Annika Kucharski

Latest Followers:

Susatya (Ellen) Elisabet Månsson Marie Eriksson Ylva Trollstierna

Drömmar

user image 2019-10-06
Av: Annika Kucharski
Postad i:
Drömmar

"Månen visar på känsla, inlevelse och drömmar, men mer den sortens som man förverkligar eller uttrycker. Ett kort som visar att man lever med sin känsla/intuition. Att man vill uppleva något som ger en känsloupplevelse med hela kroppen och sinnet. Här finns drömmarna men det är de som man förverkligar, först kommer tanken, sen drömmen/fantasin och sen försöker man att förverkliga det. Starka känslor med sig själv i ensamhet och utvecklande men även med andra. I förhållanden, stark kärlek och mycket känslor."

Vad drömmer ni om att göra? Eller skapa, att vara med om?

När jag läser korttexten tänker jag på just intuition - att känna på sig att något ska hända, o sen gör det det.
Sådant är spännande. 
En av de första såna händelser jag kommer ihåg är i skolan, jag kände plötsligt på mig att det var något på gång bakom mig i skolsalen, strax efter fick jag en lapp där en kille frågade chans på mig o jag skulle lägga svaret i hans jacka, men eftersom jag fått den där känslan gjorde jag aldrig det, jag hörde heller aldrig något mer om det sen.

En annan som hände i vuxen ålder var när jag vaknade till en natt av att någon klappade mig på kinden/örat, en ganska rejäl klapp. Strax efter fick jag veta att en kär gammal tant jag kände dött precis i den vevan. Jag pratade med ett medium i min närhet o frågade vad hon trodde, o hon beskrev henne o sa - såg hon ut sån så var det hon som var o sa adjö. Det intressanta här var att tanten var absolut inte en sådan som jag trodde skulle ägna sig åt sådana hälsningar.

Jag känner att jag passar in bra i det här kortet med mycket drömmar och idéer, så vi får se vad som händer framöver.
Tror jag har en hel del fantasi om vad som kan hända och vad jag skulle göra då, o det har jag alltid haft så, mycket fantasi borde ju kunna gjort att jag kunde skrivit en bok men jag är nog lite mer tystlåten så jag tänker hellre.

Nu ska jag drömma vidare...

Dislike 0

Tags