 1 kommentarer