Marie Eriksson

Latest Followers:

Lightworker Annika Kucharski Ylva Trollstierna

Recently Rated:

Döden

user image 2019-09-10
Av: Marie Eriksson
Postad i: Tarot
Döden

Nu är det en riktigt stökig tid. 

Har känt ett tag att något måste ändras för att livet ska kunna fortsätta.
Så vi har beslutat att sälja vårat underbara hus på landet och flytta mer centralt. Finns flera anledningar för alla i familjen så det kändes som ett bra beslut. Men ändå känns det sorgligt och jobbigt då vi bott här länge.
Så vi har börjat rensa rejält här hemma. Massor med saker till återvinningen och skänkt bort massor både till vänner, främlingar och till secondhand. En del har blivit sålt till en rimlig summa. Hellre schysst pris så alla blir glada och nöjda. Lite Karma i det hela tycker jag.

Började tänka på att det är väldigt mycket med förändring och utrensningar nu och det brukar följa vilket årskort man har i Tarot. Hade lite på känn vilket det var...

Så kollade mitt årskort, var några år sen jag kollade sist.
Man utgår då ifrån stora arcana som är numrerade mellan 1-22. Detta speciella kort motsvarar en kraft som du kommer att möta och behöver utveckla under det motsvarande året.

Mitt kort för i år är Döden...
"Avslutning, förändring, skifte.
Det händer mycket nu och du kommer att kämpa emot och försöka hålla kvar vid det gamla. Om du lär dig släppa kampen kommer mycket trevligt att hända, men det innebär att du måste lämna en del gammalt."

Tänk att jag hade det på känn...
Är så mycket nu, måtte jag orka ta mig genom allt. Även om förändringar kan leda till något bättre kan det vara ack så smärtsamt ändå...
Man måste våga släppa taget om det gamla trygga för att kliva in i det nya som kommer att ge mer i framtiden.

Men det är ju som min vän Ylva kör med "GOGI" (Garbage Out Gratitide In) Tack Ylvagumman för att du inspirerar mig. 🌸

Vill du veta ditt årskort så klicka in på min sida http://www.magicstar.nu
Där klickar du långt ner i vänstra menyn på "Tarot", längst ner på den sidan kan du skriva in din födelsedag så kommer ditt årskort fram.

Blessed Be

/Marie

Dislike 0

Tags

Annika Kucharski
09/10/19 11:38:53AM @annika-kucharski:

Jag håller också på och rensar och lämnar det mesta överblivna till Gengåvan/Erikshjälpen. <3


Marie Eriksson
09/10/19 01:55:54PM @marie-eriksson:

Visst är det skönt att rensa ut ibland @annikakucharski 🌸 Vi lämnar till ett ställe som heter Solhuset som driver en second hand butik som även skickat vidare till bistånd i andra länder. Nu blev det fem säckar med kläder och en med annat smått och gott. Och mer är på g som vi ska köra dit. ☺️