Katarina Lövelius

Latest Followers:

Ylva Trollstierna

Ny profil på Vipstar

user image 2019-11-10
Av: Katarina Lövelius
Postad i:
Ny profil på Vipstar

Äntligen fick jag tummen ur att bli profilmedlem här på Vipstar!
Jag tackar Ylva så mycket för den möjligheten. Det ska bli väldigt kul att få "hänga" här bland likasinnade och bland människor som vill dela sina kunskaper och andliga vyer tillsammans här.

Jag har haft en lång och stark önskan om att få skriva så varför inte på en blogg där jag kan möjligheten att möta mina läsare mer direkt och man faktiskt kan ha en dialog. Det ser jag fram emot. Så tveka inte att skriva tillbaka om det jag skriver, om så anden faller på.

Jag tenderar skriva låååånga inlägg så jag hoppas verkligen du som är sökare både ny och veteran, att jag ska få stifta bekantskap med er alla och även få en dialog.

Det finns inga rätt eller fel i andlighet, men det finns alltid diskutabelt om allt och olika teorier om mycket.

Så vem är jag?

Katarina Lövelius (född Johanson) född och uppvuxen i Stockholms Skärgård i Värmdö Kommun. I början av mitt arbetsliv startade jag inom bank och finans. I linje med det hade jag det andliga som hobby, trodde jag....

Men att ta steget fullt att "kliva ur" garderoben att man är heltidsarbetande medium är inte det lättaste. Ett sort mod och stor portion jäklar anamma, tog jag mig ur ekorrhjulet och startade egen firma.

Tiden går och jag utvecklades i rasande fart, kanske för fort. Men jag hade många runt mig som ville ha mycket av mig men också de som ville ge till mig.

Idag 50+ ser jag mig som ett professionellt spiritualistiskt medium med stor intuition och medialitet. Jag hoppas intresset är stort hos läsare att jag ska kunna skriva om andlighet, inspiration och medvetande. Ämnen som många glömmer bort -vad är medialitet? Vad är intuition osv...

Hej så länge.
Kika gärna in här och läs vad jag vill förmedla.

Stor kram från Katarina

Dislike 0

Tags