• Bonitologi

  Bonitologen använder sig av Bonitologisk Kinesiologi för att hitta orsak/orsaker till ohälsa och vad som stöttar respektive stör en läkeprocess. Ordet kinesiolog kommer från grekiskan och betyder ”Läran om rörelse”. Som utgångspunkt arbetar en kinesiolog med att testa tonusen = graden av spänning i en muskel. En muskel fungerar som den ska har inga problem att ” låsa” sig när man anbringar ett lätt tryck på den, dvs försöker rubba den ur sin position.  Denna muskel kan i sin tur användas för att testa om det finns några störningar i den övriga kroppen.

  Detta fungerar på samma sätt som när mans söker ett elavbrott i en elektrisk krets med hjälp av en indikatorslampa. Så som lampan slocknar när man finner felet i kretsen, låser inte längre muskeln när man hittar vad som felas i personens kropp.

  Bonitologisk kinesiolog är ett sätt att kommunicera med en annan människas hela energisystem inkl auran. När man hittar personens störning, går man vidare för att leta efter vad orsaken är att muskeln, för att få muskeln att låsa sig igen, d v s vad kroppen behöver för att ta hand om störningen, och sätter in behandlingen därefter.

  Bonitologen hjälper dig att läka dig själv. Det är viktigt att läka själva orsaken samtidigt som fysiska kroppen stöttas med rätt förutsättningar.

  Allt är sammanflätat och beroende av varandra, nerv-hormon- och immunsystemet, blodcirkulationen och det sk elektriska flödet- meridianerna. Utan deras kommunikation med fysiska kroppen uppstår blockeringar och sjukdomar uppstår.

  Behandlingen består såklart av vad just Du behöver. Det kan tex vara näringsterapi, homeopatiska och immunbiologiska medel, Healing och mycket annat energi arbete. Regresssionsarbete, Tidigare liv, bioenergiterapi, meridianpunktsbehandling ( ej akupunktur) etc etc.

  Att jobba som Bonitolog är lite som att vara detektiv.

  En behandling kan ta från 1-2 timmar. Ofta behövs fler en ett besök.

  Alla får ett skräddarsytt behandlingsprogram som uppdateras vid varje besök.

  Text Marita BrunnSkogsHälsan