Marie Eriksson

Latest Followers:

Elisabet Månsson Annika Kucharski Ylva Trollstierna

Recently Rated:

Drömmar kan slå in

2019-06-30
Av: Marie Eriksson
Postad i: Drömmar
Drömmar kan slå in

Drömmer gör vi alla, en del kommer ihåg sina drömmar, andra inte.

Att drömma är viktigare än många tror. Det är på natten vi bearbetar det vi varit med om.

Man kan få veta mycket mer än man tror genom att titta närmare på sina drömmar. Ofta speglar de vad som händer i ens liv och hur man mår. Ibland kan man få föraning om vad som kommer att hända.

Att tolka andras drömmar är väldigt privat då man verkligen kommer inpå en annan människa, och det är inte alla gånger de själva är medveten om de känslor som det undermedvetna visar genom symboler.

Bara genom att se hur du tar dig fram i en dröm säger mycket om dig. Kör du buss, bil, cyklar eller går du? Eller blir du skjutsad? Sättet du tar dig fram i en dröm speglar hur du känner att du tar dig fram i livet. Kör du tex bil så har du mer kontroll vad du vill, sitter du i däremot passagerarsätet låter du någon annan styra vart du är på väg i livet.

Själv så drömmer jag ofta, men jag tolkar inte alla mina drömmar. Jag får en viss känsla när jag vaknar att drömmen vill säga mig något och då börjar jag kolla på symboliken och händelser som skett i drömmen. Flera gånger har jag fått föraning om vad som kommer och har då kunnat förbereda mig för det, är ju inte alla gånger det händer trevliga saker tyvärr... 

Det är fascinerande hur mycket våra drömmar kan förmedla och man lär känna sig själv lite bättre när man börjar med drömtydning.

Dröm sött

/Marie

Dislike 0

Tags