Snurra i månens sken
Marie Eriksson
Friday September 13 2019, 4:34 PM
Snurra i månens sken

Då var det fullmåne i morgon igen. 

Som jag skrivit tidigare så är det passande att utöva magi vid fullmåne.
Så tänkte dela med mig av en ritual som är enkel att utföra men som får saker att hända. Går att utföra när man vill, men jag gillar ju fullmånen.

Denna ritual heter Snurren och den kan du göra när du känner att allt "står still" i livet. Att du kört fast och inget händer.
Den sätter igång saker och ting, det kan bli full fart på både positiva som negativa händelser. Kom ihåg att det som sker skulle hända ändå, även tråkiga saker.
Allt kommer till dig fortare, det kan bli mycket på en gång, så tänk dig för innan du gör detta så du är beredd.

När jag gjorde den så blev det fart och saker sattes igång. Såg det som så att bättre att negativa saker kom och gick snabbt än att de skulle dra ut på tiden.

Gör så här:
Stå mitt i ett rum så du har gott om svängrum. Håll upp höger arm framför dig och håll upp tummen. Armen ska vara utsträckt och i ögonhöjd. Börja sakta snurra medsols med blicken på tummen.
Snurra minst 33 varv och när du stannar håller du fortfarande blicken på tummen (det gör att du inte blir yr). Flytta över blicken från tummen till tex en tavla och känn hur energierna runt dig saktar ner. Stå alldeles stilla tills du känner dig helt lugn.

Tänk inte på något när du snurrar, utan allt som sker det sker till ditt bästa. Kräv aldrig att något ska ske utan var öppen för vad som kommer, vad det än må vara. Även negativa händelser kan leda till något positivt.

Blessed Be

/Marie

You May Also Like