Min väg
Annika Kucharski
Sunday July 21 2019, 8:09 AM
Min väg

"Vagnen visar på egen vilja, att man vill gå sin egen väg, styra sin vagn dit man vill ha sig själv och samtidigt att andra ska se vad man gör, dels för att inge respekt men också för att stärka självkänslan och visa vad man kan. Man har ett mål i sikte och dit ska man, man styr rakt fram och ser inte åt sidan, kan även missa kunskap på vägen då man av en rädsla inte tar till sig nya saker för då tror man att man har visat att man inte klarar av det man föresatt sig. Kortet kan även visa på korta resor, och då helst flera på en gång, när man väl har kommit igång."

Det här är en himla bra grej, "du väljer själv", för hur många är det inte som låter bli att göra saker för att de är rädda för vad alla andra ska säga om man gör si eller så. Det finns inget som är rätt eller fel tycker jag, förutsatt att du inte bryter mot lagen, så kan du absolut välja själv. Ser alldeles för mycket av detta att inte våga för att....

Ibland tror jag också att åldern kan vara inblandad, ju äldre du blir desto mindre bryr du dig om vad andra tycker om vissa saker du gör, som vilken slags böcker du gillar, vilken slags humor, vilken sport, vilken musik, vilken sorts kläder.
Angående kläder så hade jag en arbetskamrat för länge sen som sa att när man fyllde 30 så kunde man inte ha jeans längre, då borde man börja med andra kläder. Så tycker inte jag. Jag har jeans för jag tycker det är skönt och jag var väl lite sen i starten med det, men... Sen tycker jag att man kan visa respekt mot andra och kanske inte gå i det mest urringade och kortaste kjolen/shortsen i t ex  kyrkan, men det är ju min åsikt.

Sedan får man nog inte bli för fokuserad och köra sitt eget race, utan man måste kolla lite på vad andra gör också och kanske få bra tips. För vad är det som säger att det ditt sätt är det bästa - det kanske finns ett annat sätt att göra som är ännu bättre?

Jag har valt att ha 5 veckors semester t ex och har nu avverkat 2 veckor av dessa, 3 kvar - skönt!!

You May Also Like