Marie Eriksson

Latest Followers:

Lightworker Annika Kucharski Ylva Trollstierna

Recently Rated:

Min Dagaz

user image 2020-08-26
Av: Marie Eriksson
Postad i: Blandat
Min Dagaz

I går kväll började jag Runmagi kursen. Den motsvarade verkligen mina förväntningar och jag ser fram emot nästa möte. Har alltid haft en förkärlek till runorna och att nu dyka djupare ner i deras magi lockar verkligen.

Något jag gillar så är det symboler, vilket runor verkligen är. Men symboler förekommer överallt, Runor, Tarot, Tolka tidigare liv, Drömtydning, Healing m.m... Det som är fascinerande är att allt går ihop. Kan man en del så tar man tills sig en annan lättare, blir som en helhet där man kompletterar allt för ett perfekt resultat. Är tacksam att jag kommit längre på min väg, men även glad över att det finns så mycket kvar som jag kan lära mig.

Jag har tänkt börjat dra en runa varje morgon som jag bär runt halsen under dagen för att vara i dess energi. Dagens runa blev Dagaz, som står för transformation och förverkligande som verkligen stämde in för idag.

Nyligen började jag min Mediala Coaching som på första mötet handlade om tidigare liv. Har verkligen funnit ett sätt som funkar för mig och resultaten av mina sessioner är helt fantastiska. Har kollat tidigare liv förut, men nu har jag lärt mig en ny metod som är så smidig. Detta är verkligen något för mig känner jag och kommer fortsätta att finslipa på min förmåga. Fick veta idag på mitt personliga coaching möte med Ylva att jag är godkänd på denna första delen med Tidigare Liv på min resa mot att bli certifierat medium. Känns riktigt bra och ser fram emot nästa del. Vi är en härlig grupp och även om alla sitter hemma vid sina skärmar har vi fin gemenskap ändå. Perfekt så här i dessa tider.

Blessed Be 
/Marie

Dislike 0

Tags

Annika Kucharski
08/27/20 01:32:48PM @annika-kucharski:

Fint in-love-2