Marie Eriksson

Latest Followers:

Lightworker Annika Kucharski Ylva Trollstierna

Recently Rated:

Hela vägen

user image 2019-06-07
Av: Marie Eriksson
Postad i: Healing
Hela vägen

Tänkte dela med mig om min resa till Reiki Master och KarunaReiki Master®. 

Idag är healing och energier en självklar del av mitt liv. Det har det nog alltid varit, även om jag inte alltid varit medveten om det... 

Som barn var jag känslig för vad andra tänkte och mådde. Hade lätt att känna av stämningen i ett rum när jag kom in. Kunde t.o.m ibland veta vad folk tänkte utan att de sa något.

Jag hade svårt att skaka hand med människor då det blev så påtagligt vad de kände, så hälsade på folk med mina händer bakom ryggen för att slippa ta i hand. Jag visste inte riktigt vad det var utan det var bara så. 

I 20 års åldern gick jag försvarets ambulansförar utbildning och under ett tränings larm på natten sa en av lärarna att jag hade haft så varma händer och det kändes starkt när jag tog hand om honom där han låg i skogen.

Så småningom började jag prova att medvetet ge energi till nära och kära, och det uppskattades mycket och det kändes så rätt. Men jag ville lära mig mer och förstod för att öppna upp mer så måste man kunna skydda sig oxå, så jag ville lära mig av någon som verkligen kunde. Sen ville jag få papper på att jag kunde utöva healing och var seriös.

Mitt självklara val var Ylva Trollstierna som jag kände till sen innan iomed Tarot som jag redan höll på med. Jag anmälde mig 2000 till Reiki 1:a och 2:a gradens intensivkurs. Kursen var fantastiskt och det kändes så rätt. Jag kände sen att jag ville dela med mig och lära andra så gick vidare hos Ylva till Reiki Master och sen även till KarunaReiki® Master.

Nu 19 år senare kan jag inte tänka mig ett liv utan dessa fantastiska energier som jag använder mig av nästan dagligen, och varje session och kurs jag håller i ger mig så mycket. 

Healing är härligt helt enkelt!

Blessed Be

/Marie

Dislike 0

Tags

Annika Kucharski
06/08/19 01:07:07PM @annika-kucharski: