Äntligen klar
Annika Kucharski
Sunday October 13 2019, 8:11 AM
Äntligen klar

"Solen visar på lycka, att man lyckas med det man har föresatt sig och tror på. Ett riktigt glädjekort som visar på att man får till sig det man behöver, symboliskt kan man se det som Solen som värmer Jorden och ger då möjlighet till kiv och växande; det är  vad det här kortet gör för oss, visar de möjligheter som kommer till oss. Här finns allt det som man önskar sig, välgång, succé, lycka harmoni, kärlek, glädje och i gemenskap. Nya möjligheter kommer till en, solen lyser och visar vägen."

Det här kortet behöver man få ibland i sin stjärna tänker jag. Alla behöver få känna att det är på väg åt rätt håll och att det kan bli som man önskar sig framöver.

Vad kan man drömma om att föresätta sig att fixa då? Finns det något rätt eller fel här? 
Absolut inte tycker jag. Jag bestämmer mig för något som jag vill men det är ju inte säkert att t ex min kompis vill samma eller tycker samma, och det är ok att det är så.
Det är däremot inte ok anser jag att idiotförklara någon för att de bestämt sig för att göra en viss sak som man själv tycker är helt åt skogen fel. Detta kan man tyvärr se många exempel på, på nätet.
Ibland ser man ett inlägg från en person, sedan börjar några kommentera det som skrivits i inlägget och sedan börjar det spåra ur och resterande kommentarer, handlar bara om tidigare kommentarer och inte om texten i själva inlägget. Då tappar jag intresset för att läsa vidare. Men som jag skrev ovan - det är min åsikt. Andra har sin åsikt.

Det kan vara olika grejer som jag drömmer om att fixa, att ha mindre saker, så att det ser renare ut på nåt sätt. Heter det minimalistiskt tro?
Jag brukar ta en låda i taget, så att säga, och rensa ur och slänga, det jag inte vill spara på längre. Är det helt och nån annan kan tänkas använda det så brukar jag lämna det till Gengåvan som vi har 5 min promenad hemifrån. 

Har ni läst boken om att organisera i sitt hem som Marie Kondo skrivit - om inte, gör det, alltid kan ni få nån idé.
Den heter "Konsten att städa - förändra ditt liv med ett organiserat hem"

Nu ska jag ta en kopp kaffe och läsa en stund...

You May Also Like