Trygghet
Annika Kucharski
Sunday June 30 2019, 8:21 AM
Trygghet

"Kejsaren visar på stabilitet, trygghet och säkerhet. Här vet man vad man har och vad man vill och får det gjort, kan se helheten från början till slut. Har lätt för att ta ansvar/kommandot då kortet visar på mycket auktoritär energi. Här ska det man redan har växa ännu mer eller bli som man tänkt sig. Det kan visa på beslut, kontrakt eller avtal men där det gynnar en själv. Ev husköp, man får sitt rike"

Min första kejsare finns inte längre, han var den som stod för trygghet för mig. Där visste jag vad som gällde och jag lyssnade alltid på honom och gjorde som han sa. Mamma sa vid ett tillfälle; "det är konstigt att när jag säger till gör du det inte men när pappa säger till dig så gör du det med en gång, varför?"
Mitt svar -  "jo för då vet jag att det är allvar".

Känner själv att jag får mer sån energi ju äldre jag blir. Man lär sig mer och mer och blir mindre rädd för att säga vad man tycker i vissa frågor.  Kommer ihåg en händelse på jobbet där jag kom in till några som diskuterade något, som de frågade vad jag tyckte om det, kommer inte ihåg vad jag svarade men då frågar den ene, "Va - har du ingen politisk åsikt". Jo det har jag svarade jag men av princip så diskuterar jag aldrig politik på jobbet. Minen han fick var kul - han såg helt chockad ut. Var och en väljer hur och var de vill vädra sina politiska åsikter, jag har valt att inte göra det på jobbet t ex.

Här handlar det också om planer/kontrakt och avtal. Å där kan man säga att jag är just nu. I alla fall i planerandet, det kan leda till ett avtal men det blir nog inte förrän nån gång om drygt ett år i så fall. Det handlar om förändringar i livet, så man ska inte ha för bråttom utan tänka efter först.

Idag har jag planerat portergryta så den ska jag ta hand om nu..

You May Also Like