• Bli medlem på vipstar

  Som medlem får du tillgång till symbolmappen där du kan läsa om symboler och drömmar. Finns inte din symbol skickar du vilken symbol du vill ha tolkad. Medlemskap 100:- Swish 073 063 1657

 • Horoskop 22/6-23/7 av Ylva Trollstierna

  kraftan.jpgSolen i Kräftan (24/7 Lejonet)
  Merkurius i Lejonet. Venus i Tvillingen. Mars i Kräftan/Lejonet. Jupiter i Skytten. Saturnus i Stenbocken. Uranus i Oxen. Neptunus i Fiskarna.

  Fullmåne 16 juli 21:39 i Stenbocken. Nymåne 2/7 19:17 Tvillingen.

  Månen i Vattumannen. 22/6 Fiskarna.25/6 Väduren. 28/6 Oxen. 30/6 Tvillingen. 2/7 Kräftan. 4/7 Lejonet. 6/7 Jungfrun. 8/7 Vågen. 10/7 Skorpionen. 13/7 Skytten. 15/7 Stenbocken. 17/7 Vattumannen. 20/7 Fiskarna. 22/7 Väduren.

  .


  vaduren.jpgVäduren lejonet.jpgLejonet skytten.jpgSkytten
  oxen.jpgOxen jungfrun.jpgJungfrun stenbocken.jpgStenbocken
  tvillingen.jpgTvillingen vagen.jpgVågen vattumannen.jpgVattumannen
  kraftan.jpgKräftan skorpionen.jpgSkorpionen fisken.jpgFiskarna

 • Astrologer

  Kerstin Bylund-Paulsson - Astrolog - Stockholm
  Aktuellt på himlavalvet (text av Kerstin Bylund Paulsson)

 • Astrologi är

  Ordet Astrologi betyder helt enkelt översatt "läran om stjärnbilden" och kommer ursprungligen från grekiskan. Astrologin är dock betydligt äldre än så. Fornlämningar har visat att månen studerades redan för 20 000 år sedan, men inte förrän ungefär 2400 år före Kristus började människan göra tolkningar om huruvida stjärnornas placeringar kunde påverka människan. Under 2000-talet före Kristus utvecklade Babylonierna astrologin genom att följa stjärnornas vandringar. Man ansåg att jorden var världens mittpunkt och man trodde därmed att allt som skedde på himlavalvet var gudarnas budskap till människan och jordelivet. Kometer, solförmörkelser och andra himlafenomen fick därför stor uppmärksamhet. Babylonierna utvecklade sina studier med att också omfatta många av planeterna som finns i vårt solsystem, och skapade samtidigt Zodiaken.

  Zodiaken formades som en tänkt cirkel, på 360 grader runt jorden och delades in i 12 stycken bitar på vardera 30 grader. Med hjälp av denna kunde Babylonierna beskriva planeter, månar och stjärnors väg. Alla zodiaken 12 delar fick namn efter olika stjärnbilder på himlen, vilka vi idag kallar stjärntecken. Det finns ytterligare en indelning av cirkeln runt jorden. Den består av 12 hus. Detta innebär att en planet har dels en position i ett av zodiakens tecken och dels i ett av husen. Genom att även mäta planeter, månar och solars förhållande till varandra skapas det vi i dag kallar ett horoskop.

  Horoskop betyder "bild av timmen" och beskriver vårt solsystem under det ögonblick då födelsen sker. Genom att veta födelsedatum, klockslag och födelseplats kan man därmed dokumentera planeterna, solen och månen på zodiakcirkeln. Det är den lätta delen av horoskopet. Det är sedan Astrologens arbete att tolka det. En duktigt Astrolog kan beskriva den dragningskraft och den energi som påverkar flödet i ett liv. Alla planeterna visar på olika egenskaper och påverkar oss på olika sätt. De vanligaste planeter som används inom Astro login är följande:

  Solen= Personligt mål
  Månen= Känsloliv/upplevelser
  Merkurius= Uttryckande kommunikation
  Venus= Känsloliv/familj
  Mars= Kraft/potential/temperament
  Jupiter= Förmågor/yrkesinriktning
  Saturnus= Ego/längtan/uttryckande
  Uranus= Sociala liv, kontakter, utveckling och speglingar
  Neptunus= Spirituell sida och andligt intresse
  Pluto= Gruppkarma (till exempel 40-talister)

  Tillsammans kan de skapa mönster som kan vara både destruktiva och kraftfulla. Ett stjärntecken är därmed de energier som man kan lära sig att uttrycka och handskas med. Genom att ställa horoskopet kan man därmed lära känna sig själv och använda sina möjligheter på ett bättre sätt. Ditt stjärntecken är lika med ditt soltecken, alltså det stjärntecken som solen stod i när du föddes. Sedan har du var månen befann sig, och resterande av ovanstående planeter. En annan viktig betydelse har din ascendent, den plats där solen befann sig på morgonen, det visar på ditt yttre jag och är en av orsakerna till att du ibland inte känner igen dig i en generell beskrivning av ditt tecken.

  Astrologi är din karta, över hur alla stjärnorna stod runt omkring dig när du föddes. De visar en bild av dina egenskaper men bestämmer inte över hur du är- det gör du själv. Men du kan finna matnyttig information i ett horoskop för din personlighet och din utveckling samt möjligheter. Kan det vara viktigt att du tar reda på information om dig själv, använda dessa krafter och ta tillvara på dina egenskaper? Gå aldrig bara efter ditt soltecken, ta reda på hela ditt horoskop, se en komplett bild av dig och fascineras över hur mycket som stämmer överens med dig och ditt sätt att hantera livet.  De 12 stjärntecknen är -

  Väduren 21 mars -20 april
  Oxen 21 april- 21 maj 
  Tvillingarna 22 maj - 21 juni 
  Kräftan 22 juni - 22 juli 
  Lejonet 23 Juli - 23 Augusti
  Jungfrun 24 augusti - 22 september
  Vågen 23 september - 23 oktober
  Skorpionen 24 oktober - 22 november
  Skytten 23 november- 21 december
  Stenbocken 22 december- 20 januari 
  Vattumannen 21 januari - 18 februari
  Fiskarna 19 februari- 20 mars

   

 • astrologkursvipstar.png

 • Kvartalshoroskop av Kerstin Bylund-Paulsson

  1:a kvartalet 2019 - Januari - Februari - Mars


    Väduren

  Det blir en dynamisk öppning på det nya året med energiplaneten Mars i just Vädurens tecken. Du vill erövra! Du vet vad du vill och kör hårt för att få det du eftertraktar. Januari är en eldig månad och februari likaså. Din entusiasm inför nya projekt smittar av sig och du befinner sig i ett fint sällskap av likasinnade. Vädurar födda 17-20 april har bråttom att skapa förändringar. För andra kan det ni gör nu komma oväntat. Alla hänger inte med i svängarna. Februari och mars ligger fokus på det jordnära/materiella: hur ser ekonomin ut? Vilken mat äter du? Vistas i naturen. Det är lisa för själen. Eventuellt lockar nya inkomstkällor. Hårt arbete, uthållighet och en vilja att åstadkomma djupgående förändringar lönar sig, speciellt för Vädurar födda 5-10 april. Du är i ständig rörelse under kvartalet. Du vill få luft under vingarna. Vare sig du reser eller sportar får du ditt lystmäte av inspiration. Sist, men inte minst, vidgar du dina vyer under kvartalet. Du får en vidgad livssyn.


    Oxen

  2019 inleds med en stund av återhållsamhet. Det är ett nytt år men du vill gärna smälta annat som varit aktuellt innan du tänker framåt. Du väljer helt enkelt att inte var alltför verksam inledningsvis men sedan kommer februari och då är du redo att sätta igång projekt med gott självförtroende och en stark vilja. Räkna med samma energinivå under mars. Inre arbete är gynnat hela kvartalet. Du känner ett behov av att förstå dig själv och andra på ett djupare, själsligare plan. Sök dig till miljöer som ger dig detta. Du berikas! Oxar är, som nämnt i tidigare prognoser, inne i en mycket lång period då mentala förmågor är i fokus. Vad betyder detta, kan man fråga sig. Livet är stort och världen likaså. Oxar utvecklas nu enormt genom kontakt med andra oavsett vilket media man väljer. Många är på resande fot, studerar eller intresserar sig för rätts- och religionsfrågor. Det du lär dig kommer många andra tillgodo. Under februari knyter du dina mest minnesvärda kontakter i sådana miljöer. Relationer är prio 1 nästan hela mars. Du vill inte vara ensam och är inte heller det. Du attraherar många med din charm och vilja att finnas till hands för dem som behöver dig. Du lyser och skapar skönhet både på ett inre och yttre plan.


    Tvillingarna

  Ut och se världen! Eller åtminstone det ni inte redan har sett! Människor du möter under den kommande tiden är sådana med mycket att berätta och som bekräftar kunskapen om att vi alla är lika när man tittar lite under ytan. Vilken spännande tid som väntas. Tvillingar har under en längre tid funderat på att göra vittgående förändringar och det temat fortsätter. Inflytandet spänner sig över ett flertal livsområden. Speciellt under januari tänker ni så det knakar. Allt blir inte klart på några veckors tid. Det är mycket långsiktiga planer som smids och det tar sin tid. Alla pusselbitar ska på plats. Många av er har lagt ner extra energi på hälsofrågor speciellt under hösten men även på sysselsättningen som känns som om den behöver ändras eller avslutas. Mer om detta senare under året. Ni Tvillingar födda 4-7 juni kan känna er tveksamma inför karriärval eller helt enkelt vad det är ni vill åstadkomma här i livet. Det klarnar och det ”dimmiga” ni erfar nu tar fast form i nya, livsbejakande mål. Februari och mars handlar mycket om hemmet. Allt som rör boendet är upp för granskning. Först mot slutet av mars klarnar planerna.


    Kräftan

  Det nya året inleds med starka krafter vad gäller karriärfrågor. Det känns viktigt att framstå som en ledare och det kommer du att lyckas med. Du får arbeta hårt, speciellt om du är född 4-12 juli men det är mödan värt. Kräftor födda 11-13- juli kan möta ett visst motstånd hos andra som det är viktigt att hantera på ett smidigt sätt. Maktspel som man vill undvika kan annars uppstå. Kräftor födda 17-22 juli är upproriska. Ni simmar mot strömmen i hopp om att finna alternativa sätt att leva sitt liv. Fortfarande är strålkastarljuset på relationer av alla de slag. Du umgås flitigt med andra och en del av dina kontakter kräver mod och disciplin från din sida. Du umgås inte bara med andra för nöjes skull, med andra ord. Du har åtaganden gentemot många som ska uppfyllas. Genom detta växer du som människa. I personliga relationer märks också att du mognar. Kärleken har varit ett område i utveckling senare delen av 2018. Detta inflytande fortsätter med ökad styrka under januari. Det är passionen som råder och kan förmå dig att ändra riktning i livet! Arbete i det dagliga livet skapar möjligheter till vidare utveckling. Nya möjligheter dyker upp och du får välja om du tackar ja eller väljer att utvecklas vidare där du nu befinner dig. Utlandet lockar under mars men det gör även utbildningar och aktiviteter där du får röra på dig. Kan det vara något?


   Lejonet

  Hur kan jag göra mest nytta är en fråga som många Lejon nu ställer. Det är arbete och hälsofrågor som är högaktuella och kommer så att vara under en lång period. Det du har för händer är en indikation på vad du värderar och vill lägga ner krafter på. Kanske aldrig förr har just sådana frågor varit mest trängande. Eventuellt väljer en del Lejon att hitta ett helt nytt sätt att tillbringa sina dagar på annat än just arbete. Andra hittar en helt ny sysselsättning. Hälsan kommer också under lupp då du tänker på hur du äter, motionerar (eller inte!) och vad du kan göra för att må som allra bäst. Kanhända att du också kan vara andra behjälplig i sådana frågor. Kärlekslivet lär det inte vara problem med. Jupiter, den stora gynnaren, befinner sig nu i den delen av horoskopet där nyckelorden är: kärlek, barn och kreativitet. Du har roligt, helt enkelt. Ni födda kring 14:e augusti har extra roligt och ni födda mot tecknets slut, 19-22 augusti kan vänta er inspiration och nya kontakter som ger en skjuts framåt i utvecklingen. Mars blir en månad då du funderar på att göra väsentliga ändringar i tillvaron. Du känner efter ordentligt för att fatta de beslut som är bäst för dig. Bland annat kan det innebära investeringar du gjort eller andra ekonomiska intressen du bevakar. Mot slutet av den månad har du papperen klara. Ha just mars månad i åtanke: det händer massor med saker på horoskopets målsättningsaxel: karriär och/ viktiga mål för dig i livet. Du lägger ner mycket krut just där. Det händer så mycket nytt!


    Jungfrun

  Kärlekslivet, barn och alla former av kreativitet fortsätter att vara ett dynamiskt livsområde för alla Jungfrur. Notera att detta har pågått ett tag nu och kommer att vara mycket viktiga livsområden ett antal år framöver. Kreativiteten kan ta sig många uttryck och du finner det som passar dig bäst. Du hittar under detta inflytande nya sätt att fylla din fritid med – om du inte rentav har valt att arbeta med barn eller något kopplat till nöjen! Vartefter tiden går märker du att utvecklingen på ovan områden blir alltmer spännande. Nya människor och inspirationskällor kommer in i livet inte minst under februari när Venus kopplar ihop sig med viktiga himlakroppar på området. Hemmet blir föremål för positiva förändringar. Du kan förnya ditt boende och ordna så att det blir mer trivsamt. Du har livliga kontakter med andra vare sig du är med dem i kroppslig form eller via nätet. Du förmedlar inte bara vardaglig information men vill dela dina synpunkter med andra och kanske till och med påverka deras syn på saker och ting. Gedigna krafter läggs ner på detta speciellt under januari och in i februari. Februari och mars är viktiga månader i relationssammanhang. Det finns mycket att diskutera och kanske förhandla om. Många synsätt ska fram och beslut ska fattas. När mars månad närmar sig slutet är allt detta klart.

 • Kvartalshoroskop av Kerstin Bylund Paulsson

  1:a kvartalet 2019 - Janari- Februari - mars


   Vågen

  Året börjar med att planeten Mars vistas i partnerdelen av horoskopet. Detta kan innebära att du mäter dina krafter med andra och förhoppningsvis utan konflikter. Det kan du, om någon, klara. En del av det som behöver avhandlas gäller hemmet och familjen. Så mycket det ser ut att vara men vill man att det ska vara bra hemma – på alla plan – kräver det en insats. Samma inflytande kan också betyda att du har många möten eller träffar med andra. Det blir stimulerande kontakter för alla Vågar. Redan nu, och sedan ett tag tillbaka i tiden, har hemmet varit ett livsområde där mycket utveckling sker. Det kommer att fortsätta under åren framöver. Hemmet, som är roten i livet, speglar mycket av ditt inre. Krafter som läggs ner där ger dig en starkare grund att stå på bokstavligt och bildligt. Är du född 19-23 oktober är du verkligen inte en vän av traditioner. Åtminstone in just nu. Du vill kasta av dig bojorna som det sägs och hitta din egen väg i livet. Andra höjer på ögonbrynen och undrar vad som händer men du vet precis vad du vill. Din nyfikenhet känner inga gränser just nu. Du cyklar, mejlar, reser och läser för att få ditt lystmäte av inspiration och äventyr. Neptunus är på en lång resa i den del av Vågens horoskop som handlar om arbete och hälsa. Se till att få den vila du behöver och att det du har för händer ger dig en känsla av mening både för dig själv och andra. Februari och mars har du anledning att tänka mycket på detta.


    Skorpionen

  Med Venus fortfarande kvar i Skorpionens tecken (nästan hela tiden sedan september 2018) finns anledning att tro att ni har haft många och intensiva stunder av både kärlek och njutning i största allmänhet. Det är det ljuva livet som fortfarande lockar och bär på ett löfte om fortsatt glädje och berikande relationer. Mars månad lovar ett genombrott i relationer och en ny dag gryr i partnersammanhang men redan i februari är du ute bland folk och knyter nya, spännande kontakter. Januari och februari visar du dina flitigaste sidor vare sig du är på jobbet eller hemma. Dessutom strävar du efter att komma i bättre och bättre fysisk form. Ekonomin ser ut att blomstra med Jupiter vänligt placerad i Skorpioners horoskop dock bör du vara uppmärksam under mitten av januari då ditt annars så goda omdöme kan svikta. Långvariga inflytanden uppmuntrar kunskapsinhämtning av alla slag: du samlar på dig information som kan vara bra att ha i framtida projekt. Allt du läser och lär dig ökar ditt kunskapskapital. Dina mentala förmågor ökar inte enbart i mängd utan också i djup.


   Skytten Skytten

  Nu har Jupiter kommit för att stanna i Skyttens tecken till hösten 2019. Frihet är ett ord man förknippar med Jupiters inflytande. Nu vill ni känna er fria och ta den där långa resan ni länge drömt om. I år blir den av! Utvecklingen tyder också på att Skyttar i än längre utsträckning tänker på och ger uttryck för er personliga livssyn. Är det dags att fatta pennan och börja skriva? Eller hitta en annan kanal för att nå ut till andra med er egna berättelser och insikter om livet. I januari är det inte så mycket på arbetsfronten som lockar. Skyttar vill då helst kunna disponera sin tid efter eget tycke. Ta fram din inneboende kreativitet eller se till att göra annat bara för den rena glädjen det skänker. Tids nog kallar förplikterna. Räkna med plötsliga svängningar i just arbetsfrågor, redan i mars. Saker och ting rullar inte på som vanligt. Eventuellt byter du jobb eller så ändras andra inslag i vardagen som gör att rutinerna ser annorlunda ut. Det kommer att kännas uppfriskande. Skyttar fortsätter att planera långsiktigt i ekonomiska frågor. Inflytanden fortsätter att påminna om den materiella verkligheten vi lever i. Ni prioriterar och lägger pengar på det ni värderar högst. Mars månad rör tankarna kring hemmet och familjen. Det finns saker att göra och bästa tiden för goda resultat ligger kring slutet av månaden.


   Stenbocken Stenbocken

  När året inleds tänker de flesta Stenbockar mer än vanligt på kärlekens betydelse i livet. Sådana tankar har funnits på tapeten sedan hösten 2018. Speciellt viktigt är det med relationer på hemmaplan men även inom vänskapsförbindelser. Det finns goda möjligheter att lära känna varandra på ett djupare plan och skapa förutsättningar för en ny sorts gemenskap. Redan i början av januari kommer planeten Mars att vara verksam inom hemmet. Mars handlar ofta om verktyg och de kan tyda på att det fixas och byggs hemma. Det är just inom hemmet och familjen som Stenbockar vill visa sig starka första halvan av kvartalet. Eventuellt behöver ni lägga band på otåligheten. Andra är kanske inte lika effektiva som ni är. Venus i Stenbockens tecken större delen av februari visar att en hel del arbete ligger nu bakom er och att det nu är tid att koppla av och njuta av kärleken och goda vänners sällskap. Alla Stenbockar har långvariga inflytanden och de mest intensiva är ifrån Pluto. Är du född 11-13 januari märks att mycket av livets gamla ting börjar försvinna och nytt liv gör intåg. Det är ett en-gång-i- en-livstids inflytande så märk väl alla förändringar som kommer och tolka innebörden för dig och ditt fortsatta växande som individ.


    Vattumannen

  Under kvartalet kommer många Vattumän att känna ett behov av att göra slag i karriärplaner som legat på lut. Några kanske rent av avslutar en strävan efter tidigare mål och börjar formulera helt nya som inte har med den tidigare karriären att göra. Ni har mycket att bidra med och kan ta er an nya utmaningar. Januari och första halvan av februari är ni Vattumän ovanligt rastlösa. Kommunikation i alla sina former tar upp mycket av er tid. Många Vattumän kämpar nu för att göra sin röst hörd i olika sammanhang. Du vill vinna debatten när den uppstår - och du vill leda den! Den glöd ni känner kan också ge sig uttryck i ett större behov av fysiskt aktivitet. Spring, cykla, träna eller gör något annat för att bli av med överskottsenergi. Du har vänner från när och fjärran som lyssnar på dig och vill ha ditt sällskap. Din för övrigt charmfulla personlighet blir än mer tilltalande när Venus går in i Vattumannens tecken i mars. Innan kvartalets slut byter styraren för Vattumannen tecken och går in i Oxens tecken. Det innebär att Vattumän generellt blir mer jordade. Kärleken till naturen och den jord vi bor på tilltar. Maten blir viktigare och tryggheten. Detta inflytande kommer att finnas med länge. Starkast påverkade just nu är Vattumän födda 20-23 januari. Det blir ett shift i medvetandet.


    Fiskarna

  Jupiter i en framträdande position i horoskopet visar att Fiskar nu är inne i en period då många nya möjligheter dyker upp speciellt i karriärfrågor. Ni får uppmärksamhet från personer som kan hjälpa er nå mål ni vill förverkliga. Alla frågor man kan beskriva som sociala är och har varit ett utvecklingsområde i skarp fokus. Vänner och grupper med människor ni möter står för en väsentlig del av den utveckling ni är inne i. Räkna med att detta fortsätter en lång tid framöver. Speciellt gynnade under perioden är Fiskar födda 14-20 mars. Ni hittar de grupper eller individer som för er längst på utvecklingens väg – inte minst är kärlen gynnad. Fiskar sätter sprätt på pengarna januari och halva februari. Inflytanden tyder på att ni får valuta för pengarna men också att det finns ett behov av att se på ekonomin i längre perspektiv. Fiskar födda 5-7 mars har nu sin egen planet, Neptunus i mycket nära förbindelse med solen. Neptunus inspirerar, ökar kreativiteten, känsligheten och den andliga längtan. Neptunus kan också bidra till att ni inte vill vara så mycket i strålkastarljuset. Ett mer tillbakadraget liv lockar mest. Under februari och mars befinner sig Merkurius i Fiskarnas tecken. Det kan bli lite rörigt med så måna tankar och planer i omlopp. Beslut av alla de slag behöver fattas. Samla in nödvändig information men det slutgiltiga resultatet – manifestationen låter sig väntas till slutet av perioden.

 • Astrologiska profiler (Kerstin Bylund Paulsson)

  astrologiska_profiler.jpgAstrologiska Profiler - Att tolka och se helheten

  Tanken med denna bok har varit att visa ett sätt att gå tillväga när man tolkar ett horoskop, alltså hur man "får ihop" det hela. Att göra en syntes av alla de energier som är verksamma i ett horoskop och få fram en helhetsbild. Jag har då tagit ett antal kända personer i olika genrer, forskat i deras liv och öden och gjort tolkningar. Jag har även tolkat aktuella planet-transiter vid kritiska tidpunkter i deras liv.


  Beställ boken på Vattumannens Förlag

 • Synastri och Komposit (Kerstin Bylund Paulsson)

  synastri_komposit.jpgSynastri och Komposit -
  Relationsanalys med hososkopet som redskap

  Synastri och komposit dvs relationsanalys är en kompletterande inriktning inom astrologin. Denna bok visar dig – genom en mängd olika exempel – hur vi människor interagerar med varandra; varför vi dras till varandra, vilka stötestenar vi möter under relationens och den gemensamma utvecklingens gång. Ofta både samarbetar vi med och motarbetar de människor som står oss närmast. Vi lockar fram det bästa men ibland även det sämsta hos varandra.

  I boken möter vi dynamiska par; par som har lämnat tydliga spår efter sig. Genom att ta del av deras berättelser och de inflytanden som sammanförde och transformerade dem lär vi oss mer om våra innersta känslomässiga och psykologiska mekanismer. Vi kommer till insikt om att de flesta vi möter finns i våra liv av någon eller några speciella anledningar. Ibland är det uppenbart vad det är som fört oss samman. Ibland är skälen till våra möten höljda i dunkel.

  Läs och lär om relationer med horoskopet som verktyg! Detta är en av de få astrologiböcker som skrivits på svenska, i synnerhet för dem som kommit en bit på vägen i sina astrologiska studier.


  Beställ boken på Vattumannens Förlag

 • Astrologi och Tarot (Ylva Trollstierna)

  astrotarot.jpgVill du veta mer om ditt horoskop?
  Kanske du vill veta mer om vad alla planeter och stjärntecken handlar om?

  I denna bok finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.
  Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

  Du kan läsa vad de olika huset i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt.

  Ha din horoskopskarta framför dig (du finner annars i boken hur du får fram den), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

  Astrologi och Tarot?
  De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.
  Kombinera astrolgin till Tarot för att få ut mer till dina kort. Är du inte intresserad av Tarot hoppar du bara över rubriktexten, innehållet är detsamma.
  Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten- Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord- Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

  Författaren Ylva Trollstierna har skrivit flertalet böcker inom nyandlighet, flest i ämnet Tarot. Men hon har tidigare utkommit med boken "En kvinna med klös" som bygger på stjärntecken där män representeras av hundar, kvinnor av katter. 
  Ylva är amatör astrolog, intresset för astrologi har funnits sedan 1969. 
  På Ylvas hemsidan skriver hon horoskop för varje period av ett nytt stjärntecken.


  Du kan nu beställa boken- Astrologi och Tarot. 
  Ca 170 sidor. A5 format.
  170 kr + frakt 40 kr = 210 kr. Medlem 170 kr med frakt. Stjärnmedlem 150 kr med frakt.
  Swish 073 063 1657
  Boken levereras i början på året på grund av alla helger, boka ditt ex nu, då kan du börja ditt nya år med att sia i stjärnorna.