Marie Eriksson

Latest Followers:

Lightworker Annika Kucharski Ylva Trollstierna

Recently Rated:

Naturbarn

user image 2019-08-04
Av: Marie Eriksson
Postad i: Blandat
Naturbarn

Att ha ett barn som är högsensitivt och medialt är en gåva. Var själv ett och som tur var det inget konstigt att se och höra saker i min familj. Kommer från en släkt där flera generationer tillbaka både såg och kände saker. 

Då det var naturligt för mig förstod jag att vissa saker inte var "normala" först i vuxen ålder. En sak var det att jag och min syster brukade gå upp i skogen en bit ovanför vårat hus och leka vid en övergiven gammal gård när vi var små. 

Först efter jag var vuxen och det vid ett tillfälle kom på tal fick jag veta att dessa hus flyttades eller revs långt innan jag föddes... Ändå har jag och min syster samma minnen... 

Har själv gett min dotter en uppväxt där det inte bortförklaras eller förlöjligas att ha förmågan att se och känna sånt som vissa andra inte kan. Hon har ett speciellt band till djur då de dras till henne, även de som vanligtvis inte går fram till främmande människor. Redan som femåring initierade jag henne i Reiki så hon fick lära sig att hantera energier. 

Hon upplever saker och senast vid ett besök i en gammal gruva upplevde hon en hel del där nere i tunnlarna. För henne är det normalt och hon vet att hon kan komma till mig med frågor och funderingar. Ibland upplever hon mer än mig och jag brukar ta med henne vid husreningar då hon är riktigt duktig. 

De flesta barn är öppna sen födseln, men allteftersom de växer upp och får höra att det de ser har med livlig fantasi att göra så sluter de sig, och till slut så ser de inget.

Nu är det inget fel i att inte vara mottaglig, alla får vara precis som de är bara man behandlar varandra med respekt.

Så när ett barn målar en blå hund, så kanske barnet ser att den faktiskt är blå, om man kollar på hundens aura.. 💙

Blessed Be

/Marie 

Dislike 0

Tags