Blogg

Tid!


Av Ylva Trollstierna, 2020-01-27
Tid!

Tid är en märklig energi, den räcker till men samtidigt inte, men allt det som vi vill göra eller ibland måste det prioriteras ofta med varannan. Jag försöker få min tid att komma i balans, jag är i ett nytt hem, andra rutiner, det har varit en del utmaningar på vägen, men nu har jag datorn på plats, jag är på plats. Har precis möblerat om var min dator bör vara, vilket känns fantastiskt bra, just nu. För energier, att finna sin plats är något som även det tar tid, då inte bara i planeringen utan även den tid som ges på den platsen. 

Först satt jag vid bardisken, det var okej, men ändå inte, flyttade sedan nedanför bardisken, in i hörnet, mysigt men för mörkt, samt att det tog tid av mig, jag kände inte flytet. Nu mitt i smeten av fönster omkring mig men med en vägg bakom, med ljus som flödar in, samt rätt plats för stolen känns det som tiden kommer att vara i balans.

Men efter en kurshelg som inte var enligt min förutfattade meningen, där tiden blev ett aber har jag inte fått allt det som tidsmässigt ska göras, det blev inga uppdateringar från kursen, ingen inspelning, ingen blogg inget. Ibland när saker inte blir som tänkt eller enligt önskan då kan det vara bra att låta tiden få vara där den är, vänta in, reflektera för att ta nya tag.

Jag känner ett behov av tid, planering, nya energier. Men idag ska jag bara vara i flödet av ny energi, nya insikter, omedvetet landa i de energier som är, jag åker till Sverige några dagar, anar att jag efter det är i flödet av tiden, när allt är på plats, då även mitt nya spejs som jag redan nu anar ger mig mer tid.

Men du, läser du bloggar, är du som mig, jag som både kollar in bloggar, lyssnar på podcast och följer en del på Youtube? Alla de bör vara inspirerande. Tipsa mig gärna om vad du vill ha inspiration i. Tack.
Följ mig gärna, prenumerera på min Youtubekanal, det är gratis. Just nu lägger jag upp korta snuttar på Tarotkort för att ge inspiration om hur enkelt det kan vara. Kommer om olika områden framöver. Men även från Casa las estrellas.

Sedan om du är eller har en vän som gillar att blogga eller podcasta, tipsa om Vipstar, vore det inte kul om du eller de var en profil här inne. Bloggen är anpassad för att komma upp först i din mobil, vilket bör göra det till ett intressant sätt att ta några minuter till att få lite inspiration.

Idag kanske du kan skapa insikter i varje möte, vad ett möte ger dig? 

Tillbaka till internet


Av Ylva Trollstierna, 2020-01-13
Tillbaka till internet

Nu är jag på plats i verkligheten även om det känns som en dröm. Jag har dessutom nu min dator :)
Vilket innebär att jag sakta men säkert tar mig tillbaka till internetvärlden.

Men Rom byggdes inte på en dag! 
Nästa vecka är det kurs på Casa las estrellas. Du som medlem kommer att få en del uppdateringar samt en del inspelningar. Känner du någon som du tycker borde vara profil här inne, kanske du? Tipsa. Själv så vill jag läsa fler bloggar av profiler, alla har mycket att dela med sig av.

Har du följt mitt äventyr till mitt nya hem i Spanien?
Äventyret fortsätter, dock inte lika intensivt, men definitivt mer positivt. Uppdateringar sker via min YouTubekanal -
www.youtube.com/ylvatrollstiernas
Tips! Prenumerera för att få notis om senaste inlägget.

Leva som ett Medium


Av Katarina Lövelius, 2019-12-27
Leva som ett Medium

Det är kanske mångas dröm att få verka som medium och leva som ett medium. Det kan vara både en välsignelse och en förbannelse. En del kanske tror att ett medium har någon slags gräddfil till andevärlden. Nja kanske inte direkt så skulle jag vilja påstå. Kanske på många vis kan ett medium, för sin egen del få lite förhandsinformation tidigare än andra. Samt en livsåskådning som gör att ett medium har det lättare att acceptera ett liv efter döden, vilken kanske underlättar vid övergången.

 

Jag kan bara gå ut från mig själv hur det är att verka som ett medium och att leva som ett medium. Till kunder och klienter agerar och verkar jag som ett holistiskt medium och i min profession känner jag in ur fler aspekter och fler dimensioner. Svaret kan ju komma från fler olika håll, huvudsaken mottagaren kan förstå och ta till sig. Jag ser och hör på ett mediums vis, och jag förmedlar från andevärlden, men jag lever och arbetar även som medial vägledare dvs jag ser utifrån din situation och leverne vilka möjligheter du har framför dig. Jag vurmar alltid för den fria viljan så jag menar aldrig att man måste något. Jag ger olika alternativ som kund kan ta till sig av och verka utifrån det. Men kan jag glänta på en dörr eller riktning som du tidigare inte tänk dig och det leder till en positiv förändring, ja då har jag gjort något bra för en annan person.

 

Många tror också att ett medium har någon slags gräddfil till andevärlden. Nej så är det verkligen inte. Ett medium lever på precis samma villkor som alla andra. Ett medium reagerar med känslor precis som alla andra. Ett medium har familj, barn, djur, sjukdomar etc precis som alla andra. Dock kan jag meddela att ett medium kanske nyttjar sina sinnen mer än andra för att få lite information från sina nära och kära och framförallt sina guider. Men alla medium går igenom precis samma saker och händelser som alla andra. Hur vi löser dem kanske är annorlunda än alla andra. Och kanske ett medium resonerar lite annorlunda än alla andra.

 

Ibland är det ett privilegium att vara ett medium då våra känslospröt är mer utvecklade och mer på alerten och vi kan uppmärksamma situationer och händelser på ett annorlunda vis.

Men ibland är det en förbannelser. Särskilt när det handlar om närstående människor och djur. Det är inte alltid så glamoröst att känna på sig att ens djur eller närstående är på väg till andra sidan för att lämna jordelivet. Eller drabbas av något man vet innerst inne att den behöver gå igenom som t ex svåra sjukdomar etc. Det är extra svårt när det gäller de man känner extra starkt för. Till trots att vi som medium vet att alla går den vägen som kan vara den bästa till slut. Men det är svårt att se på då.

 

Nej det är inte heller alltid lätt att man vill så gärna hjälpa andra och de inte tar till sig. Att man inte kan göra mer för en person som inte tar emot hjälpen. Då blir det svårt. Men det bästa att göra då är att släppa den situationen och hoppas på att personen själv kommer på sin lösning, även fast andra försökt förmedla det på fler sätt än en gång. Särskilt när hjälpen kommer via ett medium från andevärlden…

 

Postad i: Medium | 0 kommentarer

Lucka 24


Av Katarina Lövelius, 2019-12-24
Lucka 24

24 december 2019
"The Giveaway"

Idag ska du inte bara ge julklappar! Du ska ge dig själv en gåva. Allt det du önskar i ditt liv ska du önska. Alla tråkiga begär och måsten. Allt ska väck och du ska ge dig själv den allra bästa gåvan just idag!

Det allra Högsta och alla änglaväsen skänker dig Universell KÄRLEK !!
Det är din gåva just idag!!

God Jul och gott nytt år!
Önskar jag dig av hela mitt hjärta.
Jag återkommer redan på nyårsafton med en års läggning inför 2020.
Hoppas du fortsätta läsa här hos mig.

/KatarinaMedium

Postad i: Medium | 0 kommentarer

Lucka 22


Av Katarina Lövelius, 2019-12-23
Lucka 22

22 december 2019
“Återblick”

För dagen gäller att återblicka den närmaste tiden. Har du fått ut det du ville? Har du nått dit du ville? Dags att dra ihop påsen och se vad du missat eller inte. Summera den närmaste tiden och fundera på vad du kunde lagt till eller dra ifrån. Du är vad du är i din egen “perfekthet”.

Vad finns i lucka 23?

Postad i: Medium | 0 kommentarer

Lucka 23


Av Katarina Lövelius, 2019-12-23
Lucka 23

23 december 2019
“Jaguar”

Vem är jägare och vem är offer? Har du full nys på din egen situation? Vem är din fiende eller vän? Idag ska du känna in i vilken position du själv är i. Känn efter vad du kan släppa och vad du har kvar. Att var överst på toppen kan vara skönt för en stund, men sitt inte för länge, det kan börja dra om tassarna….

Vad finns i lucka 24?

Postad i: Medium | 0 kommentarer

Lucka 21


Av Katarina Lövelius, 2019-12-23
Lucka 21

21 december 2019
“Pachamama”

Idag är kärlekens dag. Kärleken till djur och natur. Budskapet idag är att du är aldrig ensam, någonsin. Moder natur, Gaia eller Pachamama finns för dig alla dagar 24 timmar om dygnet. Känner du dig ensam, tänk på vår Moder som är den starkaste i vår absoluta närhet.

Vad finns i lucka 22?

Postad i: Medium | 0 kommentarer

Lucka 20


Av Katarina Lövelius, 2019-12-20
Lucka 20

20 december 2019
“Du är guld värd”

Änglarna säger en enda sak idag:

Du är helt fantastisk och du är värd din vikt i guld!!

Vad finns i lucka 21?

Postad i: Medium | 0 kommentarer

Lucka 19


Av Katarina Lövelius, 2019-12-19
Lucka 19

19 december 2019
“The Coyote”

Vem lurar i vassen? Vem är att lita på? Idag ska du få hjälp att finna ut vilka du kan lita på eller inte. Skvaller är inget av värde, så vem kommer med skvallret till dig mest? Sök och du ska finna vem som bär den bästa sanningen till dig.

Vad finns i lucka 20?

Postad i: Medium | 0 kommentarer

Lucka 18


Av Katarina Lövelius, 2019-12-19
Lucka 18

18 december 2019
“Egen tid”

När tog du egen tid senast? Så här i juletid, ska du tänka på att ta egen tid. Det är en kamp mot klockan men just idag ska du visa dig själv att julen handlar om närhet och kärlek. Börja med dig själv!

Vad finns i lucka 19?

Postad i: Medium | 0 kommentarer
 / 8