• Affirmation

  affirmatin.jpgAffirmationer kan låta lite väl hurtigt emellanåt, kanske något som du har provat på? Kanske det har stått i en bok eller har du gått en kurs eller på något annat sätt kommit i kontakt med en affirmation?

  För mig är en affirmation en helhet i att bruka ett sätt att uttrycka sig till kropp, själ och ande. Sedan finns de mer ”klassiska” uttryckssätten som är starkt koncentrerat på det som du uttrycker.

  En affirmation för mig är ett energiskapande av något som du vill ha, som du ser att du redan har i den parallell värld. Din tankevärld där du skapar både det ena och det andra. Oftast omedvetet och utav gamla mönster, gruppbeteende och uppfostran.
  Jag är helt övertygad om att vi hela tiden skapar energi och vårt eget liv genom våra tankar, att positivt tänkande är det som ger oss ett bättre liv. Inte bara genom att vi är gladare utan helt enkelt för att det skapar mer och bättre förutsättningar. Många är de exempel där någon med en livshotande sjukdom som genom ett under blivit frisk, vid en närmare kontakt är det något i tankens kraft som skapat ”undret”.

  Du får det som du har skapar med tankens kraft och metoderna är olika. Du kan välja att ”rabbla” affirmation men om du inte ser det i din tanke som att du har det nu nyttjar det inte mycket till. Med åren kan du få något liknande för det är mot det målet du har sänt våra tankar. Allt är en perfekt synkronisering av det vi skapar i tanken. Är vi medveten men inte har en total bild av vad som sker skapar ödet en egen version med slutmål av det som vi har fokuserat på. Det handlar även om att ställa in siktet på det som du vill ha, se det som att det redan finns. Om du är rädd för något är det mycket troligt att det kommer att ske och finnas omkring dig hela tiden. Därför att du har sådan stark motivation med din energi av rädsla att du skapar, du dras till den energin. Om du är rädd för en viss sorts sjukdom är det den sjukdomen du kommer att läsa om och uppmärksamma var du än är oavsett om andra i din omgivning ser något annat hela tiden, därför att det är det som de är rädda för.

  Räcker det med att upprepa affirmationen?

  Nja, inte riktigt, eftersom du med tiden skapar en energi genom att uttrycka den. Men utan att du är med till kropp, själ och ande blir det inte en samlad kraft för det har du väl ändå hört talas om, treenigheten, den starka kraften förenat av tre energier till en. En affirmation är den uttryckta tanken som upprepas och det är enbart genom att vara fokuserad i en helhet du verkligen kan få den att fungera.

  Sökare är något som jag upplever att vi alla har, en energiform som söker sig till det som våra tankar strålar ut. Endera som ett energiklot eller en energitråd som hela tiden dras till det som vi med vår tanke skapar. Skapar du en negativ tanke att exempelvis alla ihop byggbara produkter du köper kommer att vara trasiga, sakna någon grej eller inte fungera. Då kommer din sökare att söka redan på just det paketet eftersom det är det som du har riktat in energin på. Om du med din sökare istället förväntar dig det allra bästa i allt kommer din sökare att leda dig dit där det bästa för dig finns. Det kan ju även vara att du inte vet vad som är det bästa eller att du begränsar ditt sökande.

  Jag hörde en gång en bra mening i samband med ACIM (A Course

  In Miracles) att det var samma ”jobb” för Gud att fixa fram 10.000 kronor som att fixa fram 10 miljoner kronor. Är det inte så att vi ofta låter begränsningar styra oss istället för att utmana vårt sätt att tänka och ställa in denna sökare på något som ger oss allt och mer därtill? Desto mer du vet, desto mer du riktar din sökare desto större möjlighet att du får det som du vill ha.

  Tips är att du skriver in dig på TUTs utskick av dagliga mail med

  ”A note from the Universe” (engelska)

  Thoughts become things... choose the good ones. ®

  © www.tut.com ®