Marita Nordin

Latest Followers:

Ylva Trollstierna

Jag är där jag är på grund av ett syfte. Det förstår jag nu, sedan sommaren 201I. Jag är född 66, och älskar livet. i många år hade jag själs svält. Det slutade med utmattning. Jag har i yngre ålder upplevt svår trauma, själsligt och fysiskt. När jag började som ljusarbetare hade jag svårt att grunda mig men svävade utan problem upp i universum. Svek och förluster som gjort mitt skydd solid. Obalanserad till tusen, men alltid lugn som en filbunke. Jag har aldrig haft ålderskriser, bara sett framåt med vetskapen att livet blir bättre.

Sanningen är att så blev det med. Men det har också betytt mycket arbete med mig själv. Jag har haft de bästa mästarna i mitt liv som skolat mig fram i livet. Jag har skapat min egen kompass. 

Idag är jag stolt över vem jag är och vad jag har åstadkommit. 

Jag och familjen packade ihop vårt hem i Stockholm och flyttade till Gotland 2012. Jag visste inom mig att det skulle bli bra, och det blev det! Bättre därtill. ( Jag lämnar min familj utanför här, för jag vet att de inte uppskattar att jag lämnar ut de)

 Det var först när jag kom till ön som jag dels kom i kontakt med mig själv- själsligt! Det var en process som inte var lätt. Här kom jag i kontakt med gamla moder jord som bar mig och tröstade genom min närvaro i naturen. Jag återupptog mitt målar-skapar intresse, trädgårdsintresse, fascination över stjärnhimlen, havet, skogen. Gotland påminde mig vem jag var-är. 

År 2008 dipl jag mig till Bonitologisk Kinesiolog. En 3 årig utbildning. En utbildning som lutar sig på gammal trad Österländsk filosofi och modern holistisk filosofi.

Det skulle ta 10 år innan jag startade upp mitt företag BrunnskogHälsan i Visby.

Alltså Nov 2018. Men under alla år som gått har jag hållit min kunskap vid liv. Lågan har aldrig slocknat, genom att ha kontakt med mitt högre jag. Jag brinner för att hjälpa andra människor att hitta sin egen essens. Att ge andra verktyg att kunna läka sig själva och förstå hur den egna kroppen fungerar och vad den behöver. Den största biten är att förstå hur ens egna mentala tankar och känslor påverkar den fysiska kroppen. 

De kunskaperna en Bonitolog har är: Anatomi/fysiologi, Bioenergiterapi, födelsetrauma, förlåtelseövningar, Sanandisk ressonanshealing,  homeopati, meditation, mentalt och emotionellt arbete, meridian och muskel diagnos, näringsterapi, regression, immunbiologi och vitaminer/mineraler. Hormon och chakrabalansering. 

Där jag är idag så följer jag flödet och litar fullt på universum och min egen intuition. Jag lever i harmoni och i kärlek, kärlek till allt. Jag har själv tagit mig igenom svåra tider, andligt, själsligt och fysiskt. Livet är bra idag. 

Jag vet att mina egna livserfarenheter har gjort mig till en bättre människa och terapeut idag. 

Idag har jag mina rötter djupt förankrad i jorden och min livstråd starkt förankrad med min själsstjärna. 

Latest Activity

  View All
Lightworker
 
@marita-nordin • 2 months ago
Lightworker
 
@marita-nordin • 2 months ago • Kommentarer: 3
Posted a new Comment on Att gå framåt genom att gå bakåt:
"Trevlig läsning. Visst är det spännande med nytt och gammalt som kommer till en. Påminner en om de kunskaper som legat vilande. När jag flyttade till..."
Lightworker
 
@marita-nordin • 2 months ago • Kommentarer: 1
Postat ett nytt blogginlägg:
2020 Kan vi socialisera oss?
2020...Vilket år! Märkligt på många sätt. På både gott och ont. Det är ett år för mig med STORT utropstecken på Distans och Nya intressen!! Jag som person är fysisk...
Lightworker
 
@marita-nordin • 9 months ago

cake.pngToday is Marita BrunnSkogsHälsan's Birthday
Lightworker
 
@marita-nordin • last year
Lightworker
 
Lightworker
 
Lightworker
 
@marita-nordin • last year

Idag är det mitt 1a besök på Vipstargoofy-1Ny medlem alien

Kul! Hopps på att få interagera med flera andliga personer här.

Jag har jobbat på Måbra helg mässan lörd o sönd  denna helg i Visby. Det var på tok för varmt i går vilket genererade i få besökare. Men det var trevligt ändå, så många fina möten/utställare. Min monter var placerad nära Ylva Trollstiernas. Vi babblade om ditt och datt. Jag såg att hon hade en trumma med sig!in-love-3Satt bara och hoppades att hon skulle resa sig upp och spela på den. Vilket inte hände..

Idag däremot, vågade jag fråga Ylva om hon tänkt spela på den ( Jag kunde inte släppa trumman ut mitt system)

Då svarar hon - Nej! Jag säljer den!!! surprised-1 Hörde jag rätt..Jo. Jag tog ett stort kliv fram till trumman och tog ta i den. Det var som att vi valde varandra. Så jag köpte den, utan att blinka En underbar välgjord trumma med fina energier och historia.

Idag var det sämre väder med, och bygdegården i Västerhejde fylldes snabbt av besökare Jag var så fullbokad att jag inte tänkte på att äta lunch. Så roligt! Jag hade med mig mina små hjälpare- bergskristall och massa chakrastenar.  De gjorde ett unikt arbete. Vi lättade på sorg, stress, ångest och andra tunga känslor efter svåra sjukdomar. Det blev mycket energiarbe/ healing. Jag tar även hjälp av fina essenser, Aura-Soma, som stöttar upp före eller efter en healing. 

Väl hemma så har jag renat mina egna energier och såklart stenarna. För att orka igenom så mkt energier på en dag så är det A o O att vara djupt grundad/jordad. Att stå i balanserad och skyddad i sitt ljus. 

Jag slutar denna dag med att känna STOR tacksamhet och kärlek.in-love-2

Latest Music   View All

No Music Submitted!

Latest Videos   View All

No Videos Submitted!

Latest Images   View All

IMG_20190721_185621_660.jpg
20190721_102637.jpg

Comments

Dislike 0

Tags