Annika Kucharski

Latest Followers:

Susatya (Ellen) Marie Eriksson Ylva Trollstierna

Framtiden

user image 2019-10-27
Av: Annika Kucharski
Postad i:
Framtiden

"Världen visar på kontroll över livet äntligen känner man total helhet och förstår hela sambandet med att leva, man kan se sin utveckling på ett nytt sätt och känna en stark motivation att våga leva på ett mer balanserat sätt, att släppa gamla värderingar och mönster. Det finns ett kroppsmedvetande här, äntligen människa. Här finns succén med sig själv, man klarar allt, är stark och medveten samt ansvarsfull även med sig själv, kan se klart på hur man lever och hur man vill leva."

Tiden gick fort tycker jag. Från när jag började skriva bloggar här på Vipstar tills idag när jag gått igenom alla korten i Stora Arkanan. För när jag skulle skriva den första bloggen hade jag inte en aning om vad jag skulle skriva om och så slog det med mig, jag håller ju på med Tarot alltså ska det på nåt sätt kopplas ihop med Tarot, så då valde jag kort från Stora Arkanan och skrev först ned en liten text om kortet och sen vad som kom för mig om detta kortet och det det står för. Å nu är jag redan på 22 bloggen.

Här har man ju hamnat i slutet på en resa och har nu koll på livet och vad som är och blir osv. För egen del kan jag nog känna att jag är det också, börjar närma mig pensionsåldern så pass att jag kan fundera över när det är dags. Men först ska jag jobba till april nästa år - då har jag varit anställd på samma arbetsplats i 40 år, så det kan inte vara nåt större fel på den. Därefter kommer jag att börja fundera på när jag ska sluta jobba, men ville ha den där milstolpen 40 år först - bara för att det känns lite coolt att kunna säga att man varit där i 40 år.

Jag känner att jag börjar få en hel del rutin, man lär sig med åren, hur man ska ta olika saker. Det är en skön känsla, som bara blir bättre. Är inte så förtvivlat rädd för vad andra ska tycka om det jag gör eller säger längre t ex. Var och en tycker o tänker själv och bestämmer, Förr ville man inte utmärka sig men nu bryr jag mig inte längre - om någon inte gillar vad jag gör så är det deras problem. 
Är heller inte så mycket för att jag måste argumentera för att det jag tycker är rätt - för det som den andra personen tycker är rätt för den. Varför ska jag då lägga ner tid på att argumentera - är bättre att bara tänka - ok här tycker vi olika och sen är det bra med det.

Få se vad nästa gäng bloggar kommer handla om... 

Dislike 0

Tags