Marie Eriksson

Latest Followers:

Lightworker Annika Kucharski Ylva Trollstierna

Recently Rated:

Att gå framåt genom att gå bakåt

user image 2020-08-02
Av: Marie Eriksson
Postad i: Blandat
Att gå framåt genom att gå bakåt

När man vill utvecklas behöver man ibland gå tillbaka till grunden. Så är det för mig just nu.
Är i en period då jag vill tillbaks till grunden och därigenom hitta kraften att komma vidare i min utveckling.

Ibland är det bra att sätta sig i skolbänken och lära sig på nytt, även om man som jag varit medial i alla mina 46 år. Jag kände att det fattades lite struktur då jag går mycket på känslan.
Bad då min vän och mentor Ylva Trollstierna om att jag önskade att hon körde en medial kurs då hon inte hade någon i sitt kursutbud.
Till min glädje gjorde hon det, och det var en upplevelse där jag fick lära mig nya saker och finslipa på det jag redan kunde. Vi var en fantastisk grupp och i det fann vi tryggheten i varandra att våga. För det var inte alltid så lätta uppgifter vi fick. 😊

Efter kursen har jag märkt att min medial sida har blivit säkrare och skarpare. Har redan haft flera fantastiska mediala upplevelser, bl.a. på en av de mest hemsökta platserna i Sverige; Borgvattnets Prästgård. 
Men vill nu utvecklas ännu mera så bad på nytt Ylva att skapa en kurs som ännu inte fanns hos henne.
Och återigen fick jag min önskan uppfylld.
Så snart börjar jag med lite skräckblandad förtjusning en utmanande resa mot att bli certifierad som medium.
Det kommer inte att bli lätt, även om jag kan en del redan så är det en hel del nytt, så ser jag fram emot att få återigen lära mig av denna fantastiska människa. 😊

Och inte nog med det så ska jag fördjupa mig i runornas magi. Jag har alltid tyckt att de är fascinerande och kunde flytande runskrift som barn, har alltid haft en koppling till den tiden och har minnen av tidigare liv under vikingatiden.
Så det är speciellt intressant att se vad som händer under den kursen.
Snubblande över kursen på Ylvas sida av en slump, lustigt var att jag precis ett par dagar tidigare messat med en underbar person om att vi båda hade våra runor hemma och ville fördjupa oss i dem. Så ibland blir även ens omedvetna önskningar beviljade.

Under tiden så har jag hoppat på och går just nu en Grundkurs i Tarot för Ylva för att bli inspirerad av hennes sätt att se och tolka korten.
Riktig givande och intressant, trots att jag hållit på med Tarot i 25 år och redan är Certifierad Tarottolkare. 😊

Blessed Be
/Marie


Foto: Emma Eriksson (min dotter)

Dislike 0

Tags

Lightworker
08/09/20 01:04:15PM @marita-nordin:

Trevlig läsning. Visst är det spännande med nytt och gammalt som kommer till en. Påminner en om de kunskaper som legat vilande. När jag flyttade till Gotland, ut på landet för 8 år sedan så visade det sig att vi bor vid 3 st vikingagravar. Det är rätt magiskt. Jag har fått upp intresset för Gudinneenergin som pockat på mig sedan i våras. Runorna lockar på mig med. Allt är så spännande, vad som kommer till en! Lycka till med mediumskapet.// Marita


Marie Eriksson
08/09/20 02:48:28PM @marie-eriksson:

@marita-nordin Tack för de raderna. 🙏🙂 Ja jag tror att man ibland stirrar sig blint på det som finns framför en. När man istället kan utvecklas genom att se bakåt och det man lärt sig innan. Låter väldigt spännande det där med gravarna. 🤩
Ska du gå Ylvas kurs om Runmagi? Tror den kommer blir riktigt grym. 
Önskar dig en härlig dag!
/Marie


Annika Kucharski
08/09/20 05:18:12PM @annika-kucharski:
@marie-eriksson