Marita Nordin

Latest Followers:

Ylva Trollstierna

Jag är där jag är på grund av ett syfte. Jag är född 66, och älskar livet. I många år hade jag själs svält. Det slutade med utmattning. Jag har i yngre ålder upplevt svår trauma, själsligt och fysiskt. När jag började som ljusarbetare hade jag svårt att grunda mig men svävade utan problem upp i universum. Svek och förluster som gjort mitt skydd solid. Obalanserad till tusen, men alltid lugn som en filbunke. Jag har aldrig haft ålderskriser, bara sett framåt med vetskapen att livet blir bättre.

Sanningen är att så blev det med. Men det har också betytt mycket arbete med mig själv. Jag har haft de bästa mästarna i mitt liv som skolat mig fram i livet. Jag har skapat min egen kompass. 

Idag är jag stolt över vem jag är och vad jag har åstadkommit. 

Jag och familjen packade ihop vårt hem i Stockholm och flyttade till Gotland 2012. Jag visste inom mig att det skulle bli bra, och det blev det! Bättre därtill. ( Jag lämnar min familj utanför här, för jag vet att de inte uppskattar att jag lämnar ut de)

 Det var först när jag kom till ön som jag dels kom i kontakt med mig själv- själsligt! Det var en process som inte var lätt. Här kom jag i kontakt med gamla moder jord som bar mig och tröstade genom min närvaro i naturen. Jag återupptog mitt målar-skapar intresse, trädgårdsintresse, fascination över stjärnhimlen, havet, skogen. Gotland påminde mig vem jag var-är. 

År 2008 dipl jag mig till Bonitologisk Kinesiolog. En 3 årig utbildning. En utbildning som lutar sig på gammal trad Österländsk filosofi och modern holistisk filosofi.

Det skulle ta 10 år innan jag startade upp mitt företag BrunnskogHälsan i Visby.

Alltså Nov 2018. Men under alla år som gått har jag hållit min kunskap vid liv. Lågan har aldrig slocknat, genom att ha kontakt med mitt högre jag. Jag brinner för att hjälpa andra människor att hitta sin egen essens. Att ge andra verktyg att kunna läka sig själva och förstå hur den egna kroppen fungerar och vad den behöver. Den största biten är att förstå hur ens egna mentala tankar och känslor påverkar den fysiska kroppen. 

De kunskaperna en Bonitolog har är: Anatomi/fysiologi, Bioenergiterapi, födelsetrauma, förlåtelseövningar, Sanandisk ressonanshealing,  homeopati, meditation, mentalt och emotionellt arbete, meridian och muskel diagnos, näringsterapi, regression, immunbiologi och vitaminer/mineraler. Hormon och chakrabalansering. 

Där jag är idag så följer jag flödet och litar fullt på universum och min egen intuition. Jag lever i harmoni och i kärlek, kärlek till allt. Jag har själv tagit mig igenom svåra tider, andligt, själsligt och fysiskt. Livet är bra idag. 

Jag vet att mina egna livserfarenheter har gjort mig till en bättre människa och terapeut idag. 

Idag har jag mina rötter djupt förankrad i jorden och min livstråd starkt förankrad med min själsstjärna. 

I september-20 blev jag Angelic Reiki Master. 

Latest Activity

  View All
Lightworker
 
@marita-nordin • one month ago

cake.pngToday is Lightworker's Birthday
Lightworker
 
@marita-nordin • 4 months ago • Kommentarer: 1
Posted a new Comment on Trumma:
"På en mässa på Gotland satt jag bredvid Ylva och önskade att hon skulle trumma på sin medicin trumma någonting. Men hon skulle sälja den! Jag hade väntat med..."
Lightworker
 
@marita-nordin • 4 months ago

Det är nu det händer! 1a kurstillfället i Runmagi. Extra skoj att se min vän på Gotland vara med också. Det visste jag inte. Sitter och funderar över vilken runa jag ska rista in.. Ken på naveln kanske...wink-1 Det får bli en annan gång. 

Bra upplägg på kursen. Nu måste jag få till egna runor och ordna med patroner till skrivaren. 

Fortsättning följer! 

Lightworker
 
@marita-nordin • 4 months ago • Kommentarer: 1
Posted a new Comment on Runmagikerns runor:
"Nu har jag hoppat på! Ska bli magiskt Jättefina runor!"
Lightworker
 
@marita-nordin • 7 months ago
Lightworker
 
@marita-nordin • 7 months ago • Kommentarer: 3
Posted a new Comment on Att gå framåt genom att gå bakåt:
"Trevlig läsning. Visst är det spännande med nytt och gammalt som kommer till en. Påminner en om de kunskaper som legat vilande. När jag flyttade till..."
Lightworker
 
@marita-nordin • 7 months ago • Kommentarer: 1
Postat ett nytt blogginlägg:
2020 Kan vi socialisera oss?
2020...Vilket år! Märkligt på många sätt. På både gott och ont. Det är ett år för mig med STORT utropstecken på Distans och Nya intressen!! Jag som person är fysisk...
Lightworker
 
@marita-nordin • last year

cake.pngToday is Marita BrunnSkogsHälsan's Birthday
Lightworker
 
@marita-nordin • 2 years ago
Lightworker
 

Latest Music   View All

No Music Submitted!

Latest Videos   View All

No Videos Submitted!

Latest Images   View All

IMG_20190721_185621_660.jpg
20190721_102637.jpg

Comments

Dislike 0

Tags