Annika Kucharski

Latest Followers:

Susatya (Ellen) Marie Eriksson Ylva Trollstierna

Samvaro

user image 2019-07-13
Av: Annika Kucharski
Postad i:
Samvaro

"Paret visar på relationer. Starka parförhållande, inom kärlek men även vänskap, syskon eller arbetskamrater. Det finns ett givande och tagande och en stark gemenskap med glädje och eventuellt kärlek, om inte annat starka känslor. Här ger och tar man i en ömsesidighet. Sexan visar även på en större gemenskap med närstående/familj samt på resor. Kortet visar även på sökandet efter helhet och harmoni samt glädje med andra. Vid kärleksförhållanden leta efter representanter för att få större helhetsbild"

Detta är intressant att sitta och fundera på, hur man är som par eller vän eller arbetskamrat. Nu för tiden är det ju mycket lättare t ex att hålla kontakt med vänner, i och med den digitala världen som finns.
Jag tycker det är kul att den finns, att man kan få reda på lite vad vänner håller på med även om de bor längre bort. Sedan finns det ju alltid dom som ska tycka angående detta. Säger man att man använder t ex Facebook så säger dom att det gör minsann inte jag för det är inget att ha osv. Tycker A om att använda t ex Facebook så ska A göra det och strunta i vad andra tycker, och samma med B som inte tycker att det är något att ha - B låter bli och struntar också i vad andra tycker.
Finns inget som är rätt eller fel i detta, man använder det man tycker passar en. Jag brukar alltid säga detta om jag hör någon som pratar ner den ena eller andra appen.

Sedan tänker jag på hur man är som vän, jag tycker väl inte alltid kanske att jag är så bra som jag ville vara mot en, men hon är jätteglad och nämner ofta att jag är en riktig vän så då får jag ta till mig det. Här är det ju det där med att man har olika uppfattning igen, hur en vän är för A är inte samma som hur en vän är för B.

Stora familjesammankomster är också något, som alla gör olika med, vi har inte så många sådana, fast vi är rätt många om man räknar ihop alla, beror ofta på att man är utspridda, över ett större område, har mycket att göra. Tror att familjesammanhållning förändrats en hel del sen jag var liten till exempel. Då var det mycket mer träffar, födelsedagskalas o storhelger o så. Samma sak här - varje familj väljer själva.

För att tänka Tarot så är jag nog mer Eremit än Par, har inte så stort behov av umgänge, hur har ni det själva?

Summa summarum så är jag noga med att tänka att bara för att jag tycker en sak betyder det inte att det rätt för andra och jag behöver inte övertyga någon om det, var och en bestämmer själv.

Dislike 0

Tags