• Drömmar

  dream.jpgDrömmar är en del av vår verklighet. Något som vi normalt upplever varje dygn. Vaken som sovandes, dagdrömmar, nattdrömmar, skapande drömmar, vakna drömmar. 

  Det sägs att drömverkligheten går 44 ggr snabbare än vår "vanliga" verklighet. Drömma kan du göra på flera olika sätt, endera bara drömma. Eller en dröm som är styrd av dina mönster, funderingar, rädslor och förhoppningar, det som du bearbetar. 

  Dessa drömmar kan du tolka, ifrån en drömbok eller via dess symboler. För att lättare komma ihåg dina drömmar, lägg gärna en Bergkristall (renad innan i saltvatten) under din kudde för att förstärka drömenergin. Du kan endera dricka ett glas vatten innan du somnar med målet att vattnet ska hjälpa dig att komma ihåg din dröm. Eller drick detsamma på morgonen med målet att komma ihåg din dröm i och med att du dricker vattnet. Skriv ner din dröm när du vaknar, kanske bara nyckelord, men att du kommer ihåg. 

  Drömmen handlar alltid om dig oavsett vem du drömmer om, en bil= du, en båt= du och så vidare. Tolka din dröm utifrån, se den som en berättelse, utforska vad kontentan är. 

  Inne på vipstar.nu har du som medlem tillgång till symbolmappen där du finner tolkningar av olika symboler även för drömtydning.

  Sanndröm
  En dröm där ditt högra jag är i kontakt med ditt medvetande.  Du kan lära dig att styra denna förmåga. Tänk ut något du vill ha svar på, något inom ett kort framtid. Säg till ditt övermedvetna (undermedvetna) att du vill få vägledning i den frågan. Här är ett bra knep att ha vattenglas vid sängen att dricka på morgonen för att aktivera minnet. Viktigt är att du tillåter dig att drömma. 

  Skapande dröm
  Är när du kliver in i din dröm och gör den till en medveten (vaken) dröm. Bestäm dig innan du ska sova vad du ska drömma om, börja med något enkelt som att vakna en speciell tid, bestäm en tid i verklighet, exempelvis 02 på natten. Då ska du vakna och genast gå tillbaka i den dröm du hade och agera självständigt och medvetet. 

  Drömmagi
  Är ett mer utvecklande system av skapande dröm, du fortsätter att utveckla din utveckling i drömmen. Bestäm dig för att ta på dig själv eller att se tydligt en kroppsdel av dig själv i drömmen. exempelvis din hand, när du ser den i färg och på ”riktigt” då har du börjat att skapa den första ”magin”. Sedan är det bara att fortsätta med övningar som att flytta din kropp och skapa olika saker i ett medvetet tillstånd i drömmen. För en del är det enkelt och för en del tar det lång tid att utveckla dessa förmågor. Individuellt som med de flesta av våra talanger oavsett om det är andligt eller praktiskt.