Annika Kucharski

Latest Followers:

Susatya (Ellen) Marie Eriksson Ylva Trollstierna

Den som kan...

user image 2019-07-06
Av: Annika Kucharski
Postad i:
Den som kan...

"Påven visar på kunskap, helhet över livet och allt annat som finns, här kan man se djupt och i större sammanhang alltifrån den minsta detalj till det stora hela. Mycket kunskap och erfarenheter som används och som hjälper andra att hitta sin helhet. Det här visar mest på kunskap, men även andlig sådan, man har med sig helheten inte bara från den här världen. Det kan även visa på studier, att man utvecklas mer inom ett visst område"

Här handlar det mycket om kunskap om olika saker och alla har vi väl någon vi tycker kan mycket om vissa saker, som t ex Tarot. Eller så kan det vara på jobbet där man tycker att den där personen kan väldigt mycket om den eller den grejen. Eller "känn till" som en arbetskamrat brukar säga när han ger kort info om något, man behöver inte göra något med den men det är bra att veta.

För egen del så får jag ofta IT-frågor på jobbet och det är nog för att jag alltid varit intresserad och försökt att känna till en del om det. Har hört flera säga att när det är något så ringer dom till mig, och det tycker jag är roligt att höra. Kan jag hjälpa så gör jag det och kan jag inte kan jag oftast hänvisa till nån som kan lite mer om just det problemet.

Handlar ju också om utveckling - där jag känner att jag utvecklas genom att se hur någon annan gör och lyssna på deras beskrivning, eller kanske läsa en bok i det aktuella ämnet, du kan nog aldrig lära dig precis allt som står i boken men du kan suga upp lite kunskap från varje och så kan du lite mer...

Hörde en föreläsare en gång som sa "Du vet mycket mer än du vet att du vet"... det kanske är så.

Dislike 0

Tags