Marita BrunnSkogsHälsan

Latest Followers:

Ylva Trollstierna

Jag är där jag är på grund av ett syfte. Det förstår jag nu, sedan förra sommaren. Jag är född 66, och älskar livet. i många år hade jag själs svält. det slutade med utmattning. Jag har upplevt svår trauma, själsligt och fysiskt. Jag har haft svårt att grunda mig men svävat utan problem upp i universum. Svek och förluster som gjort mitt skydd solid. Obalanserad till tusen, men alltid lugn som en filbunke. Jag har aldrig haft ålderskriser, bara sett framåt med vetskapen att livet blir bättre.

Sanningen är att så blev det med. Men det har också betytt mycket arbete med mig själv. Jag har haft de bästa mästarna i mitt liv som skolat mig fram i livet. Jag har skapat min egen kompass. 

Idag är jag stolt över mig själv och vad jag har åstadkommit. 

Jag och familjen packade ihop vårt hem i Sundbyberg och flyttade till Gotland 2012. Jag visste inom mig att det skulle bli så bra, och det blev det! Bättre därtill. ( Jag lämnar min familj utanför här, för jag vet att de inte uppskattar att jag lämnar ut de)

 Det var först när jag kom till ön som jag dels kom i kontakt med mig själv- själsligt! Jag återupptog mitt målar-skapar intresse, trädgårdsintresse, fascination över stjärnhimlen, havet, skogen..Gotland påminde mig vem jag var-är. 

År 2008 dipl jag mig till Bonitologisk Kinesiolog. En 3 årig utbildning. En utbildning som lutar sig på gammal trad Österländsk filosofi och modern holistisk filosofi.

Det skulle ta 10 år innan jag startade upp mitt företag BrunnskogHälsan. Alltså Nov 2018. Men under alla år som gått har jag hållit min kunskap i liv. För drömmen har alltid funnits där att arbeta med detta.

De kunskaperna en Bonitolog har är:Anatomi/fysiologi, Bioenergiterapi, födelsetrauma, förlåtelseövningar, healing,  homeopatiska medel, meditation, mentalt och emotionellt arbete, meridian och muskel diagnos, näringsterapi, regression, immunbiologi och vitaminer/mineraler. Hormon och chakrabalansering. 

Där jag är idag så följer jag flödet och litar fullt på universum och min egen intuition. Jag lever i harmoni och i kärlek, kärlek till allt. Jag har själv tagit mig igenom svåra tider, andligt, själsligt och fysiskt. Livet är gött idag. 

Jag vet att mina egna livserfarenheter har gjort mig till en bättre människa och terapeut idag. 

Latest Activity

  View All
Marita BrunnSkogsHälsan
 
@marita-brunnskogshalsan • 7 months ago

cake.pngToday is Marita BrunnSkogsHälsan's Birthday
Marita BrunnSkogsHälsan
 
Marita BrunnSkogsHälsan
 
Marita BrunnSkogsHälsan
 
Marita BrunnSkogsHälsan
 
@marita-brunnskogshalsan • last year

Idag är det mitt 1a besök på Vipstargoofy-1Ny medlem alien

Kul! Hopps på att få interagera med flera andliga personer här.

Jag har jobbat på Måbra helg mässan lörd o sönd  denna helg i Visby. Det var på tok för varmt i går vilket genererade i få besökare. Men det var trevligt ändå, så många fina möten/utställare. Min monter var placerad nära Ylva Trollstiernas. Vi babblade om ditt och datt. Jag såg att hon hade en trumma med sig!in-love-3Satt bara och hoppades att hon skulle resa sig upp och spela på den. Vilket inte hände..

Idag däremot, vågade jag fråga Ylva om hon tänkt spela på den ( Jag kunde inte släppa trumman ut mitt system)

Då svarar hon - Nej! Jag säljer den!!! surprised-1 Hörde jag rätt..Jo. Jag tog ett stort kliv fram till trumman och tog ta i den. Det var som att vi valde varandra. Så jag köpte den, utan att blinka En underbar välgjord trumma med fina energier och historia.

Idag var det sämre väder med, och bygdegården i Västerhejde fylldes snabbt av besökare Jag var så fullbokad att jag inte tänkte på att äta lunch. Så roligt! Jag hade med mig mina små hjälpare- bergskristall och massa chakrastenar.  De gjorde ett unikt arbete. Vi lättade på sorg, stress, ångest och andra tunga känslor efter svåra sjukdomar. Det blev mycket energiarbe/ healing. Jag tar även hjälp av fina essenser, Aura-Soma, som stöttar upp före eller efter en healing. 

Väl hemma så har jag renat mina egna energier och såklart stenarna. För att orka igenom så mkt energier på en dag så är det A o O att vara djupt grundad/jordad. Att stå i balanserad och skyddad i sitt ljus. 

Jag slutar denna dag med att känna STOR tacksamhet och kärlek.in-love-2

Latest Music   View All

No Music Submitted!

Latest Videos   View All

No Videos Submitted!

Latest Images   View All

IMG_20190721_185621_660.jpg
20190721_102637.jpg

Comments

Dislike 0

Tags