Intuition
Annika Kucharski
Sunday June 16 2019, 9:08 AM
Intuition

"Detta kort visar på övernaturliga gåvor, intuition, sökandet efter alla sidor och kunskap i allt. Nyfikenhet, förväntan och gemenskap finns starkt i detta kort. Här har man utvecklingen som kan komma via studiecirklar eller organisationer. Lika intressen som ger mer kunskap allt eftersom. En stark gemenskap med kvinnor eller en mycket stark kvinna. Det finns en kunskapstörst och vetskap i detta kort, men också en rädsla för att se helheten, vill bara se det vita och gör allt för att blunda för det svarta i livet."

Först tänker jag på övernaturliga gåvor - nästan 100 på att min mormor hade en del av detta, men inget hon pratade om säger mamma. Finns några historier om detta som mamma berättat, bland annat att mormor av en anledning var ute en sent en natt och då såg en äldre granne, och nämnde detta för morfar när han kom hem. Några dagar efter kom morfar hem o frågade, sa inte du att du såg XX när du var ute, jo sa mormor. Det var så att XX hade dött tidigt på eftermiddagen den dan mormor sedan såg honom på kvällen...

När jag tänker på intuition, så känner jag att jag själv har en bra sådan. En händelse som jag nu tänker på där jag först förstod att jag "kände på mig" var i skolan, kände att det var något bakom mig som hände, sedan var det någon som knackade mig på ryggen och lämnade en lapp där en av killarna i klassen frågade chans på mig, jag skulle lägga svaret i hans jacka. Eftersom jag kände på mig att det var något lurt så gjorde jag aldrig det. 
Denna variant av känna på sig har jag haft många gånger sen dess.

Just nu känner jag att jag är mycket i Prästinnans energi, för jag känner på mig saker, och försöker också utbilda mig mycket om olika andliga grejer. Man kan inte veta allt om allt men man kan vet lite om mycket, mitt huvudintresse är ju Tarot men det skadar inte att man känner till andra saker inom det andliga också. Har hittat en mycket trevlig app "Readly" där man för en kostnad förstås kan läsa precis hur många tidningar som man orkar, finns även utländska tidningar om man vill träna språk. Har hittat en del engelska som motsvarar vår tidning "NÄRA".

Intuitionen säger mig nu att det är dags för kaffe happy-11

You May Also Like