Annika Kucharski

Latest Followers:

Susatya (Ellen) Marie Eriksson Ylva Trollstierna

Tusses resa

user image 2020-08-16
Av: Annika Kucharski
Postad i:
Tusses resa

Idag kände jag, Tusse, att det var dags att skaffa mig lite nya vyer och prova på något annat istället för att ligga hemma på en kudde och sova. Att röra på sig lite är aldrig fel. Å det första jag sprang på var en fjäril, den ska jag jaga ifatt…

Hur är det att vara ny på något? Första gången man ska göra något, funderar man på vad de runt omkring ska tycka eller bryr man sig inte om det. De runt ser bara en som drar iväg utan att tänka sig för, utan att planera och man själv känner bara en stor glädje i att ge sig iväg och är glad i största allmänhet. Kanske dåraktigt i deras ögon.

Har ni träffat på någon ni tycker uppför sig helt bakvänt enligt ert sätt att se det på? Varför tyckte ni det? Jag brukar alltid ha några följdfrågor för mig själv när jag ser någon göra något som jag inte riktigt förstår varför.
Tänk på att du förmodligen inte vet vad som hänt innan i den personens liv, dvs du vet inte anledningen till att personen gör och uppför sig på ett visst sätt.  Å vem har bestämt vad som är rätt eller fel och hur vet du i så fall att det du tycker är det rätta och att det den personen tycker är fel?

Det är aldrig fel att tänka efter före...

Dislike 0

Tags