Annika Kucharski

Latest Followers:

Susatya (Ellen) Marie Eriksson Ylva Trollstierna

Jag har en plan

user image 2019-09-29
Av: Annika Kucharski
Postad i:
Jag har en plan

"Stjärnan visar på drömmar, inre tankar, förhoppningar och önskningar. Man önskar och vill något, kanske lite ouppnåelig men ambitionen att nå det finns. Många tankar och funderingar, men inte tungsinta utan med lust och glädje samt förväntan att man ska få det man önskar. Inspiration, uppfylldhet, rymd och glädje inombords, man längtar och känner en stark gemenskap med sin omgivning, en helhet och inte då bara på det fysiska planet utan även på det mentala. Det visar även på  mentalt/andligt utvecklande. Nya idéer och nya friska tag, man känner en hoppfullhet framåt. ser sina visioner klart och tydligt och är på rätt väg."

Här ser man framåt och drömmer om saker man önskar sig och som man vill uppnå framöver.

Vad drömmer ni om? 
Jag som kommit en bit upp i åren, fast det där beror ju på vem man jämför med förstås, börjar ju närma mig tidpunkten då jag kan sluta jobba och gå i pension. Min dröm är att kunna sluta jobba tidigare och inte behöva vänta tills jag får gå i ålderspension. Har man då planerat i förväg så är det inte helt omöjligt, och för egen del ser det ut att kunna gå vägen.

I kortet finns ju att det är många tankar och funderingar och så vidare och det stämmer också, Det är bra - man ska fundera lite först - inte bara kasta sig ut i eller in i det man funderat över. Det är bra att tänka efter före, så det inte blir helt galet.

Som Sickan Jönsson sa - "Jag har en plan..."

Dislike 0

Tags

Susatya (Ellen)
10/04/19 08:38:45PM @susatya-ellen:

Haha nu när veckan är nästan slut känns det som om det är facit 🙈😅🙏❤